otursdag!

hejsaaan!
idag har jag haft världens otursdag :o det började när jag plattade håret imorse. Jag kände att det luktade bränt så jag kollade på plattången och så rykte det massa från sladden och sen börjar det glöda och så börja det brinna i typ två sekunder! jag fick panik och ropade på mamma och när hon kom hade jag dragit ut sladden och stog och dog x( haha, seriöst..jag blev aasrädd :o! mitt hår såg helt fuckat ut så för dom som ville veta så fick jag fick sätta upp det i en bulle.

Jag stressade resten av morgonen och när jag cyklade till skolan började det ösregna (y) när jag kom till skolan var jag hur blöt som helst och jag fick reda på att vi skulle ta skolkort. jippiiieee! jag som var så snygg -.-' (som tur var hade emeli plattång som jag kunde låna) men kortet blev säkert lika fail som vanligt x( haha, jag hatar skolfoto.

Sen när jag skulle hem efter jag hade varit i stan och på allum med emmaaa så cyklade jag dåraa. Och rätt som det är så hoppar kedjan, asbra att jag kan laga sånt då -.-' fick leda cykeln sista vägen hem och sen när jag kom hem så satte jag mig vid datan och gjorde inget annat som kunde ge mig otur! haha, än så länge har jag klarat mig..

första inlägget! (h)

tjaah!

nu hade jag bara lust att skaffa en blogg och så blidde det så att jag gjorde det. haha, jag är ju för rolig. Nu sitter jag och sjunger på me without you med ashley tisdale. Jag började lyssna på den idag och kan inte sluta. JAG ÄR KÄR! mohaha, men nu måste jag springa och tvätta håret och sen äre dags att lägga sig, skola imorgon jue -.-'

puss & kram! *:


RSS 2.0