hej jag är duktig på att blogga

JÄTTEBRAAAAAA JAG ÄR PÅ ATT BLOGGA HEHE..... förlåt men har verkligen inte haft tid/orkat av bloggen. Man blir så himla trött efter en dag med massa barn.. sen försöker man hinna med att träffa tjejerna också plus ta en tripp till gymet så det är inte mycket tid över till att sitta vid datorn. Men kan ju berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna.

Torsdag.
Tog en liten tripp ut till ett skiiitläskigt gammalt hus (en skola för barn med astma, ADHD osv) och kollade runt, det var Linnea och Elin som lurade ut mig och Alicia dit och självklart på kvällen och vi blev livrädda och mycket pågrund av att vi har en tendens att skrämma upp oss själva väldigt mycket, speciellt när vi är tillsammans..

Fredag.
Jag, mamma och pappa begav oss ut till Lysekil (eller ah, lite utanför om man ska vara exakt) för att tillbringa helgen med mormor och morfar plus min moster och hennes man. 

Lördag.
Vi hjälpte mormor och morfar att flytta in till en lägenhet i Lysekil, vilket gick supersmidigt och lägenheten var jättefin så det var skönt och det gick fort! haha. På kvällen åt vi ostfondue och jag hade sett fram emot det jättemycket med tro det eller ej, det smakade asäckligt så blev jättebesviken......

Söndag.
Flyttade de sista sakerna från huset till lägenheten och sen gjorde vi inte så mycket, åkte hem och tog det lugnt här hemma. 

Idag.
Varit på praktiken 8-16 och sen hämtades jag upp av Elin, inte skrivit att hon varit så duktig att hon fått körkort! GRATTIS IGEN HABIB!! I bilen satt också Elvira och Linnea och vi åkte ut till Ingared och hämtade Emma och sen satt vi på Mangiamo och fikade och mös. (Heter det så? mös..myste, åh orkar inte.. aja, VI GJORDE IAF NÅGOT UTAV DET NI FATTAR!) och nu ska jag laga mat att ha med mig imorgon, godnatt vänner.


bjuder på denna jätteosexiga bild som togs någon gång förra veckan, hejs

@ rast

Sitter i personalrummet på praktiken och kan typ inte andas hhaha är så jävla förkyld!! idag slutar jag inte förens halv fem, ROLIGT! Nej men har jag tur får jag träffa en väldigt saknad tjej efter praktiken, Elvira. håller tummarna för det!

För er som bryr er så var vi och åkte pulka förut med barnen, asmysigt och roligt haha! :D jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Tänkte bara uppdatera bloggen lite :D vi höööörs, puss


Mot APT, yaaay..

Ska snart gå ner till praktiken igen, kom därifrån för inte alls längesen så har bara varit hemma och tagit det lugnt nu. Ska vara med på APT vilket är något sv det tråkigaste som finns, speciellt för mig eftersom jag inte jobbar där haha så kommer inte hänga med på mycket dom pratar om..

Får försöka se det positivt, jag får ta ut två timmar en annan dag plus att det brukar vara gott fika på APT hehe.. vi hörs senast imorgon, får se om jag orkar göra något annat än att bara sova när jag kommer hem ikväll hahah är djur trött! aja, hejdå!


23e januari

Hade en skittråkig helg men den avslutades med lite umgänge iaf. Jag och Alicia var i kyrkan på möte om den nya gruppen vi ska bli ledare i. En grupp för människor med funktionsnedsättning, ska faktiskt bli jätteroligt att börja där!

Idag är jag bara förkyld och rätt så frisk om jag får säga det själv. Har jag varit på praktiken, hos tandläkaren och på stan. Hos tandläkaren slipade dom till min tand där det var vasst plus att dom la dit lite plast så det inte är ett lika "stort" hål haha. Så det gick bra där! På stan köpte jag en foundation och träffade Alicia, Emma, Filippa och Elin. Sköönt att träffa tjejerna igen, bara Linnea och Elvira som jag saknar extra mycket nu!

Är hur trött som helst nu så ska tänga ner här och sova. Börjar vid halv åtta imorgon så måste få sömn...blää. 



ROLIG lördag..

Känner mig inte alls bra, har tyyp feber, ont i halsen och världens huvudvärk. Blir tyvärr att spendera ännu en kväll hemma. Rolig helg det blev.. eller? Aja, vad ska man göra? 

Väntar just nu på att mamma och pappa ska komma hem, dom har köpt lite gott som vi ska ha ikväll. Blir väl att bara sega framför datorn eller tven med dom. Saknar mina tjejer och hoppades på att träffa dom idag men ickeee. Får klämma in det i veckan istället för nästa helg är jag upptagen :(

Nu babblar jag bara på, ni får en bild från igår kväll och har ni tur uppdaterar jag mer sen idag. HEHU PUSSHEJ



Hej fredagskväll!

Denna fredagen spenderar jag framför datorn med Elvira i skype, sitter också och gosar i min brors OnePiece så har det rätt så gött! Mindre gött är det att jag känner mig sjuk, alldeles febrig men mamma säger att jag inte är det så jag hoppas att hennes ordär sanning haha. Inget roligt att vara sjuk juuuu.

Har också haft en mycket bra vecka på praktiken, trivs super där! :) har skrivit på detta inlägget ett tag nu haha och ska avsluta det nu heheheh, godnatt mina vänner. Håll tummarna för att jag inte ska bli sjuk så är ni superdupergulliga! HEJS



Tappat en bit av min tand..

Igår kväll tappade jag en liten bit av min framtags och fick panik. hahah satt och tänkte på hur det kunde fixas eftersom halva tanden är asvass. Fick ännu mer panik eftersom jag fick för mig att tandläkarn skulle slipa bort det tunnaste på tanden och då kommer jag få värsta gluggen (!!!!) och sen behöva ha tandatällning..... nej, hoppas verkligen att jag överreagerar med mina tankar :(:(

Ringde i alla fall till tandläkaren idag och ska dit på måndag, uusch hatar att gå till tandläkaren men det är ju bra att dom tar en titt på tanden! Tog en bild, man ser att jag har typ ett hål mitt emellan framtänderna hahha usch vad fult.. hoppas det bara är jag som tänker på det.

 


.


Min superbra och superdåliga dag!

Första dagen på praktiken idag då, var supermysigt att träffa alla barnen igen! De sprider sån glädje asså! :) Var där 8-16 och när jag kom hem fick jag besök av Pernilla och Olof som stannade och snackade en stund. Åkte till Sportlife på kvällen och gick på nääästan ett helt bodycombatpass men klarade inte hela eftersom de var massa ben & knä-låtar på slutet som mitt knä absolut inte klarar av. KUL

Åkte hem och var arg, ledsen och emo. Ska nog amputera bort mitt högra ben och hoppa runt på ett ben, hade varit mindre jobbigt.. Ska till sjukgymnasten någon gång i veckan hade jag tänkt, kan inte ha det såhär :( BLÄÄ. Aja, slut på emosnack, 76 dagar kvar tills jag och Alicia åker iväg till Taizé WOHO GODNATT! 


hahahha hittade en asful bild på mig och Alicia från början av sommaren, dör lite

F

Jag tror på dig, fortsätt med det du gör. Jag blir mer och mer stolt över dig för varje dag som går & jag älskar dig ♥

Min helg var såhääääär

Igår åkte jag, Linnea, Elin och Alicia ut till vårgårda på födelsedagsfest för Annie, Ellinor och Amanda! Hade en rolig kväll och kom hem runt fyra. Elin sov över här och idag har jag inte gjort alls mycket, bara tagit det lugnt och träffat Alicia en snabbis. Hade tyvärr inte mobilen uppe igår så det blev inga bilder, sorry för det!

Nu ska jag sätta mig framför tven med mina föräldrar och äta lite kvällsmat, kommer bli göötttt! HEHEHE.

precis sagt hejdå till Alicia

Alicia åkte precis hem efter att ha varit här några timmar, vi bara segade och gjorde inte alls mycket haha. Man orkar ingenting på fredagar, sämst ju. Aja, ska nog sova rätt snart tror jag. Hoppas ni har en go fredagskväll och sover gott inatt haha, jag ska iaf njuta som faan av min sovmorgon imorgon efter alla tidiga mornar nu när skola börjat.. jag bara babblar på, kul inlägg wiiie. HEJDÅ


en fin bild på oss, hahaha

Ny design!

Haha, ääntligen kan man väl säga. Headern jag hade förut var ju med minst två år gamla bilder! aja, nu har jag fixat ihop en ny, orkar inte bry mig så värst mycket, det viktigaste är väl att det är nya bilder haha, hoppas ni tycker om deeeen. PUSS

Dagens

Dagens humör: Tröttare än någonsin
Dagens klädsel: Jeans och den nya blusen
Dagens borde göra: Träna hade ju varit bra
Dagens planer: Sega som faan, kanske ta en promenix senare ikväll.
Dagens vill ha: Pengaaar 
Dagens fundering: När kommer skolkatalogen?
Dagens beroende: Saft
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens roligaste: Har inte hänt något superkul idag, slutade tolv - det var väl roligt haha!
Dagens längtan: Taizé!!
Dagens låt: Good Life - OneRepublic

Första träningen på typ två månader..

Är påväg till Sportlife nu, har inte tränat på aaaslänge! Det pågrund utav mitt dumma knä som också fick något tyck imorse och gjorde väldigt ont :(:( aja, ska iaf börja träna nu igen. Lite försiktigt så att knät hänger med!

Såg att det förrs inlägget var lite misslyckat, typ tre likadana bilder haha.. Sover hos Filippa inatt så fixar inlägget hemma imorgon eller något! :D ha en bra kväll, pössss


Nyttttt!

Tro det eller ej men här kommer bilder på det jag köpte igår! Tänkte också lägga in bilder på det jag köpte på mellandagsrean men insåg precis att jag av någon anledning raderat dom bilderna..så det får bli en annan dag!

 


blus/tröja MQ 199 kr (reapris)


Mössa 30 kr
Ring 20 kr
Armband 50 kr
Allt på rea från Gina Tricot haha.

 


Något trött

Vaknade imorse och var pigg, hade sovit ut och såg fram emot att ta mig till skolan och träffa alla i klassen igen! Hade en väldigt långtråkig dag dock, trots att den inte var så jättelång haha.. aja, efter skolan var jag och Pernilla på stan, köpte en ring, lite armband och en tröja! 

Var en sväng på Um också innan jag träffade mina pinglor Elvira och Filippa och umgicks lite med dom, åkte sen hem och åååt. Det var gott för jag var jättehungrig.. hehe. Ska alldeles straxx sova eftersom jag är huuur trött som helst, tog nog ut all engeri genom att gå på stan idag. Kaanske lägger upp bilder på det jag köpte senare eller imorgon, man vet ju aldrig med mig hehe. PUSS


fin bild från lektionen idag

Dag 19 - Detta ångrar jag

Jag ångrar alla gånger jag blivit sur för småsaker
Alla gånger jag svikit någon med mening
De gånger som jag undivikit att göra något för att jag varit för feg
Jag ångrar också vissa glas alkohol..
Och jag ångrar att jag köpte den där jättesöta tunikan i storlek L baaara för att den var söt.. den passade ju inte.
Jag ångrar också alla timmar jag legat och saknat idioter
Eller alla onödiga småtjafs med nära och kära

Sen ångrar jag inget mer, vad jag kommer på nu. Brukar tänka, ångra aldrig något som fått dig att le så det blir inte så jättemycket att ångra hehe.

Ännu en seg dag.

Har nog aldrig haft såhär många sega dagar på rad någon gång, inte på väldigt länge i såna fall! Typ enda sen nyårsafton har jag vaknat sent, segat några timmar sen haft myskväll med tjejerna. Idag blev det så att jag åkte ut en sväng tll Linnea och chillade några timmar. Skulle egentligen vart minst två till ikväll men vi kunde inte ta oss ut till varandra haha, men sen så löste det sig för mig iaf och kvällen blev som den blev.

Hade i alla fall en rolig kväll hos min fina vän Linnea och nu alldeles straxx ska jag ta mig något att äta och sen sova. Ska nämligen upp tidigt imorgon för att vänja mig inför skolan, can't wait.. 


Här är en bild på min vän Linnea, hon är modell ;DD

Den sjätte januari

Segat mig igenom denna dagen än så länge, och ska straxx ner till stan och sen vidare till Elvira och sega mig igenom kvällen också med henne och Linnea! Sover hos Elvira ute i skogen och vi får se när jag skriver nästa gång! :) Ha en trevlig kväll mina kära men få läsare haha, för det ska jag ha! förlåt för tråkigt inlägg, pusss

Godkväll!

Haft två bloggfria dagar då jag varit med mina fina vänner! Nea sov hos mig tisdag till onsdag och vi hade en galen natt XD somnade vid halv sex hehe, inte vanligt för att vara oss.. Natten till idag sov jag hos Emma med henne och Alicia efter att ha haft en myskväll med dom två och Linnea, Elin och Johanna. Vi kollade på Jag Saknar Dig och badade jacuzzi, mysigt! 

Här kommer två bilder från igår, väldigt dåliga men ändå! :)




ååh vad jobbigt..

Ligger vaken och tänker för mycket. Blir helt galen av det men kan inte sluta så detta verkar bli en sömnlös natt.. har världens jävla ångest över mitt liv nu. Så himla mycket saker som behöver fixas och så mycket pengar som behövs till allting. Blir helt galeeeen!

Skulle jag få önska en enda grej i världen nu hade det varit massa pengar som jag kunde använda till att fixa allting så att jag kunde lugna ner mig lite..


Gott Nytt År!

Inte orkat bloggen alls nu de senaste, förlåt för det. Det var ju trotsallt förra året jag senast skrev här heheh ;) DET VAR ROLIGT! Nytt år nu jaa! Måste säga att det inte alls känns som det men tycker självklart att det är bra med nytt år, ny start liksom.

Först ska jag bara tacka alla som gjort mitt 2011 till ett så bra år som det varit. Det har varit ett mycket händelserikt år, har mått väldigt dåligt vissa stunder men de flesta stunderna har jag mått sjukt jävla bra! Har varit på sjukt mycket roliga fester, har skrattat igenom mig många dagar med mina finaste vänner, har också gråtit i deras famnar, jag har lärt mig mycket, fått nya erfarenheter och fått nya vänner. Jag har skämmt ut mig så mycket så att jag inte velat visa mig men jag har också bara struntat i att bry mig och har bara levt och haft det awesome!

Några jag inte kommer glömma på ett bra tag är veckan i Taizé som var hur jävla grym som helst, veckan på Rhodos med mina föräldrar och min bästa vän. Andra stunder jag varit med om under 2011 kommer jag också bära med mig länge men just dessa två "stora" händelser har nog varit de bästa under hela året. JUSTE! en till sak som jag kommer minnas från 2011 är Öis-Varberg på Valhalla i somras. Det var helt otroligt, glömde alla förluster som vi varit med om innan och stog med ett leende på läpparna udner HELA matchen haha förlåt, är så ful när det gäller Öis men i alla fall, DET VAR GRYMT OCH JAG NJÖÖT HAHAH.

Nu till 2012, året då jorden ska gå under. KUL att det började med ett allvarligt jordskalv i trondheim, wohoo.. aja, ska leva som fan detta året. Första roliga saken som väntar är praktik (haha), efter det Taizé under påsken och sen är det tre utav mina allra bästa vänner som tar studenten, SHIT! I sommar ska jag och familjen åka till germany, faktiskt kul där hehe. Och förhoppningsvis löser vi en utomlandsresa med tjejerna också, sen fyller ju resten utav tjejgänget 18 också NAJS! jag fyller sist, så vi får se vad jag ska hitta på alla kvällar de går ut på krogen, får be kreativa tilda komma och hälsa på.. nejmen, detta året blir grymt. Det känner jag på mig. 

Avslutar detta väldigt korta inlägg med massa bilder från min och emmas mobil och lite snodda bilder från facebook från gårdagen som för övrigt var skitrolig! Började med middag + förkrök med tjejerna hos Filippa och sen åkte vi vidare till hedwig där dte var maasssa folk. aja, nu kommer bidlerna hejs!













RSS 2.0