Bilder från kvällen!


Mot stan!

Ska ner till stan och ta en fika med Linnéa, Elin, Filippa, Elvira och Sofia nu! Efter fikan ska vi gå ljus i Alingsås som började i fredags :) ett mysigt avslut på denna helgen!

Var på Ullared ned tjejerna jag nämnde plus några till, resten av sverige var tyvärr också på Ullared men blev en rolig dag trots mängden av alla som var där, fick mycket för pengarna! :)


På praktiken!

Sitter och äter på praktiken just nu och känner mig som en mamma. Hittills idag har jag borstat tänderna på en kille, hjälp han och hans systrar att klä på sig och packa och också sett till så att de kom till skolan/jobbet. Efter det dammsög jag hela kortis och sen lagade jag mat till de som kommer hit efter skolan, har druckit några koppar kaffe på det också. NI HÖR JU!! mamma så det skriker om det, mamma Matilda XD

Igår fick jag min lön från sommarjobbet! så ska till banken sen och sätta in dom, skönt med lite pengar, har ju varit helpank flera veckor nu!! humla duktig på att spara och hålla i mina pengar :):)

Ska också träffa Filippa och Elvira sen, can't wait! miss them so much, tufft att praktisera så mycket och på så knäppa tider.. man hinner ju knappt träffa vännerna!

 


Godnatt!!

Ligger i sängen och ska snart sova, haft en grym kväll som vände på hela dagen. Inte för att dagen var dålig innan men den var inget speciellt.

Tillbringade kvällen på Gamla Ullevi med Johannes, Viktor, Erik, Anton, Nicholai och 5400 andra öisare. Grymt härlig känsla på läktaren så hade en kul kväll som vanligt på matcherna! Blev vinst med 5-1!! wihooo. Nattinatti


i skolaaaan!

Jag och Alicia har varit i skolan sen åtta och slitit som djur med vårat projektarbete, ringt öööverallt, skrivit en massa och tänkt så det knakar!

Har sjukt mycket att göra så vi lär ju stanna här ett tag till..


Praktiserat hela helgen

Hej däääär! Praktiserat hela helgen, kuuul och onyttigt har det varit haha. Fikar ju hela tiden på det där stället.. not good for my health. TUR att jag har två gymkort (som jag utnyttjar till tusen..) och ska träffa min sjukgymnast tre gånger i veckan då så jag håller mig i form och inte förstör min perfekta kropp :):):)


Imorgon är jag ledig och tro det eller ej men ska upp så jag är i skolan klockan åtta!! Jag och Alicia ska ha möte med en lärare angående vårat projektarbete, blir stressad bara jag tänker på det. jisses.. aja, måste sova straxx är fööör trött. Vi hörs, kramhej!


JUSTE!!

Sjukaste saken hände förut, ännu en spelare i Öis började följa mig på instagram!!! fattar inte, hahah. Är glad iallafall hehehe.


god kväll!

Igår plågades jag på gymet tillsammans med min sjukgymnast, fyyyfan säger jag bara. Kommer inte kunna gå imorgon (får alltid träningsvärk två dagar efter jag tränat).. hade också min första praktikdag igår, kändes bra! Ska praktisera imorgon också, samma tider! 13-21 <3<3<3 går rätt så snabbt faktiskt :)

IDAG TOG JAG SPRUTAAAA!! sista livmoderhalscancersprutan, haha långt ord. Men himla skönt att det är över nu, såå ont gjorde det haha :( AJA, nu är det slut på sprutor på ett tag iallafall!


chokadpannkakor <3<3<3

finaste killen på jorden


Härliga dag..

Godmorgon! Eller jag har iofs varit vaken sen halv sju, härligt att gå upp så tidigt på min lediga dag!! Anledningen till varför jag gick upp så tidigt var för att jag skulle till sjukgymnasten halv åtta, inte träffat honom sen början av sommaren så det var både kul och tråkigt att se honom om ni förstår vad jag menaaaar.

På besöket bestämde vi att vi skulle börja träna som faaan nu i typ en månad. Ska försöka se lite positivt på det hela och verkligen anstränga mig trots att jag försökt få bort smärtan i typ ett år nu och har i princip gett upp hoppet. WELL, börjar imorgon vid elva, förstör min sovmorgon lite granna igen.. börjar praktiken vid ett så ah hehe, jaja ska inte klaga.

Eller jo, det ska jag. Är astrött men kan inte somna om för att det är så jävla ljust?!? palla detta, är sugen på glass också. Och kladdkaka.. Hejdå, vi hörs. Lär ju uppdatera en del idag, BRA DET. (positiv)


nej, detta är ingen bild från idag. Är inte på toppenhumör för att ta bilder haha...


Paddling med klassen!








Lite nytt!


Träningströja - Craft 149 kr

Träningsbyxor - Swedemount 500 kr


bloggar nästan för mycket

Hinner ni med att läsa allt jag skriver?? hehe. skoja, inte bloggat på några veckor nu, orkar aldrig sätta mig vid datorn och blogg.seappen suger ju. Sen jag skrev här senast så har jag jobbat lite, varit en trip i Lysekil, träffat vänner, övningskört, kollat på match, gått i skolan (såklart), tagit skolfoto <3<3<3, PADDLAT idag hehe. Säkert gjort mer men kommer inte ihååg hehe. Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna/veckorna.









Nytt!


Missay - 99 kr (ser självklart bättre ut på)

H&M - 199 kr

Gina Tricot - 299 kr

Bik Bok - 499 kr 




RSS 2.0