Sleepover med Elin

Sov hos Elin igår till idag, vi kollade på "älska mig igen" med Elvira och myste till det. Filmen var bra, blir ju alltid lika kär i Channing Tatum när man kollar på filmer han är med i, alltid den perfekta pojkvännen haha.. imorse, eller ah vid typ tre lyxade vi till det och bakade scones till frukost! Åkte till stan runt halv fem och träffade Nea för en fika på Mangiamo, mysigt mysigt!


okej, det var ju inte igår jag tränade senast


God middag elleeer

Hade tänkt att skriva "god morgon" men klockan är ju ändå snart halv två plus att jag vaknade för ett tag sen så det hade bara blivit fel I ALLA FALL. Lov nu, wohoo så gött!!

Sov ut idag och det var nog det skönaste jag gjort på länge, välbehövligt alltså!! äter lite frukost nu och ska snart iväg till Hälsostudion för träning med min sjukgymnast, så taggad.. eller? usch och fy.


Last night

Gårkvällen var händelserik. Var på berså och där gjorde vi kvällen så rolig som den kunde bli. Dansade och hade oss tills vi skulle börja gå mot sista tåget då klockan helt plötsligt blev en timme tidigare haha blev helt mind fucked av vintertiden inatt..

Men vi irrade runt i Gbg tills tåget kom och när vi satte oss på tåget blir det tydligen inställt så vi fick ta en taxi hem. 1300 kr, sjuka pengar ändå. som tur var var vi ändå åtta som delade på det.

Kom hem runt halv fem och bäddade ner mig i filtar, fyy så kall jag var. Somnade sött men sov dock för lite så måste säga godnatt nu, natt natt!!


gissa vem som ska ut?

Mina planer för dagen var att först åka till Skövde och lolla Öis-Skövde och på kvällen skulle jag träffa Sara. Inget blev som planerat så trodde jag skulle få en seg och tråkig hemmalördag.

Men för typ en och en halvtimme sen bestämde jag mig spontant att gå ut med Linnea, Elvira, Johanna och Elin. Så har skyndat mig så jävla mycket nu och ska snart träffa alla och sen åka till Gbg, ikväll ska bli kul woho glad lördag på er alla!


Kul med skola


Repris på gårdagen hehe

Idag var jag ledig! sjukt skönt att skippa jobbigaste dagen i skolan. Jag och Sara gick och gymmade och solade och efter det tog vi en tripp på stan (köpte ett par jeans) och sedan åt vi sushi OFC. Älskar sushi från och med nu. sooo delicious!! hehe.

Åkte hem och tog det lugnt en stund tills Elin kom och hämtade mig och vi två, Filippa och Linnea gick på stan då det var "Light Night" i stan, alla affärer var öppna till nio och det var en massa skoj på stan hehe, köpte en stickad tröja och en mössgrej typ haha, lovar att visa bild på den snarast!! har ingen bild på den nu alltså.


lärt mig att äta med pinnar, duktig jag är

fett ful bild MEN en viss vän till mig var innuti den där dräkten så var ju tvungen att ta en bild!
Vet inte varför Bhn kom med på bild igen men, var väl lite för trött när jag tog bilden..

sushi och lite shopping!



inte dom snyggaste trosorna men dom SKÖNASTE, believe me

Bilder ifrån veckaaan!

Är ju inte så himla bra på att uppdatera bloggen men ska försöka bli bättre på det! Förra veckan var jag i skolan, träffade vänner och i lördags var jag ute på krogen igen, älskar att vara 18 <3<3


Våran supermysiga religionslärare bjöd på bullar! thumbs up for that

Kände mig så himla smal så drog en fet jävla fredagsmåltid..


Kvällsmat & Hollywoodfruar


hej / matilda 18 år

Lite längesen jag skrev här elleeeer, hehe sorry. Haft så mycket för mig bara!! Har praktiserat 13-21 nästan varje dag och efter praktiken har jag träffat vänner för lite go kvällsfika, jag har FYLLT ÅR (!!), jag har pluggat och helt enkelt inte haft tid för datorn och bloggen.

MEN i måndags fyllde jag hela 18 år, spenderade dagen till en början på praktiken, sen efteråt var jag med alicia. Vi gick och åt, sen köpte jag en trisslott (bara för att jag inte kunde göra det dagen innan hehe) och jag VANN!! 60 kr hehe, plus att jag fick godis som en födelsedagspresent från tjejen i kassan. Jag åkte hem runt sex-sju och firade lite med familjen sen åkte jag tillbaka ner till stan och tog en drink på Mangiamo med Elin, Linnea, Filippa och Sofia. Köpte också cigg till en kompis, baara för att jag kunde. Kände mig stooor wihoo.
 
Veckan gick fort och helt plötsligt blev det fredag! vilket betydde sista dagen på praktiken och utgång på kvällen med alla mina fina tjejer! På praktiken fikade vi och pratade en massor, fick också en present! Kommer verkligen sakna stället, usch för att säga hejdå asså.. :(

Hade en rolig kväll på Trädgårn men igår när jag vaknade kunde jag knappt gå, har så sjuuukt ont i mina fötter och i mitt högra knä som jag haft problem med en lång period.. blir så himla trött va! lite dans ska väl allas fötter tåla? :( aja, här kommer bilder från veckan!




Mina presenter! Fritidskort, choklad, presentkort på Petite & på Åhléns, en flaska Baileys, släktringar som varit i släkten i typ hundra år (!!), en ring, ett halsband, pengar, en nyckelring.. och en bok med korta romaner haha mina föräldrar försöker alltid få mig att läsa och detta är väl okej ;) Också fått en body lotion av Sara och en biocheck + Babybel av familjen Persson haha, tack fina nii!

Köpte en orange drink och fick en shot på köpet, hatar färgen orange men läste i mitt horoskop tidigare på dagen att min lyckofärg för dagen skulle vara just orange så det fick bli det hehe.

Presenten från praktiken, en supersöt ljuslykta!

Bilder från igår!

Här kommer lite bilder från igår då vi var och lekte på en lekplats i Jönköping, väldigt bra lekplats om jag får säga det själv hahah.


Snart hemmaaaa

Är påväg hem nu, håller på att kissa på mig!!! så himla jobbigt att sitta i en bil och behöver kissa haha aja, idag har vi haft lite kalas för mig. Ätit prinsesstårta och öppnat presenter, fått ett halsband, en ring, pengar, choklad och presentkort. bra saker tycker jag allt!

När jag kommer hem ska vi typ äta och sen ska jag träffa Alicia en stund, blir en bra sista dag som 17 år HEHE. hejs


Spenderar helgen i Jönköping!

Imorse åkte vi till Jönköping där min moster bor för lite släktträff! Den årliga oktoberfesten blev av ikväll haha och den var lika trevlig som vanligt! Blev väääldigt förvånad då jag åt massa sauerkraut (surkål).. aldrig tyckt om det men nu var det asgott haha börjar typ bli vuxen (är ju sant till viss del, 18 snart wooopiii)

Ligger vaken och surfar lite, inte på vågor asså utan på internet :P imorgon (idag) ska vi fira moi i förskott, fått en ledtråd av min femåriga kusin om vad deras present till mig är, "det är något man kan ha runt halsen" hmm, visselpipa kanske...? ;) haha söt kille det där


vaken och posar lite


Ullared!






















+ Trosor, bh, bra-att-ha-saker som sminkborttagning, deo, schampo, hårinpackning osv!


Fredag med Sara!

Idag har jag haft en dag med min fina vän Sara! vi tog en lååång lunch på Aling-Thai och sedan en fyndrunda på stan. Köpte ett linne, en bandue (stavning??) och en olja för håret!



Kicks - ca 90 kr


Gina Tricot - 75 kr


Lindex 50 kr


McFlurry Twix!

Träffade Elin, Linnea och Emma idag efter praktiken och vi satte oss på McDonalds en stund och pratade!

Passade då på att testa den nya Twixglassen, den var helt klart godkänd! den smakade verkligen Twix! :D hehe


den fjärde oktober

Hejhejhej, nu ska jag alldeles strax gå till bussen för att åka till praktiken! Slutar tio av någon konstig anledning, eftersom alla brukarna går och lägger sig innan nio haha så antar att jag kommer få sluta nio som vanligt. KUL INFO DETDÄR! 

Idag regnar det, precis som det gör varenda jävla dag. Börjar bli riktigt trött på det asså.. aja, what to do about it? ska köpa en trisslott när jag fyllt 18 xD så jag kan vinna pengar och dra iväg någonstans hehe, what about that? hur grymt hade inte det varit eller... aja, ska drömma vidare. Puss och kramen.
 

Idag är jag glad hehe

Har haft en superbra dag på praktiken idag! Jobbade med bra personal som det är lätt att ha kul med, lagat och ätit god mat och hittat på en massa skoj med brukarna!

Allt kändes bara bra idag, idag är en bra dag. Dock är det en ny dag nu så borde egentligen skriva "igår" istället för "idag" men dagen jag pratar om är den tredje oktober heheh!

Nu ligger jag i sängen och ska sova snart, börjar ett imorgon och sen är jag ledig tills på måndag idag och då är ingen vanlig dag för då är det Matildas födelsedag hurra hurra hurraaaaa! wihoo, snart är det min tur! CAN'T WAIT


ååh snart <3<3


HEEELLLOOO

Nu är jag påväg till praktiken, får se vad för kul som händer idag! unnade mig lite go frulle förut, chokladpannkakor!! GOASTE SOM FINNS!! tillsammans med socker, sirap och kanel då, mmmm!


Bästa köpet jag gjort

Köpte en aaaasgosig onepiece på ullared igår, hur mjuk som helst haha love it.


RSS 2.0