nu kommer lite hiss & diss!


Flight Of The Conchords
Denna serien är seriöst den bästa som finns! Serien kan få mig att le vilken sekund som helst, spelar ingen roll om jag är ledsen, arg, sur eller asglad. Skrattar alltid lika mycket ändå, I just löööv it!

haha, detta är såå min humor!

Bebisar!
satt en supersöt bebis och log och skrattade mot mig idag på bussen och det går verkligen inte att inte le, hur fult det än ser ut så går det inte att sluta haha! well, den sötnosen gjorde iaf min dag :)

Vinter
aaah, jag får damp på vintern nu! den har varit för länge och jag hatar att gå runt att frysa en massa :( jag längtar så sjuuukt mycket tills man kan gå ut i shorts och linne, utan att frysa det minsta!

Äckliga gubbar på gymet
eller okej, dissar äckliga gubbar överhuvudtaget. Men dem som är på gymet är väldigt vidriga också.. dem kollar på en när man tränar eller bara när man går förbi dem, dem råååkar bara träna maskinerna som är brevid en och måste stöna överdrivet samtidigt som de kollar på en - aaah, jag dör vad vidriga dom är.

typ idag var det en gubbe, han var typ 60 år. Han kollade på mina ben heeela tiden, och det var inte diskret heller.. sen "följde" han efter mig till varje maskin jag skulle göra, bläblääää äcklig gubbe. Blir bara så äcklad.

blablablaaa

Sitter i skolan och lyssnar på redovisninagar, aaskul :):):) orkar verkligen inte med skolan idag, vill bara hem och sova! Känner verkligen inte för att åka tll sportlife sen.. men ah, måste träna efter allt tjockt jag trycker i mig hela tiden :( snart ska vi gå och äta, makaroner och köttbuellar bliree, hehu! :D nu orkar jag inte skriva mer, pösshej.

27e februari

halluuuee, nu sitter jag hemma hos filippa och vi är liite tjukka och sitter med negerbollarsmet och trycker i oss den hehuu (a) idag har vi varit och köpt plåster till min lilla sjukling filippa, hon hade lite otur inatt och skar sig i tummen så att hon fick sy tre stygn ;oo men ah, she is fine now :D jag tar hand om henne som en liten ömtålig fjäder ♥♥♥

eftersom filippa har skaffat cam nu i veckan ska jag bjuda på en bild därifrån,
blir en vacker på oss!

lördag!

ääntligen har jag lyckats komma in på datorn och internet här hemma (y) sitter och äter frukost och kollar på tv nu :) har skickat ner mamma till stan för att köpa ny foundation till mig haha ;) idag ska jag träffa andréas, senare ikväll blir det antagligen fest i floda med alicia och annat trevligt folk hoppas jag! :)

skulle ju vara så snäll och ladda upp en bild på iPaden men det blev inte ngn bra bild eftersom jag inte tänker visa mitt ansikte haha.. meeen, ni får nöja er med denna! pusshej!


love my life

Gött att mitt internet hemma funkar, då kan jag ju blogga osv :):):):):):)

Ipaaaaaad!

Hej! Just nu sitter jag i skolan och nördar med min nya iPad som alla i klassen fick idag (y) men det är liiite saker jag stör mig på, som t.ex. att man inte kan lyssna på spotify om man inte har premium -.- men jag är kär ändåå (a) efter skolan ska jag träffa emma vilket kommer bli supermysigt! :) nu ska jag leka vidare med min nya älskling, lägger in en bild på den bröt jag kommer hem ikväll, pösss!

22 februari

inte bloggat på några dagar eftersom jag tillbringat tid med mina vänner osv, they are awesooome! igår började skolan igen efter lovet och det var faktiskt sjukt kul att träffa klassen igen, saknat den!

igår fick jag också mycket chokar haha.. bland annat så fick nea och filippa en liten tokig idé. De tyckte att jag skulle få en makeover så de åkte och köpte hårfärg och slingade mitt hår blondt..! för alla som inte visste så är jag sjukt rädd om mitt hår, jag vågar liksom inte experimentera med det osv och har aldrig färgat det eller ngt sådaaant, så ni kan ju fatta att jag var rädd igår haha..

efter mycket damp och panik blev jag ändå helt okej nöjd med resultatet men är sjukt ovan! det ser mycket ljusare ut än vanligt (vilket inte är så konstigt haha..) men jag vänjer mig väl :) slänger in en bild på det "nya" håret plus en bild från förut eller hur man ska säga!

före                                         efter

hos filippaaa :)

chnaa! :) nu är jag hos filippa med henne, nea och elin. Vi är så duktiga och lagar mat - spaghetti och köttfärssås (y) än så länge går det iaf bra haha :) vi får se vad vi hittar på idag, blir nog ngt mysigt. Ikväll blir det antagligen fest med goa folk. Nu måste jag iaf hjälp till med maten, hehuuu pösshej!

Dag 04 - Det här åt jag idag

Frukost - två rostade mackor
Middag - ngn vegetarisk gryta med pasta haha (y)
Kvällsmat - ett äpple & tre skorpor
+ lite kakor därimellan, hehu (a)

godmorgon!

Hade en seg och go morgon fram tills nu, pappa kom precis hem och blir sur på mig direkt. Att han aalltid ska hitta något att hata mig för, känns iaf som att han leter efter anledningar till att göra det.. Vad rör det honom om jag sitter i morgoonrock och äter frukost nuu? jag har lov och då är det normalt att sova länge osv, jävla dummis är han. Tror han har en dålig dag, hur som helst har han gjort min dag dålig nu också -.-

Jag får försöka ignorera han och dricka upp mitt kaffe - förhoppningsvis gör det mig gladare! Planerna för dagen är att plugga lite granna och sedan träffa andréas. btw, tack för dagen igår tjejer! :)

vissa är snyggare än andra..

min nya drog - kan inte sluta spela det


min daaag!

har haft en supermysig och bra dag med nea idag! :) började med att jag vaknade med henne och filippa hemma hos filippa, sen gick vi till stan - filippa till sin mor och jag och nea gick och kollade runt lite. Vi lämnade in neas mobil på lagning och när vi var påväg till storken hittade vi 120 kr på marken (y) vi bestämde oss för att ta en fika så vi stannade på espresso house ett tag och snackade en massa. 

senare drog vi till maxi och storshoppade, haha! hittade en massa fynd, men orkar inte skriva allt här (a) hade iaf en bra dag med neaa, träffas inte så mycket nu för tiden så när vi väl gör det blir man ju glad hehu! :D 

nu sitter jag i mitt aaaaskalla rum och äter ost (haha..), babybel är typ det goaste som finns! dock lite tjockt..? meen, det orkar jag faktiskt inte bry mig om :D just för att jag inte bryr mig nånting bjuder jag på två fina bilder!


hallon&saltlakritspolkagriiiis ♥


pigg tjej! :D

hemmaaa från sthlm!

ni visste inte att jag var i sthlm i helgen baaara för att jag inte hann lägga upp ett inlägg innan jag åkte.. :( åkte i fredags vid typ tolv, jag och mamma åkte bil i typ sex timmar till min söta kusin och hans föräldrar. Tillbringade hela helgen där och det var trevligt! 

i lördags var vi på ngn grej och sen kollade vi runt i affärer, fick med mig två par jeans och en kofta (y) på kvällen passade jag och mami emrik, min tre-åriga kusin och vi kollade på melodifestivalen hah det var mysigt :)

och igår gick jag och min kära moster på en sminkkurs som jag fick av henne i julklapp, lärde mig att applicera ögonskugga vilket jag velat lära mig läänge, får se om jag lyckas göra det hemma själv också..

helgen var mysig och det var kul att träffa moster, hennes man och emrik hehuu. det enda som var liite jobbigt kanske var väl att jag inte fick sova länge på mornarna eftersom emrik kommer in, sätter på en julskiva, höjer till högsta volym och ba "nu ska du gå upp!" och sen går iväg... SNÄLL KILLE!

aja, nu ska jag mumsa vidare på min polkagris och ringa filipppoo - pusshej! 

ah'godnatt


efter ett trevligt samtal i skype med anton
säger jag godnatt med en vääldigt vacker bild!

liite seg är jag ändå

sorry för dålig uppdatering men har inte orkat/haft tid att blogga. Idag efter skolan träffade jag emma, vi tog en fika och snackade en massa - hon var saknad!


haha typ två år gammal bild på oss, redigt söta!

hahaha, jaaaag är vaken! cpcpcp.

aaah, I die vad trött jag är! godnatt!

ändrade planer

jag och alicia åker till gbg och kanske träffar erik, vi får se vad vi hittar på! :) kanske stannar i partille och drar till en fest där, vi får heelt enkelt se! känns iaf som att det kommer bli en lyckad kväll! pösss.

lördag 5 februari

ligger i sängen och bara tar det lugnt, ska straxx duscha och göra mig iordning och åka ner och träffa alicia. Vi drar antagligen iväg till lerum ikväll, kommer bli gött! igår efter skolan var jag med andréas, filippa, edvin och senare kom jonathan också! vi gjorde inte alls mycket men det var kul ändååå. Nanade hos filippa och vi hade myskväll och bara tog det lugnt :) imorse drog jag  till sportlife duktig som jag är och ska som sagt snart iväg ut med alicia :) 


mums, osminkad ♥

Dag 03 - Mina föräldrar

Min relation till mina föräldrar är ungefär som en "vanlig" relation från en tonåring till dens föräldrar. Jag bråkar lite då och då med dom, stör mig på dom men ändå tycker jag om dom. Jag bråkar oftare med pappa än med mamma och när jag bråkar med pappa är det verkligen så att vi kan bråka om exakt aaallt! det kan vara småsaker som att han tycker jag pratar för mycket i telefon även fast jag inte har något annat jag måste göra, ingen annan behöver telefonen eller om det inte ens kostar oss något! känns ibland som att vi bråkar bara för att bråka, liksom det börjar med en liten sak sen blir vi mer och mer irriterade på varandra och tillslut står vi och skriker på varandra.

Om jag bråkar med min mamma, vilket händer väldigt sällan. Så är det oftast att vi börjar tjaffsa och bitcha emot varandra, sen får någon utav oss damp och börjar skrika och det slutar alltid med att vi gråter och kramar förlåt. Haha, så ah det är en liten skillnad med att bråka med mamma och med pappa. Men får jag inte som jag vill blir jag sur och om någon bråkar med mig utan anledning klart jag bråkar tillbaka..? :(

har tyvärr ingen bild här på dem, men dom är söta! :D

onsdag 2 februari

huvudvärk, magont, illamående, trötthet - jag tror jag går och lägger mig snaaart!

dagen har inte varit den bästa, morgonen var världens sämsta och det började med att jag insåg att kaffet var slut.. sen hände en rad av många jobbiga saker fram tills jag kom till skolan och efter en timme gick jag till mammas jobb, tunnklädd och bad om pengar, gick tillbaka till skolan och köpte kaffe - dagen blev så mycket lättare helt plötsligt!

nu somnar jag nästan vilken sekund som helst, ska alldeles straxx tvätta bort sminket, borsta tänderna osv nu. godnatt! 



´

just nu vill jag bara somna om och vakna upp i min dröm

RSS 2.0