Hej

Påväg till skolan nu, värsta jag vet nu för tiden så det ska bli huuur gött som helst med lov!!

Idag går jag åtta till fyra och sen ska jag nog till stan och köpa de sista julklapparna, sen är julstressen slut hoppas jag!


Ledig måndag

Tog lite ledigt idag, pågrund utav min sömnlösa natt. Fyfan vilken jobbig natt jag hade, kunde verkligen inte sova så låg uppe pigg som en lärka (så man säger va??) enda till halv sju då min kropp bestämde sig för att det var dags att sova.. Så ingen skola för mig inte, hade nog somnat där ändå haha. Sov till typ tolv men är såå himla trött fortfarande men förhoppningsvis blir det en tidig kväll ikväll, hoppas hoppas.

Har bara segat idag, vad ska jag annars göra? hatar att vara trött haha. Känner mig typ bakis, blir alltid asillamående när jag sover dåligt. Thumbs down.. aja, ska försöka gå ut på en liten promenix senare för att vara säker på att jag somnar ikväll! hoppas ni har en härlig måndag, har man väl alltid? måndagar <3<3 skoja :P 


hej min blogg

Igår var det utgång i Göteborg! Det var jag, Filippa, Elvira, Carolina, Sofia, Bella och Sara och vi drog till Parken! det blev en rolig och händelserik kväll haha, hade dock önskat lite mer folk ute!! Inte så mycket mer att säga om gårkvällen men slänger in lite bilder från den!

Idag har jag inte gjort något nyttigt alls, bara legat och degat. Sovit och ätit helt enkelt haha, har också hjälpt mamma att klä granen! Har svårt att tro att det lilla som är kvar av dagen kommer användas annorlunda haha. Orkar ingenting idag, men så är det ibland! hejdoo
 

stjärnfall hehe

Bara jag som sitter och stirrar ut genom fönstret eller? Det är mängder av stjärnfall ikväll och jag har sett mina första stjärnfall!! känner mig så töntig va, suttit här i typ en halvtimme nu och lär ju sitta här en stund till. SÅ FINT ÄR DET JUU, okej. Vilket offer jag är, tänk om någon ser mig.. typ en granne eller något, mitt härliga osminkade ansikte som tittar fram i fönstret <3<3 nä, ska inte sitta här så länge till..ska i alla fall försöka att inte göra det. godnatt.

Pepparkaksbak med Elin!


mot hälsostudion..

lite otaggad jag är eller, som jag skrev igår så ska jag till hälso och gå på ett boxpass med Pernilla! lär ju gå åt skogen, fyfan.. well, vi får se hur det går! :D


inte trött i alla fall

Skola 10-14.30 idag, gick fort och lika tråkig måndag som alla andra måndagar men har jobbat en del med mitt och Alicias projektarbete som det bara går framåt med! aaaasnajs.

Efter skolan gymmade jag och Pernilla och det gick bra! vi var team adidas idag, hade matchande outfits som vanligt. jag - rosa, pernilla - blå.

Hon har fått med mig på ett boxpass imorgon, kul.. eller. Har varit på ett sånt pass på Sportlife för ett tag sen, skitkul verkligen!! men då var jag ju inne i en träningsperiod vilket jag absolut inte är nu så lär ju dö imorgon.

Är så himla trött nu och ska ta lite macka och te innan jag lägger mig, kram på er.




Glömt att visa!

Bästa köpet jag gjort, One Direction <3<3


baack

Hej bloggen, lite längesen jag skrev här eller. Haft lust att blogga men absolut ingen ork eller tid till det. Har haft sjukt mycket saker i veckan, tre prov och två redovisningar bara den här veckan liksom?? well, nu är det inte långt kvar till jul vilket betyder LOV!! hur gött som helst. 
 
Sen sist jag skrev här har jag haft en del för mig. Har firat Pernilla & Gustav som fyllt 18 år!!, varit i Göteborg med klassen, varit ute i både Göteborg och Alingsås, dött av kylan som kommit (och snön!!), umgåtts med mina finfina vänner, haft myskvällar och sleepovers, fått en kusin!!, fikat, jobbat, tränat, sladdat... och pluggat!

Igår var jag ute på Hotellet i Alingsås för första gången, utgångar i Göteborg är helt klart roligare fast på ett annat sätt än vad gårkvällen var. Hade verkliegn trevligt igår, träffade en himla massa goa gamla och nya vänner! Var ute med Elvira, Erika, Linnéa och Alicia och innan vi begav oss till Hotellet förade vi litegranna med annat trevligt folk.

Idag har jag bara segat mig igenom dagen, ska alldeles strax iväg och träffa Alicia och Linnéa. Vi får se vad som händer för oss ikväll, slänger i alla fall in lite bilder från denna veckan och förra veckan! både snodda bilder och mina egna!


 
 

RSS 2.0