Aldrig varit så trött

Rubriken talar för sig. Varit vaken sen fem imorse!!! = trött :P varit hemma själv i några dagar nu och dragit slutsatsen: ska aldrig bo själv, varför?

1. Det är SÅ himla tråkigt
2. Det är ingen som väcker en om man försover sig...
3. Man måste laga egen mat
4. Det är tyst
5. Man har ingen att komma hem till

Det enda som är skönt är väl att man kan duscha hur länge man vill och lyssna på hög musik dygnet runt!! Det överväger dock inte de negativa sakerna, så jag ska aldrig bo själv :):)

Idag kom mamma och pappa hem igen, de har varit i Lysekil och bror min har åkt i förväg till London (me + m&p åker dit på lördag!) så det är skönt att inte vara ensam längre!

Försov mig igår så kom försent till jobbet så var rent utsagt L i v r ä d d att göra samma sak idag då jag skulle öppna klockan sex! Så sov över på jobbet hahah..... Men det var mys, Pernilla sov ju också där!

När jag kom hem från jobbet idag åkte jag och mamma nästan direkt till Allum för att växla lite pengar till London! Gick förbi scorett och kunde inte gå därifrån utan att köpa ett par klackar....:):) LOVE THEM men hade ju en deal med mig själv om att inte köpa något innan London hahah. Bröt den dealen för fjärde gången idag :)!!

Köpte underkläder förra veckan som jag berättade här (tror jag??) + shorts och ett linne. Och häromdagen köpte jag mig ett nattlinne och ännu ett linne. Idag har jag köpt skorna då och en tröja, men den var billig... Som om det skulle vara en ursäkt, aja hahah GODNATT


Kom på en sak!!!

Har ju inte berättat eller visat bilder på mina studentpresentrer!! Eftersom jag ändå inte gör något vettigt nu kan jag lika gärna göra det nu, iallafall berätta!! För lat för att resa mig upp ur sängen..

I studentpresent fick jag;
- Resekit som innehöll stor resväska, pengapung (hahah älskar ordet) och något annat jag ej minns.
- Pengar
- Presentkort på H&M och Synsam
- En lasagneform + receptbok med Lasagne (för er som inte känner mig, jag <3 lasagne)
- Godis :P:P
- Glas (både vanliga dricksglas och lite finare)
- Pajform + mindre lasagneform
- Ett superfint anteckningsblock

Blev glad för mina presenter!! Blev förvånad då jag inte blev överöst i flytta-hemifrån-saker dock, men skönt det! Har ganska mycket sånt och det lär inte komma till användning nu på ett tag ändå!


Man borde inte få ledigt..

För då inser man hur gött det är.. var "ledig" i tre dagar denna veckan och var så otaggad på att jobba igår då jag kom tillbaka. Jobbade dock i både måndags och tisdags på två andra ställen, men började inte fören på eftermiddagen så det kändes som att jag var ledig då jag oftast är på Fritids eller Kortis.

Bott hos Linnéa hela veckan men flyttade hem igår, flyttar nog dit ikväll igen dock haha. Umgås ju så mycket med henne så varför åka hem imellan?

En granne till henne trodde ju till och med att det var jag som hade flyttat in då Linnéa knappt träffat honom hahah.

Well, segt men ändå ok på jobbet idag. Tog en tur till biblioteket och åt sedan tacos - mums.

Haft två korta dagar så kom hem runt tre idag, så himla skönt! Mamma lagar mat just nu så snart ska vi äta, är typ mätt sen tacosen dock hahah åt ju fan vid tolv vad är grejen.

Fick blommor från jobbet igår, kolla vad fina!! Insåg att jag tycker om rosa :):):) Trevlig helg!


RSS 2.0