söndag faktiiist.

godmorgon! =)) sitter här med morgonrocken och bara tar det lugnt, vilket är niice ;d min frukost idag blev en macka och ett päron, mohaha. Men jag är så sjuukt sugen på typ kakor eller ngt onyttigt! :( funderar på att baka typ kladdkaka eller ngt snaart (a' hehhue, meen först ska jag ta på mig myskläder och typ kolla lite saker på interneet ifall ngn ville veta ;d

idag ska jag försöka få lite matte gjort och lite ondskan läst. Det där med åtta sidor varje dag funkade verkligen inte, läste det en kväll och sen pallade jag inte mer, haha får panik -.-' lägger in ett inlägg lite senare idag och antagligen med ngn bild för nu får ni absolut ingen bild för jag ser ut som ett litet fult nyvaket troll ;( puss så länge!

lördag

gick upp vid tolv och åt och gjorde mig iordning och såå, vid två åkte jag till gymet och träna liiite ;d sen gick jag hem till paul och där var han, elin och ogge :) var med dom hela dagen och vi var typ bara inne för det är ju så sjuukt kallt ute nu va o: typ 17 minus eller ngt, trodde vintern var slut snart men tydligen inte :( aja, vi var inne i stan en liten stund och köpte pommes frites och godiis, hih (a' jag tog halv nio bussen hem och sen har jag bara varit hemma och slappat med mammsen och jonataan. Pappa är hos en kompis till familjen om ngn ville veta det, HAHA!

meen, nu tänkte jag faktist lägga mig. Vi hörs imorgon när jag har vaknat eller såå, hehhu puss & godnatt!

dagen idag, maha!

skola från tio till halv ett idaag - har sorterat kläder, rekvesita (eller vafan det heter) och lagt ner det i kabaréförådet osv. Vi har även fikat liite och sen vare slut ;dd Efter skolan tog jag bussen med annie till terminalen och satt där och snackade lite granna, sen träffade vi annies mamma och gick till café viola och fikade ^^ blev en kaffe latte och en ostmacka för min del *: (nyttig juue (y') efter fikat så gick vi till gina och provade lite kläder och sen kom emma så jag övergav annie och hennes mamma och gick med emma till donken haha (a'

köpte en glass och satt och snackade där ett tag,
tog halv fyra bussen hem och sen har jag bara typ tagit det lugnt och ätit och sååå =) men är sjuukt trött så orkar inte göra ngt annat än att sitta här och nörda mig ;d och det tänker jag göra resten utav kvällen också! mohaha

skola snart jauu.

tjenatjena ;dd har precis gjort mig iordning och såå, ska faktist till skolan idag -.-' börjar klockan tio på min vanliga skola eller hur man ska säga, har ju varit på alströmer hela veckan. Men idag ska vi typ städa eller ngt i våran skola, faast bara alla nior (: aja, dagen blir nog inte så lång och efter skolan drar jag nog in till stan för ska vara med emma, saknar henne!

förresten så hann jag inte skriva ngt mer inlägg igår för var tvungen att vara social med min familj både innan och efter kabarén ;( hehhue, meeeen förlåt för det dåva :) föreställningen igår gick bra, såklart ;) men tråkigt att det var sista föreställningen, vill ju ha fleer föreställningar och kabareér :( men puss!


jag at the moment, mohahehu.

hejsan

chnaa, sitter här i underkläder nu eftersom jag precis spillde pucko på min sovtröja -.-' ´sitter och chattar med ngn från usa - jag vet att jag är cool, mohaha! dessutom äter jag pääron, nyttiga tilda for the moment! =D ska straxx gå och städa lite granna, mormor och morfar kommer hit idag för dom och min familj ska kolla på kabarén ikväll ;d hehhu, sista föreställningen är det ju. Lite tråkigt faktist, sista kabarén och så ju för nästa år går jag ju på gynmasiiet ;(

meeen, ska kila nu. Vi hörs senare idag! pusss<3

hemma och pigg!

hej :) kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och dricker pucko, igen haha :(
jag kommer bli tjock utav all pucko jag dricker :|
hade kabaréföreställning ikväll igen och det gick bra tror jag ;d När jag och alicia inte skulle vara på scen förens om en timme eller ngt så sprang vi till ica och köpte chips och pucko, mohaha (a' det var aaskallt! jag sprang liksom i leggings och tunika - jag dog liite grannaa. Men ah, efter kabarén hämtade mamma mig och här hemma har jag typ bara chillat vid datooorn (y'

ska nog lägga mig straxx, men är inte särskilt trött fast jag tror nog att jag är det ändå ;o haha, för nu är det tredje gången jag skriver detta inlägget eftersom jag utav ngn anledning kryssar fönstret heela tiden -.-'
aja, det är säkert bra att komma i säng snart ;d börjar inte förens sex på kvällen imorgon heller så kan ju sova nästan hur länge jag vill imorgon (y' underbaaart! *:
sen så saknar jag philip typ ganska så jättemycket faktist :(

hehe, puss



puss på cambilder!  (klicka på bilderna för att förstora dom)

godmorgon jauuu.

halluue! hann inte blogga igår eftersom jag hade kabaré typ hela dagen. Hade första föreställningen vid tolv, för alla på skolan som inte är med i kjabarén och för sexorna i alingsås. Det gick faktist bra :) vid halv fyra åkte jag och emeli hem till mig och flummade och åt lite grannaa. Sen lite över sex skjutsade mamma oss till maxi och på vägen dit hämtade vi alicia också (y' vi gick in och köpte lite gottgott att ha till kvällen, hihi (a' det blev en liter pucko och en påse gott&blandat för min del, hehhuu. Dom här kabarékvällarna överlever man fan inte utan godis o:

vid sex var vi på plats på alströmer, laddade ibför kvällens föreställning som gick superbra =D hehu, kabarén är sjukt kul, men det var mycket roligare förra året faktist "/ men ah what eveer! :D nu sitter jag här och cpar mig framför camen, haha! jag är ganska ful ibland :) dricker min älskade pucko och här får ni en jättesöt och osminkad cambild på mig och puckon (a'


tröttis men glad ändå, hihi.

asså, jag är typ såhääääääääääääääääääär trött :( för jag har övat på den dära dumma kabarén hela dagen idag igen, segt jauu. Började tio över åtta och slutade typ tre -.-' men ah, det gick väl bra idag :) när vi slutade tog jag bussen till terminalen med annie, nea & elin. Sen bussen hem till miiig. När jag var kom hem insåg jag att jag inte hade ngn nyckel med mig, hade lagt den i min sminkväska haha, jag är cpcpcp. Jag ringde mamma men hon skulle inte komma hem förens om en timme och det låg ingen extranyckel nånstans ute så ringde jonatan och skulle kolla när han kom men han hade inte på sin mobil -.-' och jag orkade inte gå till pappas jobb så satte mig på trappan och väntade på att bussen skulle komma, om typ tjugo minuter >< jag satt och hatade mig själv för att jag hade lagt mina nycklar med sminket tills jag kom på att jag hade sminket i väskan, alltså hade jag nycklarna där också. Ibland är jag bara för dum .__.

aja, när jag kom in så gjorde jag lite kaffe och sen satte jag mig här (y' sitter och sjunger med i låtarna som spelas och chattar med söta personer på msn, hihi. Har inga planer för dagen förutom att ta det lugnt bah. Tänkte åka och träna men jag orkar verkligen inte det o: min förkylning typ dödar mig och ah, är bara trött .__.

imorgon är det första kabaréföreställningen, vi har två stycken faktist ;o först på dagen för alla på skolan som inte är med och alla sexorna i alingsås. Sen på kvällen för dom som har köpt biljetter dit, haha ;d aja, det ska bli grymt kul iaf! :) SEN EN TILL SAK SOM ÄR BRA; på posten idag kom det ett nytt såntdära modem eller vad det heter ;o där det kommer internet ifrån..? hoppas ni fattar, iaf detta kan man vara inne på internet på flera datorer samtidigt. För just nu har vi bara så man kan vara inne en åt gången och det suuuger!

vi hade ett där man kunde vara ute på internet flera samtidigt men sen köpte vi ett nytt där man inte kunde det? ;s fattar inte varför, mamma & pappa är knasiga. Aja, såg att det råkade bli ett lite långt inlägg men det får ni leva med!
lägger in en bild från förra årets kabaré på mig och min pingvin juliiaa *:



söndag.

dagen började med att gå upp typ sju och hoppa in i duschen, fixa mig och äta och sedan vara på alströmer vid nio. Repeterade kabarén hela dagen, till typ kvart i fyra -.-' sen hämtade mamma mig och körde mig till tåget, jag åkte till gbg och träffade min philip. Han är typ såhäääääääääääär bäst faktist :)♥ men snackar med alicia i telefonen nu och ska straxx sova, så hinner icke skriva mer tyvärr ;o men godnatt *:

lördagen.

dagen har varit bra, träningen gick helt okej men var bara jättetrött typ ;o aja, efter träningen så gick jag och köpte halstabletter och sen gick jag hem till alicia (: Vi snackade och alicia gjorde sig iordning, sen gick vi till mcdonalds och tjockade oss liite (a' satt där några timmar och sen åkte vi hem till oss själva. Men tack för dagen hjärtat, du är guldvärd!

nu ska jag packa väskan till imorgon, ska till alströmer (där kabarén ska vara) och repetera en massa från nio till typ fem :(:( måste packa ner alla scenkläder osv. En lite roligare sak; jag slog precis nytt rekord på ett mobilspel som jag är heeeelt beroende av, HAHA! spelar det varje kväll innan jag somnar och varje gång det är reklam på tv eller så, haha jag är cp =D men ah, vi hörs ju imorgon. puss & godnatt sötnosar!

HAHAHA, JAG HITTADE EN JÄTTEJÄTTESÖT BILD PÅ MIG OCH ALICIA FRÅN NYÅR 07-08 HAHA, OMG JAG DÖÖÖR!




hej lördag.

lördag idag dåva, gör mig iordning för ska snart till sportlife och träna. Trots min dumma hosta ;( Men kör bara lite styrketräning och skippar rullbandet (: efter det leker jag nog med alicia, får se vad vi hittar på för ngt ^^ ska nog köpa ny mascara för min är typ empty jauu. Men ah, det är lite saker jag måste fixa innan jag åker iväg, vi hörs antagligen ikväll :) PUSS♥

fredagkväll.

snackar skype med nea & backman nu, trevligttrevligt =) idag efter skolan stannade jag och alicia i skolan och och dansade dansmatta, vi är grymmast! ;dd efter ett tag gick vi till blå kiosken och köpte mat, gick hem till alicia och satte oss vid datorn och kollade lite, snackade osv. Mamma kom och hämtade mig typ sex, sen åkte vi hem och åt tacooos (a' sen så har jag som sagt snackat skype och typ chattar med folk, tagit det lugnt jauu.

för er som ville veta så har jag fått hosta, inte kul alls. Den första kabaréföreställningen är ju på tisdag och jag vill inte vara sjuk då juu :( men ah, hoppas det blir bättre nu i helgen. Ska nog stänga ner nu, pussaar! ♥

i skuulan.

tjennnaa, sitter i skolan med alicia och typ väntar på att klockan ska bli tre. För då äre samling och sen är dagen sluut =D idag har jag bara haft en enda övning och det var på en liten söt dans, haha eller inte :( resten utav dagen har jag & alicia flummat som faen, haha seriöst. Har inte varit såhär flumm på aaaslänge ;d Jag, jennifer och alicia hade hela lilla idrottsalen för oss själva så vi satte på hög musik och tog fram stora speglar och bara hoppade runt och flumma ett tag, mohaha!

alicia har en filmkamera med sig idag så vi har filmat i princip allt vi har gjort idag, både intressanta saker och lite eh, mindre intressanta saker ;) VI ÄR FULA MEN ÄNDÅ SNYGGA! TYP. efter skolan idag ska jag leka med min älsklingsapa, alicia dåva. Det blir nisnis, lägger in ett inlägg ikväll :D puss! ♥


nattis.

känner mig mycket bättre nu, men har fortfarande ont i halsen "/ idag har jag bara legat i soffan och ätit pepparkakor och kollat på film/tv. - ganska niis, men lite segt ändå. Förut idag skulle jag göra lite kaffe för var sugen på't ;d iaf, när jag hade kommit halvvägs så såg jag att vi inte hade ngn mjölk -.-' men hittade vispgrädde som jag testade att slänga ner ist för mjölk, meeen.. det var gott några klunkar sen var det inte gott alls :( men fick en ny idé; jag kunde göra te ist! men samma sak där, kom ju på att det inte fanns ngn mjölk </3 så tänkte dricka det utan mjölk men fyfan vad inte gott det smakade o: så till slut satt jag med ett glas vatten x((

jag räknade ut att jag har 35 dagar på mig att läsa ut ondskan, måste läsa minst åtta sidor per dag fram tills dess (omgomg), låter inte så mycket men det tar typ aaaaslång tid för mig att läsa en bok som jag absolut inte vill läsa -.-' men ah, nu innan jag går och lägger mig kanske jag borde ta och läsa dom där åtta sidorna då.
För mitt eget bästa liksom :)


hade lite kul med kameran igår, mohahehu.

hemma idag.

huvudvärkontihalsenmagenkrampar - intekul.

ingen skola för mig idag näe, tur att jag inte missar huur mycket som helst iaf (y' inte för att jag är typ pluggis eller så, men bara jobbigt att ligga efter ;d men vi har ju kabarévecka och jag kan redan allt jag ska göra =)) snart ska jag sätta mig vid min dator eller vid tven och äta frukost. Hehhu, gooood frukost (y'' sitte vid brorsans dator nu ifall ngn undrade ;) slänger kanske in ngt inlägg senare idag också, pusshej!


en puss på låten, tröttnar aldrig på den!


chnaa.

vaknade imorse av larmet på mobilen, hatar att vakna ;( vill bara sovasovasova på morgonen! men tyvärr så går ju inte det..
Hade fått världens sötaste sms av philip, du är bäst ♥

idag tyckte jag faktist att frukosten var god, brukar inte ha ngn matlust på morgonen så trycker oftast i mig äckliga mackor varje morgon. Men jag har kommit på hur jag ska göra för att tycka om frukosten mer. Hemma har vi ngt som jag har lärt mig heter rubenkraut (stavning?), det är en tysk slags sockersirap typ. haha ;o Min morfar är tysk så han har visat mig det typ, och jag älskar det verkligen. Brukar få en burk varje gång jag fyller år (a' men iaf, om jag tar det på mackan så blire mycket bättre =DD asså, det finns ju massa andra pålägg jag typ älskar men är absolut inte sugen på ngnting på morgonen ;s men känner mig rätt så duktig nu när jag kommit på detta (a' bild på min räddning kommer här nedanfööör *:



idag orkade jag inte med hela skoldagen för den var så sjukt seg :( tog ett-bussen hem och har bara tagit det lugnt med kaffe vid datorn några timmaar (y' alicia hjälpte mig att fixa lite med bloggen så nu ser den lite trevligare ut, hehhu :) tack hjärtat, du är faktist ganska så mycket bra =)) <3

hej tråkigt inlägg.

dagen;
en slapp kabarédag idag ocksåå, hade liite övningar och när jag inte hade det så gick jag runt med kompisar ;d slutade typ tjugo över tre och då tog jag och annie bussen till maxi och sen gick vi till sportlife. Tränade ett tag och sen åkte jag med halv sju bussen till terminalen och sen sjubussen hem till mig ;dd
OCH TYP ALLDELES NYSS ÅT JAG SEMLA, MUMS! <3<3<3

förlåt för typ aaastråkigt inlägg men är tröttis och har litelite tid till att blogga just idag :( PUSSHAJ!

artonde januari.

chnaa! just nu är jag superglad! :') asså, jag menar inte just nu för stunden, utan liksom..just nu i livet typ ;d hehhu, det känns underbaart. Idag hade jag ingen sovmorgon som jag brukar ha på måndagar, det sög. Men anledningen till det var ju för att vi har kabaréveckor nu i två veckor. Sjukt segt men ändå niis att slippa lektioner och inte ha så mycket att göra på dagarna. Dock inte lika niis att vara i skolan från 8.10 till 15.20 vaaarje dag -.-'

hade ytyp inget att göra idag, övade på två saker och sen visade jag upp det i aulan. Sen satt jag med annie och snackade resten av dagen (: mysmys. Jag, annie och alicia skulle gå till lidl på rasten och på vägen dit ramlade jag i snön och jag började blöda på mina fingrar..haha ;( jag är typ..klantig har jag kommit på.

efter skolan idag tog jag ängabobussen med folket och åkte runt ett varv och sen när jag var på terminalen tog jag fyrabussen hem till mig, hehhu. Gjorde kaffe och satte mig vid tven och glodde ngn timme eller så. Sen så småningom hamnade jag här, sen ska jag fortsätta läsa ondskan som är sååhääääär rolig, verkligen -.-'

helgen typ, hehue.

Sitter och lyssnar på musik och chattar med söta personer nuu ;d kom hem för ett tag sen, har haft en superbra dag & helg! idag åkte jag ner till stan vid typ ett, träffade nea, elin & alicia. Vi gick på stan och kollade lite, jag köpte en tröja på gina (y' sen drog vi till mcdonalds och tjockade oss med maat *: efter en stund gick jag till stationen för skulle med fyratåget. Tjugo i fem träffade jag philip i gbg och vi satte oss och snackade och myste lite på en bääänk tills han gick på tåget, buhu. Jag saknar honom redan och för alla som vill veta så är jag kär.

tog tjugo över sex tåget hem och sen gick jag hem, snackade med emeli hela vägen (y' och när jag går där så ser jag en skugga i marken som springer bakom mig och så kommer den aaasnära och jag trodde seriöst att det var ngn som skulle våldta mig eller ngt. Så jag skriker men "våldtäcksmannen" var en tjej som var ute och joggade -.-' jag ba "waaaaaah! fyfan vad rädd jag blev!" hon ba "oooj! förlåt!" haha, cpcpcp :(

nu ska jag stänga ner, tvätta håret och sova så smått (a'
tack för helgen philip, nea, elin & alicia. löv ju!

godmorgon tyyyp.

hejsaaan, jag hinner icke skriva så mycket just nu för ska kila ner till stan och träffa nea & alicia typ snart :) sen tar jag fyra tåget till gbg och säger hejdå till min sötnos. Men jag skriver mer ikväll när jag kommer hem! (y'
ni får en bild på emeli, alicia och mig - snygga som vanliiigt. PUSS, VI HÖRS IKVÄLL!


ääntligen fredag!

tjenaaaa, skolan idag gick snabbt som faen (y' slöjd istället för hemkunskap denna terminen dåva, jag & alicia ska göra likadana klänningar haha ;d och dom kommer bli bääst :D efter slöjden var det matte, gick superbra faktist. På no:n var jag och alicia flumm, som alltid. Haha, seriöst..på alla fredagsNOlektioner är vi aaasflumm x) och tyskan idag var seg men ändå helt okej (:

efter skolan åkte jag med elin, oscar och anton till maxi och jag köpte läppsyyyl *: sen efter det drog jag och elin till stan och kollade lite. Vid typ fem skulle elin träffa richard och jag skulle gå till terminalen och vänta på henne >< tänkte gå och köpa lite nötkräm innan, hehhuee (a' men typ precis utanför pressbyrån så var det ashalt och rätt som det var så låg tilda på backen -.-' nu kan jag knappt röra min vänstra arm och har ont i ryggen, handen, rumpan osv. - SÅ TYPISKT MIG!

vid sex ungefär kom elin och vi satt och snackade en halvtimme och sen tog jag bussen hem till mig, åt och såånt. Nu alldeles straxx ska jag antagligen sätta mig och glo på ngn film och sedan sova :) ni får ha det bra och så hörs vi imorgon! slänger in ngn bild eller så imorgon, jag lovar. hih (a'

100114

Godmorgon! skippade skolan idag, kändes som om jag skulle svimma när jag gick upp ur sängen imorse. Och samma sak igår kväll när jag skulle sova "/ sjukt obehagligt så mamma sjukanmälde mig idag och jag sov några timmar till (y' satte mig här vid datrorn direkt när jag vaknade, hehhu. Men ska nog äta ngt snaart :)

gårdagen;
skola från 8.10 till 15.15 -.-' började med en låång och tråkig informationgrej om kabarén. Sen idrott som var kul, vi spelade badminton ;dd lektionerna under dagen var tråkiga men gick ändå ganska fort vilket var bra ;) jag, emeli och alicia tjockade oss med pizza på långa rasten (a' på pizzerian träffade vi eriiik :D på arbetspasset började jag läsa ondskan som alla i klassen ska göra -.-' så sjuukt tråkig! har dock bara läst några få sidor men det skrivs ju bara om typ bråk. Jag kommer iinte klara av att läsa den boken .__. efter skolan drog jag till stan och träffade emma och nea, vi gick till mcdonalds och satt och snackade några timmar och sen åkte vi hem ;d
haha, tack för dagen

slänger in lite bra låtar här nedanför!







bara några av favvoriterna nu, men lyssna!

tolfte januari.

hallooj! idag har jag varit aaastrött -.-' skuulan har varit helt okej men seg som faen ;( sökte till gymnasiet idag hos syon; barn&fritid i alingsås, lerum och gbg. nisnis (: känns skönt att ha det avklarat, men ändå lite läskigt haha. Efter skolan väntade jag i skolan med emeli en stund och vi löste sånädära krånglig kub där man ska få en färg på varje sida nivet? ;d iaf så är vi ju aaascoola och klarade det (h) vid fyra mötte jag elin och vi satte oss i storken och snackade en stund, gick sedan till torget och köpte mat och sen till terminalen och värmde oss. Tog sexbussen hem för elin skulle iväg på ngt möte ;( men tack för dagen elin, love you!

hundrade inlägget, wehuu!

första dagen i skolan idag dåva, sjukt kul att träffa dom jag icke har träffat på lovet *: första lektionen var tyska som var slapp och jag var flumm as usuaal. Sen på engelskan visade jag mitt blonda jag -.-' meeen, det tänker jag iinte ta upp här (a' svenskan var helt okej med typ skådespel och shiet. På so:n fick jag en söt kommentar av min lärare sven; "matilda, om du inte är tyst nu så kastar jag ngt hårt i huvudet på dig" jag råkade prata lite mycket kanskää, ouups!

efter vi hade haft bild så slutade skolan och jag och alicia gick runt lite på stan, sen gick vi till grillspettet och åt. Och sen stan och provade kläder, snackade osv. Hittade dock inget förutom pucko, hehhu. Kärlek till det!
tack för dagen hjärtat, du är superbra och jag älskar dig grymt mycket!

btw så är detta mitt hundrade inlägg, firar det med ehm..inte ett jävla skit! :D mohaha, borde nog gå och lägga mig nu tror jag. Godnatt sötnosar :)

tiips; kolla denna sidan --> http://www.felsms.com
superbra om man vill bli på lite bättre humör, haha.

söndag'

idag har jag bara varit hemmaa, har försökt fixa en header för typ 269250982470 gången men det funkar ju aaaldrig och jag får sån damp! ;( sen så har jag också grejat lite på picnik för typ första gången, haha för det brukar aldrig funka på min dator men nu gjorde det det ;d hinner tyvärr inte skriva ngt mer för pappa ska ha datorn </3 imorgon börjar skolan och det är inte det minsta nice. Laddar upp mitt mästerverk, mohaha! =D


bild från i fredags.

felåååt.

förlåtförlåt för dåligt blggande men jag kan säga så att jag har inte vart på världens blogghumör :(
har varit stressad osv. men kan ju berätta mina senaste dagar;

torsdag;
hade en slappdag hemma, gick upp sent och gjorde typ ingenting utan bara satt vid datorn och tven och såå :) ganska skönt ändå. (y'

fredag;
träffade nea & alicia i stan, vi gick till mcdonalds och satt och snackade där ett tag. Sen drog vi hem till alicia och flummade, elin kom och vi snackade och tog kort och sååå ((: vid typ nio gick jag och elin till stan igen, vi köpte varsin pucko (<3<3<3) och satte oss på terminalen och snacka ett tag. Sen gick vi hem till mig, och denna natten blev helt olik alla andra. Tack för att du finns elin, du fick mig på bättre tankar och du gav mig flera skratt. jag älskar dig otroligt mycket

idag;
träffade elin, oscar och anton imorse. En pommes, ett glas vatten och sen lite av elins chokladflingor blev min frukost idag. haha ;( åkte till gymmet och var där två timmar typ, härligt att träna faktist! har saknat det ;d tog några minuter på rullbandet också så nu har jag ont i foten igen, haha bra matilda -.-' åkte hem vid typ fem och åt mat och sen har jag la bara typ suttit här och städat lite granna. det var min dag, helt okej. hade faktist tänkt att gå och lägga mig nu. Ni får en aaassnygg bild sen igår (y' dock bara på mig, alicia och nea men vi vet att elin var med oss den dagen ändåå *: pusshaj!



är man snygg så är man..

gaash.

varför går jag på det hela jävla tiden?

massa snö..

om jag kollar ut genom mitt fönster ser jag typ aaasmycket snö och det gör mig emoemoemo. =( varför ska det vara så sjukt kallt? jag får panik, hata kylaa och vinter! gud vad jag längtar till sommaren, denna sommaren ska bli bäst har jag bestämt! har en massa planer, hihih. Men just nu plattar jag håret, ska iväg till maryd på familjemiddag hos nea och elin haha :D mysigt =D måste fixa lite stuffs innan jag drar såå slänger in en sexig bild på mig, pernilla och maria. haha vi hörs. puss!



missu. <3

i'm home, yeaah

gissa vem som är hemma? - det är faktist jag =D faaast, jag kom faktist hem i söndags men har inte haft tid eller orkat skrivat =( för i söndags var jag bara sjukt trött och så, och igår var jag med nea hela dagen och sen sov jag hos henne och idag har vi varit i stan och med annat folk osvosv. MEN NU KAN JAG SKRIVA MASSA, HEHEHU.

den 27e december klockan tio i åtta flög jag till malaga, hehhu. Sov i typ två timmar på planet, låg typ emot fönstret och det är ju typ kallt där så var värsta förkyld när jag vaknade, haha x( landade vid typ halv tolv, tog taxi till hotellet i torremolinos. Det var typ en lägenhet, två sovrum, två badrum, ett kök, ett vardagsrum och en balkong med utsikt mot havet och malaga. Sen så var det typ tvåhundra meter ner till stranden och typ femtio meter till stan, niis (y'

under veckan var vi i stan och kollade, vi var nere vid stranden, var i malaga, picassomuséum (OJ VAD KUL DET VAR <3<3), åkte till gibraltar - ngt ställe som tillhör england, det finns apor där hihi., hyrde bil och åkte till massa ställen och typ kollade staden och shiet. och mer antar jag ;d

På kvällarna spelade vi kort, hahah mys =) & på nyårsafton vid tolvslaget stog vi på balkongen och skulle kolla fyrverkerier men spanskarna är ju sämst på det, dom skjöt typ ingaa =( det var en spanjor som sa att tolv sekunder innan tolvslaget skulle man äta tolv vindruvor för då blir man lycklig ett helt år. Han sa också att det var en gubbe på tven som skulle säga typ ba "nu äter vi" eller ah, haha. Men när vi satte på tven såg vi bara en klocka som var fem sekunder i tolv och jag sprang till vindruvorna och tryckte in tolv på en gång i munnen och kunde inte andas :( meen, jag är iaf lycklig i ett år nu, mohahah! (a'

På planet hem satt vi på tresäte. Jonatan närmast fönstret sen jag och sen pappa. Bakom jonatan satt en treårig kille, bakom mig en typ femårig tjej och bakom pappa barnens mamma.

killen; mamma, du sitter bakom en pojke!
mamman; jaa, och det gör du också.
killen; nääh, kolla långt hår! (pekar på jonatans hår)
mamman; nej, men killar kan ju också ha långt hår.
några sekunders tystnad
killen värsta allvarligt; jag gillar inte killar med långt hår.
haha, jag börja asgarva xd

mina köp i spanien blev två arband & milkachoklad (a'
milka är min favvochoklad utomlands, hehhue *:
bilder kommer så småningom, i promise.

RSS 2.0