Sjuk.

Fick feber igår så det enda jag gjorde var att ligga hemma i sängen och sova, sjukt hur mycket man kan sova när man är sjuk. Men iaf så var jag inte med Alicia vilket var tråkigt eftersom jag hade sett fram emot det.

Fick också väldigt ont i halsen igår plus ont i örat när jag sväljer (?) och idag är det lite bättre, tror att febern är borta med halsen/örat gör så sjuukt jävla ont så vet inte vart jag ska ta vägen. Ingenting hjälper.. ska fortsätta sega och spela massa iPadspel, orkar ingenting annat. Vi hörs!


Godmorgon!

Ja, godmorgon allihopa! Ligger i sängen och segar, orkar inte gå upp haha. Igår va det fest som gällde, var väl helt okej kul. Kunde haft roligare men ah. Träffade lite nya folk och så och det är ju alltid kul :D

Idag ska jag träffa Alicia, vi ska ära någon god mat (det förtjänar vi) och sen sover jag hos henne tills imorgon. Skulle tränat idag men nejtack.. inget jag känner för alls. Så det blir det vanliga cx och zumba imorgon ist!

Får väl ta mig upp nu och äta något. Och dricka te med honung i också, har så sjukt ont i halsen - bläää :(

Lite bilder från igår;


Drar mig mot idolmys med mina tjejer!

Efter en mycket känslosam dag (haha) åker jag ner till Filippa där hon och alla mina andra favorittjejer är! Behöver träffa dom ikväll, saknar dom en del. Ha en bra fredag mina vänner, hejdoo!

Oups..

Hehe, inte alls förvånad över att jag glömde bloggen.. men föreställningen var bra och det var kul att se alla de duktiga esteterna haha :D

Ligger just nu i sängen och ska sova, börjar praktiken halv sju imorgon.. B L Ä !

Måste sova, puss & godnatt!


På praktiken!

Sitter i personalrummet på praktiken just nu, har rast vilket är jätteskönt. Man behöver verkligen det när man leker med 18 stycken 3-4 åringar hela dagarna..

Idag slutar jag så tidigt som halv fem, ooh så taggad!! Min lärare kommer också hit på besök vid tre eller något så då kommer tiden gå lite snabbare hehe.

Ikväll ska jag till skolan och kolla på esteternas föreställning med Alicia, blir nog kul :) hör av mig innan föreställningen, pusss!


Onsdag 26 oktober

Kom hem från praktiken för en stunds sen och har fått i mig lite mat. Ska iväg och träna om en stund också, ska bara fixa lite saker först. Kommer hem ikväll och vet inte om jag bloggar då eller inte, skriver ju inget intressant. Förstår inte varför jag ens bloggar, orkar egentligen inte haha.. väärt detta var, aja vi hörs när vi hörs.


såhär såg jag ut idag, FINT! också fint att jag städat mitt rum :):)

Tröttare än någonsin

Sitter och halvsover i soffan, orkar inte göra något annat. Började vid halv åtta idag och var helt död, undrar ju lite hur jag ska orka börja halv sju på fredag.. Idag ska jag inte göra nåånting, bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt! Lovar att försöka bli lite mer pepp på att blogga hehe..

Kan ju berätta att igår var jag på Zumba igen efter två veckor, gjorde fortfarande ont i knät trots den lilla hjälpen jag fick, wohooo.. men orkar faktiskt inte bry mig om det, tänker träna det endå, det borde gå över snart tycker jag :D 


saknar håret rätt mycket jaa.. :(:(:(

Sämst på att blogga

Har ingen lust att blogga längre, tyvärr. Vet inte vad jag ska göra mer än att typ vänta på att jag lockas till all blogga haha.. Har iaf haft en mysig helg med mina fina vänner, vi har kollat idol, film och lite såånt. Matchen igår gick ju inte så bra heller, blev 1-1 och det räckte tyvärr inte för att gå vidare till kvalet.. surt men på vägen hem kom jag och pappa på massa positiva saker så det är väl okej nu haha.

Idag har jag varit duktig! Har städat, diskat, fixat en praktiksak och ska snart spika upp en sak på väggen haha. Med hjälp av min superfina verktygslåda! hehuu, sen kanske jag ska fixa något gott till mig själv, man får ju passa på när man är hemma själv. 


midsommar, nog roligaste kvällen under sommaren.

@ Tåg mot Skövde

Åker tåg med papi, vi ska till Skövde och kolla Öismatchen som avgör om vi får kvalplatsen till superettan, är hur taggad som helst haha så ska heja dom till vinst! :D

Kommer hem vid typ sju ikväll och då ska jag träffa Emma och Elvira vad jag vet nu, blir säkert fler folk :)


Åker ner till stan och träffar Emmis och Elvis


19/10-11

Sitter i min säng och äter ostkaka, finns inget godare ♥ Ska straxx sätta mig och glo lite tv med mamma och pappa som nu kommit hem. Är huur trött som helst, varit på praktiken från 9.30-17.00 och då blir man trött! Men självklart
är det hur mydigt som helst också!

När jag var på sjukgymnasten igår fick jag göra lite övningar som jag också fick som "läxa" att göra varje dag i två veckor och sen ska jag tillbaka dit. Men insåg igår på kvällen att jag inte fått ett slags gummiband som jag skulle fått så ringde dit imorse och vi bestämde att jag skulle komma imorgon och hämta det. Lite svårt blir det nu när jag insåg att börjar 7.30 imorgon och kassan på sjukgymnasten öppnar just då, 7.30. Braaaa matilda..

Och nu hör jag hur bonde söker fru börjar på tv, HUR FAN KUNDE JAG GLÖMMA?? hahah shit.. aja, hejdå!


Bild ifrån igår! Myste till det lite med varm choklad och baguetter!

@ Sjukgymnasten

Sitter just nu, tröttast i världen i kö till sjukgymnasten. Det är rätt många före mig vilket suger.. får se när jag får tid och framförallt när jag får åka härifrån till mina söta barn på praktiken.

Kan ju berätta också att det regnar en del ute, älskar vädret i Sverige!! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så vi hörs senare idag. Bjuder på en bild från box igår haha, puss.


Kommer inte kunna gå imorgon..

Nu alldeles straxx ska jag och Alicia krypa ner i sängen och sova. Hon har flyttat hit och ska sova här två nätter när min familj har lämnat mig och åkt iväg till lite olika ställen. Mamma och pappa är i Uppsala och bror min är i Bryssel. Förut var vi på CX30 och BOX och box var nog det jobbigaste jag någonsin har gjort.. var hemskt! Men vi var typ hulkar! haha.

När vi kom hem fixade vi tacos, för det var vi värda hehe. Och nu ska vi som sagt sova, själv ska man ju vara på sjukan vid halv åtta typ så det ser jag verkligen fram emot. Jag som är en sån underbart morgonpigg person ♥♥

Mot Sportlife!

Skiter i min fot och knä just nu, för jag ska iväg till sportlife och träna CX30 och BOX, hoppas det inte anstränger så mycket. Skippar ju faktiskt zumban idag.. Well, skriver mer ikväll för jag har lite bråttom nu. pusss!

Mot Jönköping.

Halvsover i bilen till Jönköping just nu. Somnade rätt sent igår kväll plus att jag vaknade av att Jonatan ringde femhundra gånger och ville komma in för att han glömt sin nyckel. Så snällt att ringa halv fyra och väcka mig då :):):):)

Hade supermysigt ute hos Elvira igår kväll, fixade varma mackor och varm choklad som vi mumsade på när vi kollade idol. Denise åkte ut vilket var helt rätt, tycker hon skulle åkt ut redan förra veckan.




14/10-11

Igår var vi tjejer på stan och fikade och firade Filippa lite granna. Det var mysiiiigt. Grattis ännu en gång min päärla! :D Idag har jag haft min sista skoldag på en hel månad! vi går ju ut på praktik nästa vecka och är ute i tre veckor plus att vi har ett lov där mitt i allt! :) slutade vid elva och tog mig till mamis jobb, fixade en grej snabbt och sen åkte jag hem. Har fått i mig lite mackor och ska ner till stan rätt snart.

Ikväll blir det Idol-mys med Elvira, Emma, Alicia och Nea! Kommer hem vid elva-tolv ikväll, ska upp imorgon. Woho.. Ska åka iväg till Jönköping för släktträff över helgen. Kommer väl ändå bli kul att träffa alla igen men man behöver faktiskt inte åka då jag knappt vaknat.. PLUS att jag missar Öismatchen som jag gärna inte ville vissa.. :( Slänger ine en bild på de fina spelarna baara för det hehe. PUUSSSHEJ



Onsdag!

HEJSAAAN! Sitter med den underbart doftande oljan i mitt hår och väntar på att jag ska få tvätta ut den. Det är rätt långt kvar tyvärr.. menmen, idag har jag varit i skolan ett rätt bra tag (9.15-15.40) och efter det åkte jag hem och pluggade, är rätt så förberedd inför redovisningen imorgon och det är ju bra haha.

Har också kollat på världens mysigaste program - Bonde söker fru! just lööv it! :D Har inget mer att skriva mer än att min finaste Filippa fyller år imorgon, hon fyller hela 18 år! så det ska firas på något sätt :D vi hörs mer imorgon, pusshejs!



Godnatt!

Ligger i sängen och är supertrött, har inte hunnit sätta mig vid datorn så det det får bli en mobilblogg!

Idag efter skolan åkte jag hem och pluggade, gick väl sådär.. vid halv åtta gick jag ner till stan och gick Ljus I Alingsås med ett gäng saknade tjejer! efter det tog vi en fika, tack för en mysig kväll!


Dag 16 - Min Dag

10.00 - Intervju på en förskola med Alicia.
11.10 - Sega på akuten med Sara.
12.00 - Smörgåsspeciallisten med Saraaa. MUMS
13.30 - Intervju med någon på mammas jobb.
17.20 - CX30
18.00 - Zumba!
NU - sova näär som helst!

Haltar ♥

Yes, haltar nu! Det tycker vi om, är rätt fint osv :):):) För dom som inte visste blev jag påkörd hösten 2009, alltså snart två år sedan. Då skadade jag foten så den har alltid varit lite extra känslig sen dess. Men på den senaste tiden har den varit riktigt snäll och jag har kunnat anstränga den utan att det gör ont. Men idag på zumban sa den ifrån, fick asont och smärtan sträckte sig enda upp till knät (?) så nu blir jag gaalen!

Orkar inte att det ska cpa så, då kan jag ju inte träna så som jag gör, allstå gå på zumbapass osv. Har det inte blivit bättre inom några dagar får jag träffa doktorn.. :( ska be till gud innan jag går och lägger mig också ♥


blir en bild från innan förra öismatchen jag var på, bara för att öis vann igår!
btw, ser ni hur långt mitt hår är..? :(

Hej sportlife!

Kilar iväg till sportlife nu, ska gå på cx30 och zumba, kommer bli gött! Får sällskap av Alicia och Kristina, kommer hem vid halv åtta eller något. pusss!



Sitter på mamis jobb.

Sitter och dricker lite varm choklad på mammas jobb, har precis intervjuat en utav hennes kollegor till ett skolarbete. Det tog aslång tid med det är skönt att ha det gjort! Just nu väntar jag bara på att det ska sluta regna så att jag kan åka hem, ska iväg på cx30 och zumba ikväll också. Hörs senare!

image description

Hade en superbra födelsedag!

När jag träffade Alicia hade hon lagat lasagne (som är min favoritmat!) och som efterrätt bjöd hon på kladdkaka. Fick en tavla av henne där hon satt upp en massa bilder på oss, visste inte om jag skulle skratta eller gråta så jag gjorde både och haha! Så gulligt av henne, samtidigt som jag skrattade åt alla fula bilder. Sen gick vi och bowlade, tack äälskling!

Vid typ nio kom vi till Filippa där hon och resten av tjejerna var, dom hade dukat fint och köpt daimtårta, ostkaka (<3<3) och svartvinbärsmer. Så fina vänner har jag! Love them! Efter några timmar där drog vi till Martin där det var lite gött folk, drog därifrån vid typ ett och kikade in på Max en snabbis med Linnéa och Elin och sedan åkte vi hem.

Hade en superbra födelsedag och mycket tack till mina kära vänner, ni är helt asgrymmaa! Lägger in bilder här under från dagen. 



glömde ta kort innan vi började äta hehe..

love u






My B-day!

Den första timmen av min födelsedag spenderades i jacuzzin hemma hos Emma med henne, Linnéa, Alicia, Ivar, Daniel, Fredrik och Daniel hette han sista va..? hehe. Iaf så var det en bra första timma, de sjön så vackert för mig när klockan slagit tolv. Kom hem vid halv två ungefär och då somnade jag nästan direkt.

Imorse väcktes jag vid halv elva av att mamma, pappa och Jonatan kom in med paket. Fick knästrumpor, strumpor, vantar, armband och ostkaka hehu, loove! Senare kom mormor och morfar, vi åt lite mat och fikade. Fick ett presentkort på TeamSportia (till träningsbyxor) och en blombukett!

Var nere i stan en sväng med mormor men hittade tyvärr inga byxor, får kolla i Gbg och Partille nån gång när jag har tid! Ska alldeles straxx åka iväg till min kära vän Alicia som fixat en liten suprise till mig, får se vad det kan vara! Ikväll blir det att hänga med tjejerna också, kommer bli aawesome! Ha en bra lördagskväll så hörs vi imorgon! PUSS!


fulaste bilden jag sett

Juste, jag fyller ju år imorgon.

Aaaah, är så himla trött va! låg och snoozade typ 40 minuter imorses innan jag kom upp ur sängen. Brukar gå upp efter max en kvart.. Hade en lektion i skolan och sen var jag på sportlife några timmar. Sitter nu och väntar på maten, blir tacoos! M U M S.

Ikväll ska jag träffa tjejerna och mysa och kolla på idol, blir mysigt! En sak jag kommit på lite då och då denna veckan är att jag faktiskt fyller år imorgon. Blivit lika förvånad varje gång också.. Varje år är jag typ supertaggad och ba "woho, fyller år om en vecka" osv men nu ba "ahjuste, jag fyller ju år imorgon" MEN DET BLIR NICE! hehe.

Torsdag 6/10

Halluue! Inte hört av mig på hela dagen, har haft fullt upp! Skola 8-15.30, men dagen gick rätt fort ändåå!

Efter skolan gick jag och Alicia till Willys och handlade lite, åkte hem till mig och lagade mat och slingade Alicias hår, vet inte hur det blev eftersom hon lämnade mig med blött hår hehu.

Idag fick jag reda på vart jag ska praktisera v. 42-45 (inte v.44, lov då) och v. 3-6 2012. Det blev på en förskola fem meter ifrån min pappas jobb, kan vara bra, kan vara dåligt haha. Men det blir nog toppen! :D

Är hur trött som helst nu och om jag ska orka upp imorgon måste jag sova nu, lägger upp två rätt dåliga bilder från idag men ah. Godnatt!


den femte oktober

Min dag har varit super, började ju med att jag åkte till Sportlife och tränade med Sara, gick väl helt okej. Sen åkte vi vidare till Thairesturangen och åt, muums! Och efter det åkte jag hem och chillade litee, typ en timme. Sen var jag i skolan en timme, hade en lektion där vi bara lekte. Körde charader (stavning..?) vilket var superkul haha!

Efter skolan var jag med Emma, Elvira och Filippa. Vi gick till Venezia och de andra åt pizza (jag var ju mätt efter thaimaten haha..) och vi satt där resten utav dagen, eller ah typ två och en halv timme. Och baara tjötade, mycket trevligt. Tjejerna är awesome and I lööv them!

Just nu sitter jag med dendär oljan i håret, den luktar asäckligt och man ser ut som ett slisk med det i håret menmen.. hoppas verkligen den funkar nu! :D


haha shit, typ ett och ett halvt år gammal bild.. lite foundation på läpparna, fint!

Åker till skolan nu, haj!

Varit en sväng på sportlife och efter det på Aling-Thai med Sara. Vi tyckte vi var värda lite god mat efter håård träning.. ;) Ska nu iväg till skolan för att vara med på en lektion, värt..? nja, men den är kul den lektionen hehu. Plus att jag inte har något bättre för mig. 

Efter skolan ska jag träffa Elvira och Emma. Hörs senare, måste skynda mig nuuu. PUSS

4e oktober!

Ingen skola för mig idag, ska snart ner till stan och köpa dendär oljan jag pratade om. Ni får hjälpa mig hålla tummarna för att den funkar nu asså! Orkar inte skriva mer, hörs senare idag. PÖSS!


långt hår man har! :):):)

Har ett happymoment!

Pluggningen idag har gått bra, är dock inte klar med uppsatsen så kanske struntar i skolan imorgon också hehe.. har ändå bara psykologilektion så ah, missar inte den andra lektionen som jag oftast brukar ha. Menmen, får se imorgon!

Var och tränade förut också, först CX30 och sen Zumba. PÅ zumban var det en proffsdansare med, från tyskland. Han ledde några danser och det var verkligen skitroligt! Han var jätteduktig och man blev helt taggad av hans danser haha, så var deet! och imorgon kommer jag knappt kunna gå..

Är superglad just nu, har kommit på en sak som kanske kan hjälpa mig att få längre hår. Min kompis Emma la ut en artikel på sin blogg för ett tag sen om en olja som får håret att växa fortare så den artikeln tänker jag nu sno och visa här. Det var en tjej som testade den och hennes hår växte två cm på två veckor och hur bra är inte det eller om det funkar??!? ÄR JU HELTAGGAD PÅ DET OM DET FUNKAR! hahah

Ska in till stan imorgon och köpa en sån också, superbilligt är det också! Bara 40 kr, hur grymt som helst!





Hemma idag

Är "sjuk" idag och ska skriva en psykologiuppsats hela dagen hade jag tänkt, får se hur det går.. Ikväll blir det träning på Sportlife! Hörs senare för nu måste jag komma igång! Pusss.

Helgen

Tillbringat helgen med de bästa tjejerna, igår serverade vi på Filippas pappa och hans bands releaseparty och det var kul! Sov hos Emma natten till idag med henne och Elvira och idag chillade vi bara och vid två kom mamma och hämtade mig. Lite senare åkte vi ju på detdär smyckespartyt och jag hittade ett superfint armband som kommer komma hem till mig om någon vecka.

Ska lägga mig snart, tänker skippa skolan imorgon ifall någon ville veta. Måste ha tid till att skriva en uppsats, blää.. aja, godnatt på er!

Öis <3

Fan vad underbaart!


I bilen

Sitter i bilen påväg ut till Långared. Ska på ett smyckesparty eller vad man ska kalla det, någon som mamma känner har någon hemma som säljer smycken så dit ska vi och kolla om vi hittat något! :)

Skriver senare ikväll, om ni ville veta så har jag fortfarande lika mycket hat till mitt "nya" hår.. bläää :(

En bild på två utav mina favvotjejer imorse när vi tog en liten promenix ute i skogen haha love u.


KORT HÅR!!

Var hos frisören och hon klippte av ca 10 cm av mitt hår och jag dog. Eller dör fortfarande. DET ÄR HUR KORT SOM HELST!!


Hemma efter några timmar nere i stan!

Ligger i sängen just nu, kom hem för en stund sen. Har varit nere i stan och gjort de ena och de andra med Emma, Nea, Elin, Johanna och Malin.

Blev ingen myskväll men hade en bra kväll ändå haha. Ska sova rätt snart och hade tänkt att sova lääänge imorgon hehu. Imorgon ska jag också klippa mig, inte kul..


RSS 2.0