Fredag!

Woho, finally Friday! Veckan har gått segare än vanligt så det är skönt att det är fredag nu :D Idag var jag i skolan en halvtimmme typ, tog skolfoto sen var dagen slut. Åkte då till Sportlife med Alicia, Pernilla och Josefin och så dansade vi Zumba. 

Är hur seg och trött som helst så ikväll blir det bara mys med Linnea, Elin och Emma. Ska kolla lite idol och såå. Mwn först äta god mat med familjen! Hoppas på att det blir klart snart, är aashungrig!

Ridning med klassen








Barnvakt

Hinner inte skriva alls mycket nu, ska vara barnvakt men kan säga att det var superkul att rida med klassen men också väääldigt läskigt! Bilder kommer upp senare ikväll, nu ska jag vara barnvakt åt min granne i typ två timmar. Hörs sen! Hejdooo.

Världens sämsta morgon

Tänkte berätta för alla vilken jävla dålig morgon jag haft. Det började med att jag vaknade hur trött som helst med jättemycket tränigsvärk så var heelt stel.

När jag började göra mig iordning insåg jag att jag hade väldigt bråttom så fick stressa resten av morgonen. Fixade kaffe, välte ut det och fick göra nytt.

Påväg till skolan flyger min mobil ut ur min hand så min bumper är lite sönder nu.. dock skyddade den min mobil som tur var!

Nu sitter jag på engelskalektionen och dör, vill bara hem och sovaaa. Nästa lektion ska vi ut till nygård och rida med klassen, skulle inte förvåna mig om jag typ ramlar av hästen, allt är ju emot mig idag..


Natti!

Ligger i sängen och slocknar när som helst, är så sjuukt trött va! Passen gick bra men cx30 var asjobbigt och aerobic var askul men lite svårt att komma ihåg alla steg haha.

Imorgon ska vi rida med klassen, liite läskigt faktiskt! Är rädd för hästar.. aja, skriver imorgon för nu håller jag på att somna. Puss & godnatt!


Hemma en snabbis

Kom hem för en stunds sen, hade tänkt att jag skulle hinna plugga lite innan jag åkte iväg till Sportlife men det blir ingenting med det.. Har fått i mig lite mat och ska snart cykla iväg till gymet och träna CX30 (mage&rygg-pass) och sen efter det ett Aerobic-pass, haha aldrig testat det så vi får se hur det går! 

Ingen bonde söker fru ikväll då, sjukt irriterad över det! (hahah..) Det är idol som tar tvtiden.. Påtal om idol, Moa Lignell från Alingsås gick vidare till fredagsfinalen, sjukt kul! Hon är ju helt gaaalet bra asså! Aja, nu måste jag snabba mig, skriver mer ikväll. Puuusss!


hade ju inte tackat nej till att bli såhär brun igen.. :(

ääntligen!

Nu har blogg.se-appen kommit och det är ju huuur bra som helst! Kan mobilblogga och uppdatera oftare, superbra! :D

Sitter på första lektionen i skolan nu, svenska. Orkar verkligen inte skolan idag.. men ah, överlever nog!

Slänger in en söt bild på mig om min bästis, pussshej!


Mot skolaaan!


Jag biter mig hårt i läppen för att hålla tårarna inne.

nu går du för långt, förstår verkligen inte alls hur du tänker.

Min dag kortfattat!

- Åkte ner till stan och mötte Elvira, Carolina, Sofia och Sara vid typ tolv.
- Busade runt lite, kollade kläder och såånt på stan.
- Emma och Filippa kom och vi kollade lite mer i affärer.
- Bokade klipptid! (hjälp..)
- Vid halv fem eller något åkte jag hem, åt och pratade lite med mami.
- MRL-pass på sportlife, vill inte ens tänka på vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon..
- NU!: ska fixa lite kvällsmat och sen krypa ner i sängen! 

GODNATT!


jag och min kärlek

27e September

Matchen igår gick åt helt fel håll, domaren sög och jag åkte hem arg och kall. Tröstade mig med lite ostkaka och lång sovmorgon idag. Är nämnligen ledig idag, hur gött som helst! Ska åka ner till stan och möta Elvira nu och sen ikväll blir det MRL på Sportlife! Har lite bråttom nu så det får bli ett tråkigt bildlöst inlägg, förlåååt! PUSSHEJ

Mot Gbg och Öismatch!


Taggar skolaa..

Eller inte! Dock har vi rätt slapp dag, börjar vid 10:40 med idrott som jag inte behöver vara med på (wohoo) och sen har vi lunch och efter det en och en halvtimmes svenska och sen är det sluut! Då ska jag kila hem, äta, fixa och lite såå. Och ikväll blir det att åka in till Gbg och kolla Öis-Norrby vilket jag taggar till tusen!

Hahah, blir så konstig när det gäller Öismatcher, känner mig så töntig.. Men aja, I lööv them! :D 



Min helg

Skrev inget mer igår, förlåt för det! Men vid typ fyra gick jag och mötte Alicia i lägenheten som vi sov i natten till idag. Hennes systers, som var borta över helgen. Vi myste med godis och kollade lite avsnitt av OTH och lipade som små bebisar, kollade idol och bara chillade. Efter en stund kom Alexander, Mattias, Andreas och Christoffer på besök en snabbis och pratade lite.

Idag har vi bara segat, kollat tv och ätit frukost. Vid tvåtiden fick vi ett ryck och gick och la oss igen och sov i typ två timmar haha, lite cp. Sen städade vi lite och sen åkte vi hem. 



rätt storlek! eller?

Hemma och äter frukost.

Hejsan! Hade en spermysig och bra kväll hos Elvira igår! Myste med tacos och lite spel med de allra bästa tjejerna! Bara Elin som fattades dock.. Men hade som sagt en asgrym kväll och vill bara säga tack till att jag har er fina tjejer!

Imorse vid tio kom mamma och hämtade mig och Alicia hemma hos Elvira, vi åkte in till Alingsåsparken och hjälpte till med fiskedammen. Det är ju Alingsåsparkens dag idag för dom som inte visste. Efter några timmar skulle Alicia ner till stan för att gå på bilkurs och jag gick hem och har nu ätit frukost, ääntligen!

Ska inte göra sp mycket idag förens vid typ fyra, då ska jag gå ner till stan och möta Alicia igen och vi får se vad vi gör. Ikväll ska vi nog chilla med lite goa killar! Hörs senare! pusss.


Mot skolan för psykologiprov, yay..

Beger mig till skolan nu då, ska göra mitt bästa på provet! Får se vart det leder.. Efter skolan blir det Zumba med Alicia, Pernilla och Sara och ikväll mys med tjejerna så uppdaterar inte förens imorgon!

Under morgonen har jag fixat mig, pluggat lite och varit på upptäcksfärd i mitt hus, tänker inte säga varför men jag lever. heheh.


Jag hoppas ni håller tummarna för mig när jag gör provet.. pusss!

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar. Jag drömmer om att jobba utomlands. Kanske till och med flytta utomlands, för några år eller ännu längre. Jag drömmer om att lyckas, att ha bra jobb, gott om pengar och en underbar familj. Det är ju något jag drömmer om, vill också resa jorden runt. Det ska jag göra innan jag dör.

Har faktiskt lyckats plugga lite granna!

Har fått lite plugg gjort iaf, dock inte såå himla mycket.. vi får se hur det går imorgon. Ska kolla runt lite på internet om lite olika saker som jag TROR ska vara med på provet imorgon, har ju inte fått den bästa informationen precis..ååh dumma lärare! Sen packa väskan tills imorgon och slutligen lägga mig!


älskar skolan <3<3


Orkar inte plugg..

Slutade ett istället för tjugo i fyra idag, gött! hade ingen naturkunskap så vi flyttade fram sista lektionen! Hade en rätt chill dag med Engelska, LPL och BKF plus att vi åt på grillspettet på lunchrasten - mums! 

Imorgon är det psykologiprov, är rätt säker på att jag inte kommer klara det. Ska försöka plugga lite mer snart, och försöka få in lite saker i huvet, blää orkar inte..

sjukismys ♥


Nu ska jag bara sitta och vänta på att Bonde söker fru ska börja, äälskar det programmet!

Ny plattång! w o h o !



Vad kan detta varaaa?

Toppen att få detta hem när man ligger hemma och är sjuk!



Hemma idag

Vaknade med feber så det var bara att somna om och försöka krya på sig! Mår bättre nu och hoppas jag kan komma till skolan imorgon, så jobbigt att missa massa lektioner, känns som att man missar så himla mycket då. Aja, vi får se imorgon och vad mamma tillåter.. 

Har bara segat och kollat på "kaos i Båstad" hela morgonen, sen jag vaknade (klockan tolv typ hehu, sköönt!) och om en stund ska jag fixa något att äta. Skriver nog senare idag, puss så länge!

20e september

Skola idag, segt med bara två aslånga lektioner men klarade mig igenom dagen fint. Tog trebussen hem och hade en pluggdag. gick väl sådär.. fick skrivet en engelskainlämning + läst lite psykologi. Hej ig i psykologi :( fattar ingentingg! blää.

Efter några timmar tog jag på mig mina finaste kläder (eller inte..) och tog en promenix ut i ösregnet! gick till Alingsåsparken och träffade Alicia, vi gick in i ett superläskigt hus och snokade runt lite, letade efter en hemlig grej och vi hittade det woho. Hjälpte även till att servera fika till alla söta pansionärer! Kom hem, kollade idol och åt lite granna.

Pratar just nu med en mycket saknad person som finns några länder bort, inge kul alls att folk ska bo så långt bort juu! men nu insåg jsg att klockan var rätt mycket, ska packa träningskläderna och sen krypa ner i sängen. GODNAAATTT!


just tagit på mig nyaste tröjan med mycket urringning + plattat håret <3<3<3

Supertrött

Sitter här och är skiiittrött! Slutade skolan vid två, åkte och träffade mina lyckopiller Linnea, Elin, Emma, Elvira, Filippa och Alicia. Träffade även Johanna en stund. Vi planerade lite inför en hemlig sak hehu. Och vid sex var det zumba med Pernilla och Madeleine som gällde!

Kom hem, duschade, åt, kollade idol och ska alldeles straxx lägga mig. Är huur trött som helst.. har sovmorgon imorgon igen så kan sova läänge, woho. Förlåt för tråkigt inlägg men godnatt mina vänner!

Nu kryper jag ner i sängen och nanar

Ska fixa lite saker inför imorgon och borsta tänderna och såå, sen lägga mig :) börjar vid 10:40 imorgon - skönt med sovmorgon! Efter skolan ska jag träffa tjejerna en stund och på kvällen blir det Zumba! Godnatt, hörs imorgon kväll :)


men denna fula bilden avslutar jag inlägget, saknar Rhodos rätt mycket faktiskt.

Blev en B&J och en choklad hehu


nu ska jag njuuta! ♥

Tar en sväng ner till Hemköp

Är så sjukt sugen på något gott så tänker ta en liten cykeltur ner till Hemköp och köpa något. Men vet inte vad jag ska köpa.. antingen B&J, ostkaka eller choklad.. åh, svårt! lovar att jag kommer köpa allt. Ska försöka att inte göra det.. pusshej så länge!

Jag bara älskar Öis



Lördag!

Sovit hos Nea och Elin inatt med dom två, Emma och Elvira. Vi kollade idol och film igår, det var mysigt :) Kom hem vid ett-halv två och har duschat, ätit och lite så. Ska hem till Nea och Elin om en stund igen. Sen ikväll får vi se vad vi hittar på!

Hade jag..

Vågat, hade jag flyttat utomlands och jobbat som au pair

Orkat, hade jag tränat varje dag

Kunnat, hade jag åkt till något varmt ställe direkt

Kunnat, hade jag gjort min morfar odödlig

Vågat, hade jag blivit brandman

Vågat, hade jag exprimenterat maassor med mitt hår

Kunnat, hade jag slutat tänka på han där

Kunnat, hade jag slutat bita på/riva av mina naglar

Kunnat, hade jag botat min hicka som kommer föör ofta!

lyckligast i världen



För er som inte visste så är detta den bästa och sötaste spelaren i Öis

Rätt värd dag eller

Åkte ner till Mjörnvallen vid halv nio för att hjälpa till på en friidrottsdag för årskurs fem. Men efter en halvtimme sa lärarna att dagen blev inställd just för att det regnade och allt var blött och halt. Så vi fick varsin baguette och sen fick vi åka hem haha, slipper skolan och ska bara chilla sönder idag fram tills halv sjuu. W O H O


lite taggad imorse ändå, haha så ful.

är rätt trött faktiskt

Ligger i sängen och ska sova när som helst, har inte haft tid att uppdatera förens nu. Var med Elvira, Emma, Pernilla Filippa, Nea och Elin idag fram till typ sex då jag cyklade hem i stormen haha.. Sjukt hur mycket det blåser nu asså! Vi gick runt och kollade i affärer och tog en fika på Espresso House. Det enda jag köpte var en foundation för er som ville vetaa.

När jag kom hem bakade jag kladdkakemuffins tills imorgon, ska nämligen hjälpa till på en friidrottsdag imorgon och behöver då ha fika med mig hehu :) dom ser supergoda ut och jag loovar att dom smakar supergott också!

Detta inlägget kommer inte bli så jättefint eftersom jag skriver på iPaden, som för övrigt suger. Men jag ska skryta lite om hur grym jag är som fått in mitt mobil-internet till iPaden haha, sjukt förvånad är jag över mig själv! Är supertrött så ska nana nu, hörs imorgon! puss och godnattis!

Update: har fixat styckerna lite nu hehe.

ingen skola idag hehe.

Idag är det klassens dag och man ska göra något med sin klass, BF gör alltid något hela programmet men idag råkade jag faktiskt försova mig så det blev inget med det för mig.. skönt att sova ut dock, hehu! 

Har precis ätit en skål med gröt och ska så småningom fixa mig och ta en kopp kaffe. Elvira slutar vid tolv och då ska jag åka ner till stan och träffa henne :) Lite senare kommer Emmis också, vi får se vad vi hittar på. Skriver när jag kommer hem ikväll, puss så länge!

Dag 14 - Mina vänner

Mina vänner är något utav det mest värdefulla jag har. Mina bästa vänner har jag redan nämnt men kan göra det igen, Alicia, Linnea, Elin, Emma och Filippa! Men umgås ju med fler än dessa fem, vet inte vad mer jag ska göra av detta inlägget men kan avsluta det med att säga att jag älskar mina fina vänner!

gokväll!

Har haft en bra dag uutan träningsvärk, woho! Trodde jag skulle få det ifrån zumban igår men icke! :D Vädret har varit sämst hela dagen, det kommer regnskurar hela tiden och det blåser huuur mycket som helst, inte roligt alls.. 

Efter skolan idag träffade jag Elin och vi åkte hem till Emma där vi hade det chill och bakade kolakakor, muums! Åkte till Alingsås vid halv sju och bussresan hem gick mycket bättre än resan dit hehe, hemliiis varför. Åkte hem med sjubussen och har kollat lite idol och så, ska nog sova rätt snart, börjar halv nio imorgon, uuucsh.


liite söta på lektionen.. elleeer

nu blir det skolaaa


älska att mitt ena öga är större än det andra..

Måndag 12/9

Varit i skolan från 10:40 - 14:30 idag, segt men helt okej ändå. Insåg att min idrottslärare är väldigt snäll och insåg också ännu en gång att läsa är det tråkigaste som finns. Har bokat Zumba till ikväll och funderar verkligen på att vara så lat att ta bussen ner till gymet, det regnar faktiskt väldigt mycket ute just nu..

Som vanligt är jag inte alls taggad på att träna med Zumba är ju superroligt samtidigt som det är skitsvårt menmen, det blir nog roligt ikväll! Sen ska jag komma hem och äta med min nyttiga familj. Mamma och pappa har fått något ryck, dom har börjat träna och blivit aasnyttiga, det är ju bra men blir lite förvånad bara haha.



Hemma efter en helg i Jönköping

Hallå där! För några timmar sen kom jag hem från min moster och hennes man som jag (och min familj) varit hos sen igår. Vi åt god mat, spelade tvspel, tjötade, shoppade osvosv. Hade en mysig helg och det var kul att träffa moster och hennes man igen!

I fredags var jag på en liten fest hos min kära Filippa, det var roligt! Men åkte hem rätt tidigt eftersom vi åkte till Jönköping vid elva igår.. Lägger in bilder på det senaste inköpen jag gjort och sen ska jag kika på fredagens avsnitt av idol som jag missade!



Tunika från Vila (Rea 165 kr)

Jeans från Cubus - 299 kr (rätt dålig bild men..)


Skor ifrån Din Sko - 499 kr

hejdo


Nu åker jag och träffar de bästa tjejorna i världen plus lite trevliga pojkar, ha en bra kväll!

Rhodosbilderna - Del 10








sådär jaa, det var sista inlägget med Rhodosbilder! tänk att det blev hela tio inlägg haha! dock var detta inte ens hälften av alla bilder vi tog.. aja, hoppas ni blev avundsjuka av hur gött och varmt vi hade det hehuu, dock vill jag mer än något annat åka tillbaka dit bums! :(

hehe hej

Inte varit så himla aktiv här på bloggen de senaste, eller ah de senaste två dagarna blir det väl? haha.. men det är ju för att jag inte varit hemma. Sovit hos Alicia onsdag-idag, vi har myst med tacos, chips, chokladbollar och lite annat gött! 

Det rullar på i skolan, har dock kommit på att jag kommer få ig i psykologi för det är nog det tråkigaste som finns och vi ska ha prov i det om en och en halv vecka.. och naturkunskap är ju inget höjdarämne för mig heller då men, jag klarar mig nog rätt bra i skolan i övrigt :D

Kan ju berätta att jag varit på Sportlife och dansat zumba idag med Alicia, Pernilla och Sara. Sjukt kul men väldigt svårt, men så är deet. Ska nog fortsätta gå på fredagar eftersom vi slutar tidigt då :) Är så jäävla trött just nu så ska göra mig en kopp kaffe, ikväll blir det krök hos Filippa!

min dag kortfattat

Skola 10:30 till 14:30
Var med Sara och Pernilla en liten stund
Träffade Nea och Elin och sagt hejdå till deras syster som nu farit iväg till Tysklaaand!
Åkte hem och chillade, åt osvosv.
Och nuuu ska jag duscha och sen sova, börjar tidigt imorgon (9:15 hehe..)

6e september

Sitter och mumsar på mannagrynsgröt, det kan nog vara något av det godaste! är typ halvfixad och ska snart göra mig klar för skolan. Blir en rätt skön skoldag idag, först BKF i en och en halv timme och sen Psykologi i en och en halv timme. Såå jag överlever nog!

seg kväll

Har segat hela kvällen, supergött! vid nio ska jag kolla på Idol eftersom det är då det kommer ut på tv4play. Mami och papi ville se på något annat idag.. Förresten så hade vi inte skolfoto idag, woho! 

Har blivit som de flesta helt beroende av appen "Wordfeud" och spelar hela tiden, haha. Jag och mami sitter och nördar sönder det med varandra, lite fult att vi spelar med varandra och sitter i olika rum haha.. menmen, det är superkul så alla som har iPhone - ladda ner det!



inte lite bra eller?

Igår började Idol och en tjej vid namn Moa Lignell var med och tog juryn (och kanske halva Sverige) med storm. Hon bor i Alingsås och går på min skola. Vi gick också på samma skola innan i tre år men iaf, hon är verkligen hur grym som helst och äntligen så ställde hon upp i Idol och titta hur det gick, som man trodde. Hon kommer utan tvekan bli något stort, helt sjukt vad bra hon är!


mot skolaaan!

nu kilar jag iväg till skolan, tar bussen eftersom det ööösregnar ute! :( tror vi ska ta skolfoto idag, inte alls så party..



Min helg

Fredag
Efter skolan var jag med Alicia, Nea, Elin, Filippa och Elvira. Vi åt Thai och kikade runt på stan. Åkte hem vid sex och fixade mig och så och på kvällen var vi alla plus lite fler folk hos Niklas. Det var en helt okej kväll trots allting som hände haha..

Lördag
Var på Öis - Varberg med Johannes, Viktor och Jonathan. Helt grym match, Öis vann med 4-1 och de två sista målen var supersnygga, jag var lycklig i 90 minuter. På kvällen blev det fest i långared, kul kväll! Kvällen slutade vid tre eller ngt hemma hos Elvira.

Idag
Vaknade vid tolv brevid Elvi, vi segade och lagade oss lite frukost. Myste framför Robinsson och bara segade sönder. Åkte hem vid tre och har segat sen dess. Ska alldeles straxx duscha och sen sova, gött med sovmorgon imorgon! börjar inte förens tjugo i elva wohooo.


Lördagens outfit, eller iaf på matchen haha.

todaaay, lite slapp och ofräsch precis som det ska vara en söndag!

Första september!

Förlåt för lite dålig uppdatering men har inte haft tid för datorn sen jag skrev senast.. Igår direkt efter skolan tog jag och Filippa en joggingtur runt om i Alingsås, eller ah vi kan väl kalla det en jogging/gå-tur hehe. Men vi rörde iaf på oss! sen gick vi hem och åt lite grann och lite senare mötte vi Alicia och vi tog en promenix till Willys och köpte lite gott och hade en minipicknick och pratade om allt möjligt.

Sov hos Filippa tills idag och var i skolan aaaaslänge! kändes det som.. torsdagar är verkligen jättesega. Men klarade det fint ändå! åkte hem efter skolan och åt lite gott och tog en kopp kaffe! ska nu läsa en massa sidor i psykologiboken, åh så trevligt.. jag som äälskar att läsa! ♥♥♥

RSS 2.0