jag bara ler åt allting


alldeles jättelycklig

Dag 09 - Musik

Jag skulle som de flesta andra aldrig kunna överleva utan musik. Jag lyssnar på musik i princip hela tiden då jag åker nånstans/bara chillar. Jag lyssnar på nästan all typ av musik, förutom typ blues och sånt.. ah, ni fattar. Några av mina favvolåtar atm ääär;

What Are Words - Chris Medina En självklarhet, så jävla fin!

This Is A Call - Thousand Foot Krutch

I Look So Good Without You - Jessie James Love u Alicia Persson ♥♥

Coming Back Down - Hollywood Undead

hej sommaaar!

Provet idag gick väl sådär, men min lärare tyckte det var okej haha ;) efter provet gick jag och alicia till stan, träffade robin, maria och filippa. Var ju så himla skönt väder idag (SOL! WOHO) så vi köpte glass och satte oss på trappan på torget och åt och chillade lite. Var med dessa prickar tills fem typ, drog hem och åt och städade lite. Och så har jag ju gjort tårtan, eller ah hälften av den. Gör resten imorgon hehu! :D Nu ska jag nörda tetris, byyeee.

nattinatti!

Drog hem vid halv tolv idag, sov några timmar och spelade på ipaden haha.. ska snart sova, eller ah, plugga tills jag somnar. Ska till skolan med alicia vid halv elva imorgon och göra ett ordkunskapsprov medans alla andra är lediga. aah, så underbart ♥♥

Efter provet åker jag nog hem, ska göra lite saker. Bland annat göra en tårta till min kära bror som tar studenten nu på onsdag! Den kommer blir finast, godast och bara jättebraaaa hehehu. Måste logga ut men vill inte.. ska logga ut snart, om tio min. Typ. 


vad bra att jag inte ser så trött ut iaf :)

emoinlägg

min dag blev precis förstörd, hade så jävla svårt för att gå upp imorses, ville bara ligga kvar i sängen men när jag väl lyckades skyndade jag mig iväg till skolan. När jag kommer till skolan får jag reda på att jag inte har några lektioner och jag vill inte åka hem för set känns typ ovärt så jag får typ sitta här i skolan, iaf ett tag..aah, älska livet asså.

mot stan och balen!


nu drar jaaag! och jag har inte glömt mors dag ;)

29e maj

hejheeej! :D sitter i min säng, lyssnar på musik och snackar med lite goa folk på msn :) ska alldeles straxx hjälpa mamma och pappa med lite saker, gör om i tvättstugan så det är nog ngt med att flytta in saker osv, blir wett utmärkt jobb för mina muskler 

efter jag varit en ängel och hjälp dem ska jag göra mig iordning och sen åka ner till stan, det är studentbalen idag. Så jag ska kolla på alla fina studenter, bland annat min bror ;) det blir kul, alltid lika kul att kolla på alla men mycket roligare detta året då jag känner/vet vilka de flesta är! :D



skorna!

ska nana nu, godnatt folket!

sitter i soffan och har precis ätit mackor, kom hem för en stund sen efter att ha varit på lite fest hos Filippa. Tidigare idag var jag i Gbg med Alicia och vi trägffde Anton som var där på skoleresa, trevligt trevligt! köpte ett par biege/gråa skor från belles som jag lägger upp bild på imorgon :) nu känner jag att jag behöver sömn, ska krypa ner i sängen och sova nuu. Höres imorgon, natti natti!

kom precis hem

Har haft en liten mys & filmkväll med mina tjejer Linnéa, Filippa och Alicia. Vi kollade typ halva "Just go with it" och det jag såg var bra, men hann inte se klart den :( Dagen har varit bra, har varit med mina favoriter hela dagen och nu ska jag krypa ner i sänge. hörs imorgoooon, puss & godnatt!



trött som faaen.

Jag är bara så sjuuukt trött va! ska lägga mig typ, väldigt snart.. måste dock duscha och så innan för det hinner jag aldrig på morgonen imorgon. Well, planerna för imorgon är iaf att var i skolan 8:30 - 11:50 helt okej skoldag om jag får säga det själv! Efter skolan ska jag träffa nea och alicia, får se vad vi hittar på för kul! :)


lite trött kanskeee

på biblioteket med favvotjejen!

Sitter på tha place med alicia, lämnade precis Maria och Robin vid tåget, som vi snackat med ett tag. Slutade skolan vid ett, drog sedan till smörgåsspecialosten köpte macka och satte oss på torget och åt. Har gått runt lite och ska straxx gå och köpa glass! Tycker vi är värda mycket gott idag efter en seg dag med två redovisningar var, vi är bäst mohaha. Skriver mer ikväll, puss.

jag blir galen

hur ska jag lyckas lära mig typ 40 jätteknasiga ord och två muntliga redovisningar utantill tills imorgon..? jag tror jag svimmar snart. Ska stänga av och plugga som baara den nu, hoppas ni håller tummarna för mig! pusssss.


hahahah, jag dör

näästan klar!

Nu har jag inte mycket plugg kvar, ska bara öva på orden, en redovisning och ska snart ner till stan coh träffa alicia för vi ska göra klart den andra redovisningen tillsammans eftersom vi har den tillsammans haha :) Nu ska jag fixa lite mat sen göra mig iordning och dra mig ner emot stan. Ikväll blir det S-core med goa tjejer och sen är det dags för solning, det var ett tag sen! 


bild från taizé, vill tillbakaaa! (marias bild)

pluggpluggplugg!

fixar klart två redovisningar, två inlämningar plus ett prov som ska göras imorgon. Inte kul alls men tyvärr så måste det göras :(

I look so good without you

Kul att träffa alla idag, de man inte sett på ett tag! Slutade vid tre, drog till sportlife och tränade till fem och åkte sedan hem och pluggade och såå. Imorgon är vi lediga ifrån skolan, blir att plugga som fan hela dagen, woho..! Känner inte för att skriva mer, har lite annat för mig haha. Hörs imorgon, pöss!



drar mig till skolan nu.

åker till skolan som jag inte varit i på fem veckor, kommer bli kul att träffa både klassen och alla andra som går på skolan hehuu. Efter skolan blir det träning med lilla pernilla! 



kom hem från gbg för en stund sen

Vid åtta kom jag tillbaka till alingsås efter några timmar i göteborg med två utav mina favvotjejer! Hade en mysig liten shoppingdag och fick med mig en bikiniöverdel hem, kanske kommer bild på den i veckan. Imorgon börjar skolan igen, kommer få träffa klassen igen efter fem veckor..shiet, längesen det är asså :o 



den 23e maj blir såhääär.

Ska snart åka ner till stan och möta filippa sen åker vi hem till alicia, vi ska chilla och fixa oss lite och såå. Men innan det ska jag klä på mig + plocka ur och in i diskmaskinen (duktig tjej, inte blivit tillsagd att göra det, inte alls..) Vid fyra tar vi tåget in till gbg, kollar i affärer och såå :) Kommer hem ikväll och då får vi se om jag orkar jogga en sväng!



det är sjukt hur mycket man kan sakna något


VI LEVEEER!!

Som vi alla ser så gick inte jorden under igår/inatt vilket är aaasgött ju! inte kul att dö, tror jag inte iaf.. :o well, planerna för dagen är inget mer än att chilla som fan, baka ngt gott och bara tjocka mig - bryr mig iiingenting om min vikt osvosv idag! :D senare idag drar jag nog till gymet eller tar mig en joggingtur nånstans, inte tränat sen i onsdags så ah, det behövs..

Satt och glodde tv med bror min, men han ba somna.. ska nog upp och göra negerbollar eller ngt annat gott nu och kanske vara en underbar syster och bju liite? ah, vi får se! hehe :D



ah'hej (mobilblogg)

Hallue, kom nästan precis hem efter en go kväll med goa folk. Har fått i mig lite mackor och ska straxx krypa ner i sängen och drömma om ngt bra haha (y) idag har jag gjort mycket saker känns det som, Har varit på allum med Alicia sedan drog vi och jobbade i alingsåsparken några timmar och efter det drog vi hem till Johan och chillade med lite folk :) nu somnar jag när som helst så ska borsta tänderna osv nu, sen nana. GODNATT!

vad händer ikväll dåå?

medans halva alingsås, halva gbg oooch typ halva borås plus lite andra människor från andra ställen drar till liseberg och kollar på veronica maggio ska jag försöka ha en rolig/bra kväll ensam eller med min familj haha. Det blir nog inga problem :) känner verkligen inte för att åka och kolla på henne, vet inte varför egentligen men är så sjukt otaggad :o

Nästa grej som väntar är tacos klockan sex, mums! sen får vi se om ngt dyker upp ikväll annars tror jag att jag drar och köper ngt gott och sätter på favvofilmen - det blir awesome.

var man omtyckt på praktiken eller ville dom bara bli av med mig?




tråkigt att lämna alla söta ungar, men kommer bli skönt och kul att träffa klassen på måndag igen!

sista dagen på praktiken.. :(

kommer sakna barnen massor ju! blir en sorglig dag, haha.. :(



godnatt med er.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen nanaaaa. Haft en supermysig dag på både praktiken, i kyrkan och på stan med kompisar :) hinner inte skriva mer, men ni får en bild på mig (för det får ni ju aldrig..) som ett godnatt så hörs vi imorgon!



kaffe ♥

Sitter i soffan och dricker morgonkaffet, alltid lika underbart! Ska snart gå till praktiken, blir att fira förskolans dag idag genom att springa "rubin-racet" med barnen + fika och lite annat smått och gott. Kommer bli mysigt tror jag!

Ser också ut som att solen börjar titta fram mer och mer nu, hoppas på fint väder idag för senare ikväll blir det avslutning för miniorerna (barngruppen i kyrkan) med grillning och trekamp om jag minns rätt :) Känns som att det kommer bli en mysig dag, är glad vilket känns awesoome!





18e maj

Sitter i sängen och deppar lite över det tråkiga vädret - regn och kyyyla. Vart tog det fina vädret vägen? :( Ska iväg till gymet om en halvtimme eller så, ska på s-core med jennifer och säkert ngn mer :) efter passet kommer jag träna lite styrka bara och sen åka hem och chillaaa. Älskar att jag precis råkade boka Box i en timme som jag inte kan avboka.. får ringa till sportlife nu (varsegod för den informationen)

ringde precis till mami och fjäskade till mig skjuts till gymet, awesome! Ska packa väskan och så nu, hörs ikväll eller imorgon! pusshej.


lite sleten :)

"what do you see in the stars?"

det kommer dagar då jag saknar dig mer än vanligt,
det är de dagarna jag inser att jag aldrig nånsin kommer att glömma dig
och också att jag aldrig heller vill glömma dig.

jorden går under på lördag alltså..?

Kollade precis på gubben som påstår att jorden går under på lördag, självklart tror jag på det.. usch, han låter ju jätteseriös :(

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten--jorden-gar-under-pa-lordag

lite duktig är jag ändå.

Tränade inte såå länge idag men ändå hårt, drog hem och åt grönsakspaj - nyttig hehe. Denna veckan har jag tränat tre gånger vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, så heja mig! Ska bara chilla resten utav dagen och försöka lägga mig tidigare ikväll.. (y)


Idag - Sportlife

Duktig som jag är ska jag snart iväg till sportlife och träna, jag och Filippa ska träna hååårt idag hade vi tänkt! Har inga andra planer för dagen vilket bara är skönt :) Lägger nog in ett inlägg senare idag, hejdoo.

lol att jag är vaken :P


inte trött iaf

Drar mig nuu.

Nu traskar jag ner till stan, träffar Linnéa och Filippa, hörs imorgon!


haha, fin och osminkad :)

woho, lördag

Sitter och försöker tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll, tjejkväll för emma ikväll! Kommer bli grymt :) Har precis duschat och ska straxx fixa mig ngt att äta och senare åka ner till stan och träffa filippa, köpa en sak till emmis och sen fixa oss och åka ut till ingared hehuu. 

Igår kväll hade jag en liten myskväll med mina tjejor, alicia, nea och elin ute i maryd. Kollade på en Saw-film och Letters to Juliet. Saw-filmen fick mig nästan att spy och den andra filmen nästan att gråta. Åkte hem vid tolv eller ngt, tack för en lyckad kväll tjejor! :)

Nu ska jag laga mat, får se hur det gåår. pusshej, skriver senare!

Hej praktik!

Nu kilar jag iväg till praktiken, as usual. Senare idag ska jag träffa sara och vi ska tjocka oss med glass (träffade inte henne i tisdags, jag och emma firade våran treårsdag ist, heheh..) Och ikväll ska jag träffa Alicia och kanske Linnéa :) Känns som det kommer bli en grym dag! om inte vädret busar.. :(



den tolfte maj

Dagen har varit bra, har träffat barnen i kyrkan som jag inte träffat på några veckor vilket var mysigt :) Drog sedan till sportlife och tränade en stund och sen drog jag hem och ååååt.. vet inte vad jag ska skriva och kan inte vara social här nu om man nu kan skriva så ;o? snackar skype med två av mina underbara irländare såå ska fortsätta med det och sen sova!



Åskvädret förstörde min dag

Hade ju tänkt åka iväg till sportlife och träna men det började regna aasmycket, åska och blixtra så det enda jag kunde göra var att ligga i sängen och hoppas på att det skulel sluta, haatar verkligen åska! :( plus att jag har världens träningsvärk i magen sen i måndags och var trött sen praktiken så bestämde mig för att stanna hemma ikväll ist. Blir sportlife imorgon ist :)


GODNATT!

min dag kommer bli såhääääär

- Praktik 10-17
- Träna med Pernilla (och kanske Filippa)
- Hem och äta, chilla osv hehe.

Roligt inlägg, hejdå.

Tre år med Emma! (detta skulle upp igår..)

Här kommer fyra fula bilder på oss, jag älskar dig emmis!




10e maj

Ska snart åka till praktiken, slutar inte förens fyra idag.. men ska efter det ner till stan för att träffa sara, som jag inte träffat på typ tre veckor, sick o: well, vi ska iaf äta glass eller ngt annat mumsigt! (jag vet att jag ska vara nyttig nu meeen, detta är ett undantag

Igår var jag faktiskt jätteduktig, var på gymet halv sex till åtta och gjorde lite styrketräning och sen gick jag på s-core och dödade mig själv lite tillsammans med Jennifer, Alicia och Pernilla. Åkte sen hem och åt, nyttigt! :D 

Förresten, fläcken igår var lite ansiktsmask som jag missat tvätta bort..



cancer..?

Har upptäckt någon läskig fläck under hakan..




tjeeennaaa

Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik + snackar med goa personer på facebook och msn hehuuu. Ska alldeles straxx sätta mig vid tven och chillar ännu mer eller ngt. Orkar inte göra nånting och behöver inte göra något heller haha.. Har haft en superbra helg med de bästa vännerna och andra sköna folk! :)

Ser fram emot ännu en vecka med söta barn, går ju inte att inte må bra när man praktiserar på en förskola! Imorgon börjar också mitt nyttiga liv, igen.. så därför ska jag äta lite kakor och fira att jag ska vara så duktig i framtiden eller ngt.. bra tilda. Well, hejdåå :D


såhär ser jag ut nuuu hehehehe

drar mig ner mot sportlife

Ska iväg och sola med alicia, blir härligt. Dock är det varmt nog att sola ute meeen ah, vi kan väl göra bådeoch hehe :) Resten utav dagen blir det att chilla, orkar inte med så mycket mer. HEEJDO!


osminkad yeah

här sitter jag :):):):)


skåååål


Dag 08 - Ett ögonblick

Det blir svårt att välja ett utav alla speciella ögonblick man varit med om, men jag väljer ett som jag nog aldrig kommer glömma.

Det var några år sen, kommer inte ihåg hur många men min morfar skulle operera sig, han fick skära upp magen och bröstet och sedan sy ihop den så nu har han ett stort ärr över överkroppen.

När vi var och hälsade på honom på sjukhuset kändes allting så konstigt och det var också då alla känslor kom. Jag fattade inte ens varföör han skulle operera och det vet jag inte nu heller men det var när jag var på besöket som jag insåg hur mycket han betydde för mig och hur lite jag ville förlora honom. 

Jag älskar mig morfart över allting annat, har så sjukt mycket fina minnen med honom och utan han i mitt liv skulle jag absolut inte ha klarat mig lika bra som jag gör nu.

ligger på altanen och solar!

Kom hem från stan för inte så längesen, gick runt med mormor mamma och kollade lite granna. Nu ligger jag som sagt och solar, väntar på att maten ska bli klar - kräftpaj, mums! Mormor och morfar är här och idag ska vi ha lite firande för morfar och mamma som fyllt och även för pappa som fyller år på måndag! 

Ikväll ska jag träffa tjejerna och antagligen blir det bara chill hemma hos någon eller så kanske vi drar till Playan, Parken eller ngt annat ställe i alingsås :) En lite störande sak är att min cam inte funkar här ute när det är så ljust.. sååå ni får inget kort på mig just nu haha :D



ändrade planer

blir inget gbg idag, får nöja mig med alingsås idag också ;) drar ner till stan och träffar tjejerna nuu, får se ifall jag kommer hem ikväll och isf näär. Blir nog inget mer inlägg idag. Hoppas ni får en go fredag kära vänner, hejdo!


jag och en utav mina bästisar

chillar lite med min frukost

Häromdagen bestämde jag mig för att bli nyttig, alla som känner mig visste nog redan att det skulle bli svårt för mig eftersom jag ääälskar att äta hehe.. får försöka bli nyttig på halvtid eller ngt :D denna dagen började iaf med två toast och en stor kopp kaffe - underbar frukost! :D

Planerna för dagen är antagligen att dra iväg en sväng till gbg med Nea och Alicia och kolla i lite affärer osv, blir nog trevligt :) Nu måste jag borssta tänderna och sen gå en liten promenix till praktiken, pösss.


oj, nu såg jag hur fint mitt hår var också..

APT wohooo!

straxx ska jag gå till praktiken, IGEN fööör vi ska ha apt (arbetsplatsträff), älskar att jag måste vara med på det :):) två timmar ska jag sitta och lyssna på när all personal på förskolan planerar osv, aah så roligt! <3 det är tydligen "bra för mig att veta hur det går till" men jaa, det tycker jag med, verkligen :):) älskar mitt liv, hejdoo!

var på ullared med mami igår

hittade lite smått och gott, t.ex två linnen, två par leggings, hårnålar, tofsar, deo osv, en kofta, tavelramar, godis och läppsyl såklaart hehu. Vet inte om det var allting, men ah hade en mysig dag med mamma igår och det kanske kommer upp bilder på sakerna, man vet aldrig! :D Nu måste jag fixa lite saker och sen trippa iväg till alla söta barn, hörs senare idaag, pöss!



tredje maj

Nu alldeles straxx ska jag iväg till praktiken, blir vårstädning ute i naturen.. WOHO! Efter praktiken ska jag dra iväg till gymet med snyggingen filippa beckman,
kommer bli grymt!


you shine brighter than anyone

Dagen började med att jag försov mig vilket gjorde att jag var trött hela dagen -.- men klarade mig igenom hela praktiken med alla goa ungar! dock var vädret inte alls lika mysigt.. kallt som faaan :( när jag kom hem från praktiken trippade jag över till olof och chillade med han ett tag tills jag var tvungen att hjälpa mamma och pappa med att lasta massa pinnar osv, ASJOBBIGT! Sen fick jag sopa halva gatan också.. 

Tänkte bara berätta att jag äter väldigt mycket just nu, är i typ en matperiod eller ngt vilket är lite läskigt för jag kommer bli asfet..! äter så fort jag kan, aldrig när jag är hungrig eftersom jag knappt hinner vara det, jag bara äter och äter - helt sjukt.


godnatt!

efter en go helg med min babe emma kryper jag ner i sängen och nanar, godnatt!

RSS 2.0