Inte så duktig på att blogga

HEJ! Har jobbat en hel del sen jag skrev senast, så himla långa dagar så att man är helt slut när man kommer hem. Och den lilla fritiden jag har har jag spenderat med mina vänner och inte bloggen (ofc) men kan uppdatera lite om vad jag har gjort!

Har som sagt jobbat, på fritids och Kortis, roligast i torsdags då jag och Pernilla hade hela dagen tillsammans - de andra dagarna har iofs också varit kul!

Sen har jag varit på stan, shoppat underkläder as always (inte bra..). Har något slags tiks då jag är på stan, ska ALLTID köpa underkläder?!?? Älskar det dock hahah men kom överens med mig själv om att inte köpa underkläder innan jag åker till London, vilket jag gör om två veckor. Men det gick inte så bra när det var rea i hela stan :):):)

Igår flyttade min älskade vän Linnea hemifrån så hjälpte henne att flyta - SÅ KUL!!! She's such a big girl now!!! Ska flytta dit idag hahah, för idag är min sista jobbdag sen är jag ledig i tre dagar (haha..) vilket ska bli SÅ jävla skönt.

Får gå tillbaka till jobbet nu, sitter och "vaktar" en tjej som badar och senare ska vi antagligen åka ut till Gräfsnäs till riddarspelen! MYS.


Idag

Har jag övningskört för första gången på flera månader, ska komma igång nu igen och förhoppningsvis ta mitt körtkort i höst innan jag flyttar! Heja mig. Det gick bra att köra, lite ovant såklart men dödade ingen :P:P 
 
Nu ska jag börja göra mig iordning lite grann, ska iväg till Linnéa och Elin. Vi ska ha myskväll + sleepover. Blir nice!! Imorgon är det släktkalas för Emelie, deras syster. Som nästan är min syster också haha, så det blir mys.
 
 
 

Längesedan

Det var ju inte igår jag skrev här senast men har jobbat såå mycket va, och sen så har ju mina älskade vänner kommit hem från Turkiet så har umgåtts en hel del med dem också!!

Jag var på Ullared med Sara och Pernilla innan de kom hem dock, hittade två tröjor, en väska, underkläder och en massa bra-att-ha-saker as always. Hade en väldigt mysig dag med de två pinglorna. Sen har jag då som sagt jobbat, en jävla del. På tre olika ställen, från det ena till det andra dag ut och dag in = död på kvällen.
 
Jag har också hunnit med Potatisfestivalen med Filippa, vi såg både Yohio och De Vet Du uppträda + att vi hann med mys-middag på Åkanten. Den helgen var riktigt rolig!! 
 
OCH IGÅR VAR DET MIDSOMMAR! Min favorithögtid, så jävla mysigt och igår hade vi planer för dagen som krashade. Så runt nio på kvällen drog jag, Elin, Linnéa och Alicia till Smögen/Kungshamn och träffade bra vänner, bekanta och nya människor. Åkte hem på natten med ett leende på läpparna, midsommar blev bra tillslut ändå!

Lägger upp bilder från potatisfestivalen och midsommar! ENJOY 



 

Och där tog den här veckan slut

Denna veckan har gått så jävla segt va. Har jobbat hela veckan men varit ledig idag, skönt! Hoppades på fint väder men fick regn - thumbs down. Imorgon bär det av till Ullared med Sara och Pernilla! Kommer bli kul, spontana dagstripper är värdefulla!

Idag har jag inte gjort ett skit, lite jobbigt känns det ändå hahah. Saknar mina tre älsklingar som befinner sig i Alanya, kom hem <3<3 NU tack. :)



Tröttast i världen

Idag har jag;
- Hämtat "min" mobil <3<3 
- Hängt med Filippa som tog körkort idag!! GRYM E HON
- Jobbat från 16-20
 
 Sova snart för imorgon ska jag upp vid tio, jobb jobb.. 



Känslan som uppstår..

när man håller i sin iphone efter 6 veckor inne på service. Omg.

Segt eller

Försov mig idag, vaknade kvart över åtta och skulle vara hos tandläkaren tjugo i nio. Kom tio minuter försent men det löste sig ändå! Har tydligen fått hål, kul va.. Första gången i mitt liv så är livrädd för lagningen som jag ska göra i augusti :(:(:( 
 
Har gjort lite nyttigheter idag men mest ingenting alls haha, ska strax iväg och jobba. Riktigt skönt att jag får jobba nu när jag inte har något att göra på dagarna. Sjukt att det bara gått två dagar, känns tomt utan mina tre pinglor här. Kommer dö när jag flyttar i höst.... well, nu ska jag börja fixa mig lite smått. Vi höres! Kramis
 
 

Helluuu

Hej hej! I lördags låg jag i sängen till typ fem och segade, knappt okej.. Runt sju kom Linnéa och hämtade mig och vi åkte ut till Maryd på middag - mycket nice! Avslutade lördagen med henne, Emma och Johanna. Vi åkte på äventyr och gjorde en stor god gärning! Kom hem runt tre och somnade bums!

Igår åkte tre utav mina närmsta vänner till Turkiet, kul. Vad ska jag göra i två veckor utan dom? Well, den första dagen är nu avklarad och den spenderade jag först med Sara. Vi gjorde lite ärenden på stan och i skolan och vid fyra åkte jag och jobbade.

Imorgon blir det mera jobb + tandis. Usch, hatar tandläkaren.. hatar också att jag ska dit 8:40 på min sovmorgon </3 men får ta vara på den här tiden, Alicia skulle boka tandläkartid och fick inte fören i augusti. Så det är bara att bita ihop och åka dit imorgon.. :):):) GODNATT


"oldpic"

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

ÄNTLIGEN!! Nu har jag tagit studenten och har ärligt talat haft den grymmaste veckan i mitt liv, vill göra om den igen och igen och igeeen!! Grymt många minnen har skapats under den här veckan och de kommer leva med mig resten av livet, shit vad kul det har varit! Är avundsjuk på er som ska ta studenten.... Tackar alla som spenderat hela denna veckan med mig, så jävla roligt har det varit!! Och ett stort tack till de fina presenterna som jag kan nämna imorgon eller något! PUSS på livet
 


RSS 2.0