sammanfattning eller ngt.

Halluue, har inte haft tid att blogga på några dagar och det suger lita jauu. Men kan ta mina senaste dagar lite kortfattat, hehu;

söndag;
sommartid som gjorde att jag försov mig -.- men aja, tog tolvtåget till gbg med emeli och stannade där i princip hela dagen! kollade i affärer, kollade modevisning och bara flummade liksom. hehu, kom hem med en väska som jag köpte på accent. Hittade dock inte ngn bild på den på deras hemsida ;o men ah, den är svart och fin, haha :D skulle också köpa en jacka som jag hittat på H&Ms hemsida men den fanns inte i min storlek! - sjukt störande, men beställde den igår! vi tog tjugo över fem tåget hem och träffade maria, elin, nea, arvid och ogge på terminalen och snackade med dom ett tag. Tills vi gick till bion och kollade på avatar, lite efterbliven är jag som ser den nu :( (emeli såg den för andra gången, haha) men den var la bra :)

måndag;
skuula från tio över åtta till tre, sen drog jag till sjukan med mammi. Där gick det bra och efter det tog jag bussen hem och gjorde la inte mer än att plugga eller ngt -.- min söta bellybottonsistaah fyllde 17 år och det grattar vi henne för, GRATTIS MARIA!♥

tisdag (igår);
hela skoldagen blev till att förbereda sig inför redovisningen av andra världkriget som vi hade idag, ganska slappt eftersom vi inte hade ngn lärare på dom flesta lektionerna och för att vi satt vid datorerna ;d sen hade vi ju två nationella prov också, muntliga i engelska och matte. Gick överraskande bra faktiskt (y' var mycket lättare än vad jag trodde :) efter skolan gick jag och annie och tränade på sportlife och sen hemma pluggade jag lite granna men snackade med philip i telefonen mesta delen utav kvällen. Jag älskar dig, mest.

idag;
började skolan i simhallen, var dock inte med och simmade för pallade inte :) satt och snackade med annie, emeli och alicia ist. Sen gick vi till skolan och hade världskrigetredovisning, sjukt segt och det gick la helt okej. Men sven, min so-lärare sa flera gånger efter att jag gjorde bra ifrån mig så det känns ju super (y' kände mig lite yr och orkade bara inte stanna i skolan så snackade lite med min no-lärare om mitt fysikprov jag gjorde förra veckan - klarade det! klarade tillochmed g+ på vissa frågor hehu (a' sen tog jag bussen hem och nu sitter jag och dricker kaffe, puss på't!

 
jackan som jag beställde igår


..plus en vacker egopic som jag tog för ett tag sen, haha!

min lördag.

halluue, pluggpluggplugg kommer min helg innhålla :( framförallt idag, har suttit och tagit reda på en massa energiskit nu ett tag och ah, det går ganska bra faktiskt (y' sen ska jag göra lite matte inför nationella som är snart och sen ska jag kolla lite på SOblabla. Skolan dödar mig, yesyes. Meen, med musik så klarar jag det mesta plugg ;d sen har jag typ precis skickat iväg mamma att köpa godis hehe (a' så denhär pluggdagen blir nog ändå ganska bra ändååå. Aja, nu ska jag fortsätta pch plugga och ikväll blir det la bara lite myspys med familjeen =) puss♥

dåligt bloggande framöver :(

Chnaaa! jag har ju inte varit så himla aktiv här och kommer inte vara det alls lika mycket som jag har varit förut, för har verkligen massor att göra i skolan nu. Eller asså, läxor osv. Nästa vecka har jag fem prov/redovisningar :o så måste plugga som fan både i helgen och under hela veckan.. :( men vill ni veta lite roligare och mer glada saker? =D (det vill ni) jag fick vg på mina nationella prov i engelska - hör&läsförståelse. har inte fått reda på det senaste vi hade, och inte svenskan heller ;( men det är typ asbra, hade hållt tummarna för ett g liksom (y' Sen hade jag mitt fysikprov idag som gick super, hehu. En till sak som är bra att jag har stärkt mitt betyg i matte!! = tilda med ett stort jeefla happyface! :DD hehhu, känner mig grym!

pågrund av allt plugg har jag inte hunnit träna på hela veckan så känner mig lite tjockis, sen som grädde på moset (vad det nu menas med det? aja, det lät bra att skriva här iaf, hahah) åt jag pizza som mat idag, haha hej tilda som har tjockisvecka eller ngt ? :( MEN JAG TÄNKER SÅHÄÄR; att nu ska jag bara klara skolan, jag får äta hur mycket onyttigheter som helst, jag bryr mig inte! bara jag klarar alla dumma prov osv, sen kan jag träna gärnet! asbra tanke, jag är smart jag vet (a' ♥

hej myspys.

Jag har inte mått så dåligt på länge som jag gjorde igårkväll, inatt och imorse..vissa vet varför, andra inte. Vissa kommer få veta varför, andra inte. haha :( meeen, imorse vaknade jag med huvudvärk, magont och sen kom det en massa tårar. Ville verkligen stanna hemma, orkade inte ta mig nånstans men kände mig ganska tvungen till att gå till skolan - skulle ha två prov ju. började vid nio, nationellt prov i engelska som gick helt okej. Man skulle skriva en text typ, haha om jag fattade rätt ;o

efter provet gick jag och snackade med min no-lärare och frågade om jag kunde få göra provet tidigare än vid typ två så jag bara kunde dra hem sen. Men hon flyttade det till fredag ist, tacktack! tog elvabussen hem och nu alldeles straxx ska jag lägga mig med en macka, ngt gott att dricka och kolla på kabaréfilmen som vi fick igår. Hoppas man inte ser för cpskadad ut, haha. Ciaoo!


sämst uppdatering!

jag har inte bloggat på typ forever och jag ber om förlåtelse för det men jag har faktiskt lite anledningar till varför jag inte har gjort det ;( här kommer dom;
- i torsdags kom jag inte hem förens typ åtta på kvällen, sen hade jag typ seriöst snack med mamma och pappa och sen resten av kvällen låg jag och emo-ade mig och snackade i telefon x(
- i fredags åkte jag till älskling, och stannade där tills igår
- igår var jag helt enkelt för trött för att orka skriva nånting här.

hehu, men nu sitter jag här och äter frukost. Ska snart kila till bussen och sen blire skolalala, inte kul alls. Menmen, får ju träffa mina söta kompisar som jag saknar ganska mycket faktiskt!



  
hade lite kul med camen, bjuder på bilderna! ;dd

hallue!

chnaa, kom hem från gymet för typ en halvtimme sen så sitter och äter och dricker mitt efterlängtade kaffe, haha *: dagen har varit både bra och dålig, på so:n kollade vi på ngn äcklig film om andra världskriget och den var ganska seg också. På lunchen drog jag och alicia hem till henne och keeka, hehu. Sen tillbaka till skolan och ha no där jag fick tillbaka mitt fiina fysikprov som vi gjorde förra veckan - ig, inte förvånad.
Hade ju inte pluggat ett piss! men hon blev imonerad av det jag kunde eftersom jag inte hade pluggat ngt alls, haha :(

ikväll ska jag bara ta det lugnt vad jag vet, ganska nice. Får se om jag klarar av att lägga mig tidigt, behöver det för kom nästan inte upp imorse -.-' men aja, har sovmorgon imorgon och det är ganska så mycket nice!

två måndader!

bara för att jag firar två månader med världens bästa philip todaay, puss på't! :D
har haft två nationella prov i engelska idag och det gick la heelt okej, fattade inte allt men det mesta iaf, tror jag o: efter skolan idag drog jag och alicia till stan och träffade nea, elin, ogge & albin. Var med dom till typ halv fyra och åkte sen med bussen hem. Ska alldeles straxx göra lite kaffe och fortsätta nörda mig lite här, hehu. tjaoo!



bjuder på en tjockiscambild, hahah!

måndag, 15 mars

idag har jag varit duktig för jag drog och tränade sjäälv efter skolan, bra tilda! =D sen efter det tog jag bussen hem och åt och drack kaffe (<3<3) hehu, bäst. 

förresten så fick vi reda på geografiprovet som jag trodde gick asbra men tyydligen inte, fick ig.. -.-' men ah, ska inte göra om skiten utav bara köra lite muntligt på lite naturgrejs för sven (min so-lärare) så det blir nog bra ändå, haha (y' sen imorgon har vi ju nationella i engelska, läs&hörförståelse - liite rädd för det men hoppas det går bra, gör mitt bästa så får vi se hur långt det räcker :)


min namnsdag, mohaha!

grattis på namnsdagen matilda, tacktack! idag har jag haft en slappadag och har i princip bara suttit här och nördat mig, nice om jag får säga det själv! Borde kanske ha pluggat lite grann meeen, det är försent nu hahah (a' ska hoppa in i duschen nu typ, sen äta och sen snacka med min philip i telefonen *:



hittade en gammal men söt bild på mig och emma, haha!
miss you.


godnatt

nu ska jag lägga mig i sängen och sovaaa, underbart! är sjukt trött och känner att jag kommer sova länge imorgon och det är nice ;dd måste bara skriva att jag är sur för att salem inte vann melodifestivalen.. :( ist vann ngn randomtjej, iinte okej! men aja, GODNATT!


lördaglördaag!

hejsaaan, hann inte blogga igår och det var ju lite tråkiigt ;( men igår till idag nanade jag hos emeli och det var mysiigt! :D flummade och såånt igår kväll, typ som vanligt hehu. Sen så bet emelis katt mig i kinden typ, haha ooond! :( nu alldeles straxx ska vi åka in till stan, jag ska leka med nea och emeli ska träna med alicia - FÖR DOM SOM VILLE VETA!

nuuu ska vi åka så hinner inte skriva mera, pusspuss!


typ tja

igåår;
för dom som inte visste, jag suger på fysik. Haha, provet igår gick typ såhääääääääär dåligt så hoppas på bättre sen på omprovet -.-' efter skolan drog jag och annie och tränade - var aasgrymma! sen åkte jag hem och typ åt,
lyssnade på musik och ba tog det lugnt liksom.

idag;
vaknade fem i sju (en timme senare än vanligt), fick stressa som fan, skippade frukosten och hann precis med bussen. Var sjuukt trött, sur, hungrig fram till lunch och sen efter var jag bara trött haha. Dagen var nice, på musiken spelade jag och annie upp våran fina låt HAHA! när skolan var slut tog jag tioitvå-bussen till terminalen och sen tvåbussen hem ;d har ätit och nu gör jag mig iordning för ska ner till kyrkan och träffa söta kompisar och alla söta men lite jobbiga ungar. Kommer hem vid typ sju eller ngt och då ska jag typ plugga in lite tyskaglosor som vi har imorgon -.-'

satt och kollade igenom mina bilder på datorn och hittade en söt från typ fyran/femman eller ngt då vi var med i klassbollen, hahah läängesen!


från vänster; michaela, jag, jennifer, elin, oscar, evelina, josefine, robin,
eric, kristoffer, marco, peter, patrick, johanna och rasmus.


inte för att skryta, men vi är ganska bäst

Jag och Tilda fick en idé, kolla här så får du se.

Nu ska vi åt dig rimma, men vi vill inte att du ska svimma.

För vi är faktiskt ganska bra på det, vi ska slå din kvalitet.

Idag var vi på stan och fika för vi är så jävla rika.

Bredvid oss satt en musklig man, ja, slå han om du kan.

Han tyckte nog tjejen i kassan var söt, för han la in en stöt.

Men det blev inte som han ville, hon hade kanske kille?

Efter fikat gick vi runt en stund, hos skomakaren hade Tilda varit kund.

Där fick hon tillbaka sina skor, sen smsade hon sin mor.

Frågade om hon fick sova hos Linnéa Apéll, ”bara hon inte är homosexuell”,

det var svaret hon fick, sen till torget vi gick.

Vi köpte pommfritt med en tzatzikiklick, just nu snackar jag i en mick.

Sedan vi en buss gick på, undra vart den skulle gå..

Utanför Erics hus vi hamna, och i slutet vi honom famna.

Men innan det åt vi brio, men Linnéas föräldrar var på bio.

Vi skratta och skratta, för Tilda ingenting fatta.

Sen vi ut till Maryd far, en kvart det tar.

Hemma vi tuggade Hubba Bubba, och Oskar, ja, han är en subba.

Det var allt för denna gång, nästa gång kanske vi skriver en sång :D


ett fiiint rim jag och nea gjorde om våran dag för ett tag sen, hahah vi är bäst!
hittade dock ingen söt bild på oss, men ni får nöja er med rimmet ;d



den nionde mars.

vanlig och helt okej skoldag idag, dock lite läskig svenska haha .__. när skolan slutade, vid två. Skulle jag gå till polisen, på vägen mötte jag nea, elin, mariia och elvira :) snackade och gick med dom en bit och sen skjildes vi åt ;d Jag gick till polisen och satt på ett förhör i en kvart eller ngt, skulle bara berätta lite om vad jag kommer ihåg från när jag blev påkörd och så (i november) sen tog jag trebussen hem (y'

nu dampar jag på att rexnet inte funkar, orkar inte förklara vad det är såå dom som inte vet det får leva med att inte veta det x( är en skolgrej och jag måste skriva lite saker där men det funkar ju inte, dampdamp! ska sätta mig vid laptopen och se om det funkar där, lite smart är jag ändå hehu. Sen så måste jag verkligen plugga till no-provet imorgon som jag inte kommer klara alls. Läste vad man skulle kunna för g, det var typ tio ounkter och ah..jag kan typ två och en halv -.-'
MEN NO FATTAR MAN INTE, DET ÄR HEELT STÖRT.. =(


bild från kryssningen i somras, saknar det och saknar sommaren.
sen så laddade jag upp den bara för att liksom,
har inte laddat upp bild på ett tag haha ;(

segis

halluuee, har inte bloggat på aaslänge och jag säger förlåt för det :( menhar varit borta hela helgen och har inte haft tid osvosv. Men jag ska verkligen försöka blogga mera! kan ju skriva lite saker som har hänt och saker jag vill skriva typ, haha;

- jag fick 4/20 på mitt matteprov (bra tilda, asbra)
- jag tillbringade helgen med världens bästa kille
- pucko är typ det bästa jag vet, om ni inte redan visste det
- min vågtång in my <3!
- jag ska på förhör imorgon och är nervös, haha
- no är cpskadat
- jag gick vilse i borås igår
- SKA NANA, NATTI!


read and enjoy eller hur det stavas =(

jag har insett att min senaste kyss: var med philiip
jag har insett att: jag måste plugga
jag har lärt mig: mycket
jag trodde aldrig att: jag skulle överleva vintern x(
jag lyssnar på: håkaan
jag pratar: ganska mycket faktiskt
jag tycker om: pucko
jag avskyr när folk: ljuger, snackar skit osv.

min bästa vän är: nea, elin, alicia m.fl.
min första bästavän heter: har ingen "första"
kärlek är: philip <3
bästa tiden i mitt liv var: 2004
jag har misst: lite pengar typ
om jag fick en sak i hela världen: en egen laptop, hah (a'
jag är: sur
när jag borstar tänderna: är jag snygg
när jag lagar mat: blir det bäst
jag tänder på: philip ofc.
det sexigaste yrket är: vetiinte
det är charmigt när: dunno
jag är rädd för: grodor/paddor, mörker
den värsta känslan är: dåligt samvte, haha ;(
den bästa känslan är: kärlek & efter man har duschat och gjort sig iordning efter man har tränat håårt, hahaha (a'
jag är bäst på: slösa bort pengar på onödiga saker -.-'
jag är sämst på: tänka, innan jag pratar .__.
om jag var ett djur skulle jag vara: en björn, mohaha
jag kommer alltid att vara: tilda, hehe
det finaste som finns är: emelis röst! =D
i sommar: ska jag på bröllop i tyskland, HAHA
sist jag verkligen grät var: söndags
jag kan:
jag kan inte: sjunga bra
när jag vill tänka går jag: till gymet
min mobiltelefon är: lila
när jag vaknar på morgonen: är jag sexiig
just nu tänker jag på: sommaren -09
bebisar är: söta
idag har jag: åkt buss
ikväll ska jag: sova
imorgon kommer jag: åka till älskling
jag vill verkligen: att ngn jävel på sj ska svara nu =(


pucko är bäst, hehu

sitter med telefonen vid örat och pucko i ena handen, puss på pucko men damp på telefonen..eller ah, rösten i telefonen. Sitter i kö för ska snacka med sj såå det kommer en röst typ en gång i minuten ba "du är fortfarande placerad i kö, vi besvarar ditt samtal så snart vi kan" det har dom sagt i drygt en halvtimme nu -.-' men aja, bara att vänta.

Dagen idag har varit najs, började med svenska en timme och jag insåg att jag är väldigt oallmänbildad och inte fattar så mycket, meeen what ever. Sen hade jag tyskaomprov som gick suuperbra (y' och efter det matteprov (VG) och det var lite knepigt men det kändes ändå som om det gick bra, men det konstiga var att på en mvg-uppgift så gick det värsta bra, räknade ut massor och fattade asbra! men det kan inte stämma, jag klarar ju knappt vissa g-uppgifter ;s antingen har jag blivit assmart eller så trodde jag bara att jag fattade rätt men fattade heeelt fel -.-'

no'n och musiken var nisnis och sen efter skolan så beställde jag kabaréfilmen och sen gick jag till stan och träffade nea, elin, mariia & oscar och var med dom :) vi satt mest och snackade och såå, hehu. Tog halvfembussen hem och nu alldeles nyss drog jonatan så är hemma själv för mamma och pappa är på ikea. Jätteintressant typ, jauu. PUSS

cpinternet

har inte kunnat blogga för mitt internet har dampat och inte funkat =(( meeen, nu funkar det och happyface på det! :D kom typ precis hem från skolan, hade halv lagdag med pulka på hjortgården - kallt som fan men ändå ganska nice. Satt och fikade med pucko och gifflar (mumma!) och snackade med söta folk typ en och en halv timme =) sen så hade ju jag, annie och alicia en liten trevlig promenad till sjulet, HAHA! viärbäst.

vi slutade typ tjugo i tre och då gick jag och annie till bussen och åkte till terminalen och sen tog jag bussen hem ;d nu sitter jag och tjockar mig med min pucko, hehe puss på den! idag ska jag plugga till matteprovet imorgon, kommer inte gå bra..tror jag inte. Sen ska jag plugga till tyskaprovet också (omprov, ouups!)

emoemoemo

jag är trött, arg, sur, ledsen osvosv. Känns som om mitt liv just nu är typ långt nere, haha.. alltså inte alls på topp :( MEEN, mitt i allt mitt emotänkande så blev jag ännu mer ett sadface när det kom en låt på mobilen, buhuu' Skolan är såhääääääääär jobbig nu och min yrsel är jobbigare än vanlig, har sömnproblem och tänker hela tiden för mycket på allt möjligt.. nu måste jag tyvärr plugga matte för kom precis på att jag har vg-prov imorgon, fan! pusshaj! / emotilda :(

RSS 2.0