Onsdag

Skola 8-12 idag, sen var jag på Hälsostudion och tränade någon timme. Har skrivit klart min redovisning som jag ska ha imorgon om två nationalparker, himla roligt, visst låter det??

Ska fixa mig lite snabbt nu och sen träffa Elin och Alicia. SÅ skönt att kunna lägga tid på vänner och inte på skolan, hoppas ni alla mina jättemånga läsare mår bra! HEJS


Pigg

Skolan borde börja tidigast nio, fyfan vad svårt det är att gå upp på morgonen asså! Känner mig också så himla fräsch då ja luktar clementin efter min frukost, det går ju verkligen inte att få bort haha yum yum.

Idag är det en helt okej dag, roliga (helt okej iallafall) lektioner och inte en alltför lång dag!


26e november

Hallååå, hade en himla dålig dag idag. Det mesta av dagen sög, började med att jag gick i storm till skolan och hade sedan engelska med hatläraren haha och sen var jag bara så irriterad på allting. Men dagen blev så småningom bättre. Har försökt att plugga och skriva en redovisning som ska göras på torsdag, gick det bra? - nej. Varför inte? - För att jag är sååå dålig på att plugga, allvarligt talat. Har typ glömt hur man gör..
 
 

Påväg hem från en helg i Lysekil!

Åkte till mormor och morfar i Lysekil i fredags och har spenderat hela helgen där. Igår tränade jag på Lysekils minimala Sportlife och vid fyra kom Alicia och hälsade på, vi klarar typ inte att vara utan varandra hahah. Men vi har väl inte gjort så mycket här, umgåtts med familjen och legat och pratat och flummat som vanligt haha.

Suger att helgen är slut, är verkligen så himla trött på skolan. Bara 187 dagar kvar till studenten nu <3<3


Hejhejhej

Lördagens utgång var aaasrolig i omgångar typ haha, och tiden gick hur sakta som helst men vi hann med en massa saker! lite weird men så var det!

Segade mig igenom hela dagen och försökte iallafall plugga.. lägger upp de bilder som går att lägga upp haha hej


Älskar skolan

Är påväg till skolan nu, eller jag väntar på bussen! prov första lektionen, satt uppe och pluggade tills ögonen slöts igen på mig inatt.. så hoppas på att provet går bra haha så himla duktig på att plugga.

Igår var jag på Ullared med Alicia, hennes mamma och syster och Pernilla! Köpte lite julklappar och lite smått och gott till moi, kram kram.

Svarta byxor, nitskärp, tre par trosor, foundation, en halsduk och lösögonfransar! + julklappar dåå.


heeeelg

Skööönt med helg efter en jobbig skolvecka! Gårdagen spenderades med Elin, Linnéa och Sofia! Vi gjorde inget speciellt haha, men hade kul ändååå. Ikväll ska jag och Elin ut i Göteborg, inte varit ute sen förrförra helgen - abstinens :P skoja hahha, men vi får se vart i göteborg vi hamnar :D Nu återstår bara klädproblemet, vad fan ska man ha på sig..? samma visa varje helg ju. Aja, det löser väl sig.

Spenderar håltimman på mammas jobb!

Gick till mammas jobb och åt en såndär low calorie bar som lunch, himla tur att mamma har ett lager såna på hennes jobb som ligger tre minuter ifrån skolan!

Passar också på att plugga när jag är här, duktig eller? Tredje och sista provet för veckan idag! Kommer nog gå braa :)


Alohaaa

Idag händer det mycket XD ska ha tre lektioner, på två av dem har jag prov och på den tredje får jag tillbaka ett prov wihoo, håller tummarna för G hehe. Judendom är väl inte favoritämnet..

Idag klarar jag ett av två prov, om jag har tur! psykosocialt arbete och svenska (romantiken, vem kan sånt??) aja, vi får helt enkelt se hur det går. Sen har Lena, min lärare något mycket viktigt att berätta för mig och Alicia angående vårat projektarbete(!!!) KUL, eller? tror på det.

Buss e kul, himla kul. Speciellt när jag mår sjukt illa eftersom jag fick ta vanlig mjölk i kaffet eftersom det fanns minimalt med laktosfri mjölk (inbillar mig att jag är laktosintolerant, eller så är jag bara känslig mot det - nice lr hur :P)


Middag + filmmys med finfina vänner!

Igår myste jag, Elvira, Alicia, Elin och Linnea till det med tacos och filmtittande! Vi kollade på "The pianist" som jag redan sett en gång men usch vad bra och hemsk den är! Efter filmen åkte jag, Elvira och Elin ut på äventyr i stan, vi hann också att tvätta Elins bil, riktigt fin blev den! Idag har jag pluggat och ska strax ta mig en dusch, hejs!

 

Torsdag

Idag beställde vi studentmössor!! Sjukt ändå, känns så himla nära nu haha.. bilden är inte på hur den såg ut när den var klar, den blev mycket finare sen! hehe :D


bioooo med min bästa vän

Idag har jag varit i skolan och sen var jag och Alicia en tripp på stan innan vi åkte hem till henne och åt och segade. Hade lika svårt att somna natten till idag så var ju inte särskilt pigg idag heller. Vid sju var vi på bio, Taken 2! asbra film, så för dom som inte har sett den - se den! 


Måndag 5e november

Skola igen nu då, sjukt svårt det var att somna inatt eller.. sov typ tre timmar, himla pigg idag.. men hade bara en lektion och sen gick jag och tränade, duktig elleeer. Aja, är himla trött nu så ska inte göra ett skit mer. HEJS


The weekend!

Haft en superrolig helg! I fredags var vi som sagt ute i Borås, stog i kö i typ 40 minuter till X&Y men gav upp så vi gick till Harrys, ett trevligt ställe med bra musik och trevligt folk! Sov i Borås och kom hem vid halv sju igår (på kvällen), åt och fixade mig inför helgens andra utgång, på Trädgårn! Sista kvällen där innan de byter till 30+.. SJUKT mycket folk där i alla fall, asroligt var det när vi väl kom in haha, lååång kö. 

Idag började dagen med pizza med Elvira och twinsen, åkte hem vid halv fem och har pysslat med lite saker som behövde göras. Ska sova straxx, så himla trött va!

Fridaaay med Elvira, Ellen & Erika!

Onsdag & Torsdag

Igår var jag med Elvira på stan en snabbis och fixade lite saker, vi träffade också Alicia och Linnea en stund. På kvällen åkte vi till Elvira och kollade film och gottade oss, jag sov över och idag var vi i Göteborg med Alicia! Köpte två par skor, fortfarande osäker på om jag vill ha dom. Eller det vill jag, är tokkär i dom men är alltid så jävla osäker när jag köper nya saker.. aja, åkte hem vid sju och fick sällskap av Julia och Pernilla! imorgon ska jag ut med Elvira, Ellen och Erika i Borås! ska bli kul, hejhej.


Stövlar från Nilson Shoes - 1499 kr

Din Sko - 499 kr

RSS 2.0