svårt att vara såhär vacker






Dag 02 - Min första kärlek

jag har bara varit riktigt kär tre gånger, första gången jag var det var 2009. Jag började snacka med en kille, Calle Edh hösten 2008 och vi snackade konstant i flera månader. Vi smsade, snackade i telefon, chattade osvosv. Vi kunde inte träffas eftersom vi bodde 30 mil ifrån varandra, han bodde i Motala. Under tiden vi snackade, under alla månader vi höll kontakt skapade vi ett band i mellan oss, jag började fatta vad jag egentligen kände för denna killen. Trots att vi aldrig hade träffats kände jag att jag verkligen tyckte om honom, han fick mig att må så jävla bra och jag saknade honom även fast vi aldrig hade träffats.. 

I april 2009 kom han till gbg, jag drog dit med Annie och vi träffade Calle och hans kompis Ludvig. Skulle det varit 2009 skulle jag sagt att det var den bästa dagen i mitt liv. Jag var överlycklig, äntligen fick jag träffa min prins, jag fick äntligen känna hans hand i min. Dock var det bara en dag, den kom lika snabbt som den försvann. Och efter detta insåg jag också hur jävla falsk han var, han fick inte det han ville och därför brydde han sig inte mera. Han var bara ett svin som var ute efter sex, som tur var hade jag övertalat honom att han inte fick ta min oskuld då och den fjärde april blev som den blev. 

Vi snackade inte lika mycket som vi hade gjort innan vi träffats, detta gjorde allt så mycket jobbigare för mig. Eftersom jag var så otroligt kär i honom visste jag inte vad jag skulle ta mig till när han inte verkade bry sig om mig. Det var verkligen så att han gillade mig på sina egna villkor typ, han bestämde när han kände för att tycka om mig. Han bestämde hur allt skulle vara och eftersom jag var helt såld så kunde han få mig att göra vad som helst..

det tog mig nio månader att glömma honom, att tänka på honom på ett annat sätt. Och vägen dit var ett helvete. Hade aldrig mått så dåligt pågrund utav något/någon innan. Nyår 2009/2010 tillbringade jag i spanien och för dom som inte visste så betyder "calle" gata på spanska. Så hans namn stog i varenda jävla gathörn vilket gjorde att jag påmindes om honom hela tiden.. då bestämde jag mig för att verkligen glömma honom, jag gick ut en kväll ner till stranden, skrev "no more calle" i sanden och såg vågorna spola bort det. Och hur töntigt det än låter så kändes det så jääävla gött. Jag kunde gå runt på stan och kolla i gathörnen med ett leende. För jag hade kommit över Calle, jag hade slutat tänka på honom som en pojkvän. Jag hade börjat må bra igen.

lördaag!

har en chillkväll, ganska långtråkigt men jag orkar verkligen inte göra ngt. pågrund utav olika anledningar men ah, ganska gött att bara inte göra nånting också. jag kan ju tillägga att jag har världens bästa vänner! :) nu ska jag vara busig och bryta min nyttiga vecka och ta ett glas cola! pösss.

ta min hand, jag älskar dig 

Dag 01 –Tio saker du inte visste om mig

1. jag sover i princip alltid på mage
2. atm har jag typ tjugo kronor att leva på
3. jag har svårt att säga nej
4. jag har ett hjärtfel
5. ibland får jag aaasjobbiga tvångstankar, som att jag måste snurra ett varv eller liknande -.-
6. mina största fobier är mörker, vatten och grodor!
7. jag är sämst på att spara pengar och lägger alltid det jag har på helt fel och onödiga saker
8. i måndags började jag mitt nya liv, ska inte äta godis eller ngt onyttigt på lååång tid och det funkar bra! :D
9. jag är helt kär i artister/band som darin, danny & backstreet boys.
10. jag har alltid kalla händer och fötter, askul att stoppa innanför folks tröjor eller på deras halsar hehe (a)

tänker göra detta för att hålla bloggen igång! :)

tänker göra som det flesta andra jag känner som har blogg, göra ett inlägg lite då och då med saker som står på listen här under, det blir nog kuul haha ;d får se när jag skriver det första inlägget, blir nog hyffsat snart! :)

Dag 01 – Tio saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min väska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig
Dag 31 Detta vill jag göra innan jag dör..


hejdo


nu åker jag till älskling!

JAG VILL INTE HA EN IPAD!

min klass och två andra klasser på skolan skulle få varsin dator att ha i skolan och få ta hem osv. vi skulle få en mac eller någon annan bärbar MEN nu har de bestämt att vi ska få ipads, JAG VILL INTE HA DEEET! jag vill ha en mac, så jävla mycket mer nice och mycket lättare ._____. menmen, nu ska vi ha ipads "på test" till maj, om vi inte tycker att det funkar får vi macbooks till hösten, ska väl inte klaga då..

ngn är grym på att blogga..?

förra veckan orkade jag verkligen inte blogga, var trött när jag kom hem på kvällarna + att jag kom hem typ sent varenda dag ;o men aaaah, vill ni veta en sak? :D:D:D:D (det vill ni) jag fick mvg på mitt arbete om barnkonventinonen, omgomgomg JAAAG, MVG? helt cp. bara fått det i tyska, aldrig i ngt annat ämne såå detta var awesome hehe (a)

och jag har kommit på en sak, att det är bättre att vara lite osmart och få mvg ibland än att vara hypersmart och få mvg hela tiden. för då blir man ju liksom inte glad när man får mvg efter mvg, nu som det är för mig blir jag ju överlycklig när jag lyckas få till ett mvg. klok jag äär. 

nu sitter jag och pluggar matte, går sämst. har prov på onsdag OCH FREDAG!!! som jag fick reda på idag, trodde bara det var på onsdag jag skulle ha med iiicke! del ett och två tydligen, greaat! -.- 


DÄR ÄR JU JAG, MAHAA

11e januari

första dagen i skolan, 8-16 = trött tilda = need to sleep = godnatt! 

sista dagen på lovet! o:

hehe ouups, inte uppdaterat på några dagar (a) men aah, i lördags var det meningen att jag, nea och elin skulle vara så tuffa och åka snowracer bakom deras pappa när han körde ngn slags motorcykel, meeen det var typ ingen snö på vägarna så det blidde inte så :( vi drog in till stan på kvällen och träffade filippa, fulade oss några timmar. senare kom elvira också! åkte hem vid tolv ungefär, åt och sen nanade jag.

igår träffade jag ääntligen andreas, det var meningen att vi skulle ha en pluggdag och ah, det gick ju bra.. får räkna dom där tio sidorna i matteboken idag ist haha! förresten så hade vi varit tsm i en månad igår hehu, puss på det!♥

tyckte att jag borde gått upp tidigt idag eftersom jag ska upp sex imorgon.. så jag satte klockan på halv elva, vaknade då och stängde av, somnade om och vaknade tolv sen. så bra gick det -.- aja, får se det som att jag njöt av sista lovdagen ist, hehu :D

men nu måste jag klä på mig liite, mamma ringde och sa att det skulle komma ngn antenn-gubbe som skulle fixa tven som typ cpaar. inte så kul att visa mig halvnaken för honom liksom, hehuuuu så ah, hejdo =D

HAHAHA, söt bild jag hitta!

fredag 7/1

vaknade hos nea, sov hos henne inatt - sjukt kul och ngt man har saknat! flummade hela kvällen igår och somnade väl runt tre inatt, åkte hem vid elva imorse och senare drog jag ner till stan och träffade niklas. Vi gick till ljungblads och tog en fika och snackade, åkte hem vid halv fyra och sen dess har jag väntat på nea, hon boorde komma hit snart haha :D 

vi får se vad vi hittar på, blir nog flumma as usual (y)



saknaden är enorm

känns lite cp på ngt sätt, att jag sitter och saknar andreas och på ngt sätt känns det liite bättre, som om han är här när jag har hans keps som han inte ens brukar använda..? :( 

tuff tjej i mindre tuff killes (gamla) keps, hehe skoojaaa!

åker ner och möter nea, hooon är saknad! 

fjärde januari!

inte varit hemma så har inte kunnat uppdatera häär, men nyårsafton var awesome! med gött folk osv :D vaknade den första januari hos min kära alicia persson och vi orkade väl inte göra så mycket under dagen, drog till maxi, köpte glass (b&j såklart!) sen åkte jag hem och chillade resten utav dagen.

i söndags åkte jag till gymet med jennifer och efter det åkte jag hem till emeli och tillbringade natten där :D igår chillade vi maassa, kollade lite filmer och bara tog det allmänt luugnt (y) 

igår fick jag också världens förkylning, har hostat lite några dagar men igår blidde jag aaassnuvig och jag orkade knappt göra ngt igår, kände mig heelt död! :( tror jag hade feber inatt också, gaah detta suger! jag orkar inte vara sjuk igen :( 

ska gå och hämta min b&j nu, men först ta en alvedon.. bläää!

gjort slut på två paket på koort tid.. min näsa tycker inte om mig.
/emotilda

RSS 2.0