HELLO

Idag har jag varit på en lektion i skolan, jättevärt och efteråt tog jag en tripp till Maxi med Sara och Torleif. Ska fixa mig snart och sen åka till Göteborg, ska ut och supa mig redlös som alla andra idag. SKOJA, det trodde ni inte vaaaa. Jag, matilda krook ska icke dricka idag - I'm done with that kind of stuff :P Hahaha rolig jag är, nä men är sjukt otaggad på att dricka och valborg är överskattat så ska gå mot strömmen och ha en myskväll med mina fina vän Eric som jag träffar allt för sällan nu för tiden!! 
 

Min helg

I fredags kväll/natt hade jag en mysig kväll med Elin, vi skildes åt runt tre-halv fyra och hann med mycket. Den tjejen är föööör go, love her. I lördags kom mormor och morfar hit, jag, mamma och mormor åkte ut till hon som syr min balklänning och jag testade den för första gången. Vad kan jag säga om den? Den kan bli fin.. den var alldeles för stor (självförtroendeboost haha) så hon ska fixa den, annars var den FIN!!

Resten av lördagen spenderade jag med familjen + mormor och morfar, mycket mysigt faktiskt! I söndags var jag en fin dotter och åkte med mormor och morfar och kollade på när mamma hade konsert med sin orkester, var faktiskt inte så farligt som jag fruktat haha! 
 
Efter konserten träffade jag Nea och vi åkte på äventyr med Elin, Johanna och Emma. Vi åkte ut till Koberg och kollade på vildsvin (det finns inhägnade där) och såg fem bebisvildsvin!!! nog det sötaste jag sett i hela mitt liv. Senare såg vi en älg, ett gäng hjortar och en hare. Inte dålig safari det där! haha. Blev också medtvingad till ett spökställe senare där jag trodde jag skulle dö.. men lever än, tur va :):):) Det där var min helg, HEJS

Äntligen fredag

Lever verkligen för helgerna nu för tiden, helg = ledighet = ingen skola. LOVE IT. Idag fyller mamma år så vi har firat henne lite och ska fortsätta imorgon då mormor och morfar kommer och hälsar på!

Har haft skrifliga nationella i svenska B idag, gick bra. Sjukt segt bara haha, sitter ju alltid kvar så jävla länge, runt fyra timmar blev det väl. Men kan verkligen inte bara skriva ihop något sådär utan måste sitta och kladda flera timmar och sen sätta ihop det p e r f e k t. Palla det.

Idag kom lönen <3<3<3 dock ska typ allt gå till balen.... inge vidare, och kommer ju fan inte kunna jobba något nu när det bli strejk eftersom de inte får ta in timvikarier.. :):):) fattig nästa månad? ja.

Efter nationella idag var jag på stan, köpte present till mamma, bytte ett par skor och köpte en kofta + en bh! Ikväll ska jag hänga med min m8 Elin, kommer bli nice som vanligt.


Drog en sushi med Sara igår efter vandringen, sooo yum

Skogsvandring med klassen!

Vi i BF3 har ju turen (eller..) att läsa kurserna Natur och Friluftsliv A & B så idag har vi varit ute och vandrat i naturreservatet i Floda! Trevligare än vad jag trodde att det skulle bli haha, såg både blå- och vitsippor och spår från bäver, det ni ;);)


Frisk och tpl

Hej! Är nästan helt frisk från förkylningen men är sååå trött på livet va, skolan tar död på mig - så.jävla.tråkig. Ska snart bege mig mot skolan, två lektioner + viktig info om studenten, snälla låt 37 dagar gå fort!!

Kan ju berätta lite om min helg, hängde med Linnéa största delen av helgen och vi drog en misslyckad utgång på Excet i lördags, blev väl inte som vi hade tänkt oss - ut efter 50 min haha palla..

VET NI, MIN BALKLÄNNING ÄR KLAR!!!!! :ooooo I helgen ska jag och mamma åka ut och prova den, nervös eller omg.

Glad igår

Kul att va sjuk?

- Nä

Bror på ingång XD

Åh om ca en timme kommer min bror hem efter att ha varit i Japan i tre veckor! Skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade honom.. Och så längtar jag iofs till saker som han lovat att köpa med till mig hehe. SÅ KOM HEM NU TACK. <333
 

Lite sjuk

Kom typ precis hem från Göteborg! Mässan var intressant, sjukt mycket fiffiga saker för funktionsnedsatta!

Kände direkt när jag var på g till stationen att jag egentligen borde ha stannat hemma men hur kul är det?! Så körde en yolo :P men nu mår jag inte toppen direkt haha..

Sjukt fint väder ute förresten!! GÖTT E D. Ska avnjuta min skagenröra och kaffe nu och sen vila, kramhej.


Ny vecka

Helluu, igår avslutade jag helgen genom att ta en Statoil-våffla med Elin, den såg mycket godare ut var den var punkt slut. Fick i alla fall ett bra slut på helgen och började den här veckan med att ligga hemma med dunderont i halsen, kul va? :):):)

Är såå hängig och hoppas att jag känner mig bättre imorgon, då ska klassen på mässa i Göteborg! Leva & fungera heter den, den verkar riktigt intressant faktiskt! Den är för personer med funktionsnedsättning + för de som jobbar med dom, man kanske kan ta med sig ett och annat till jobbet nästa gång om man har tur!

Ska straxx hoppa i säng, heeejs
 

Och däär var helgen slut

Lugn helg för min del, igår kväll hade jag och Linnéa en goda-gärningar-kväll då vi gjorde lite småsaker som förhoppningsvis gör någon glad! Vi åkte ut på äventyr i Göteborg och letade reda på Alicia och tog med oss henne tillbaka till Alingsås. Kom hem runt tre och somnade direkt.

Idag skaffade jag lite vuxenpoäng genom att traska runt på stan alldeles ensam. Köpte två par trosor och skor som jag ska ha på balen!! Ä L S K A R DOM!! Nu ska jag träffa Elin, hejs!


Scorett - Tiamo 699 kr 

Lindex - 30 kr/st

Lördag 13e april

Halluuee, idag har jag varit inne hela dagen! Har pluggat, städat och tvättat! Känns bra att ha fått det gjort.. Ska alldeles strax träffa Linnéa för lite kvällsumgänge, haha oj vad fel det lät men ni förstår vad jag menar. Lite snackis helt enkelt! Ha en bra lördag mina vänner, hoppas ni är lika glada som jag är idag PUSS.


Nya skor!


Köpte dessa för ca två veckor sen men har glömt att visa. 300 kr för ett par helt nya 12cm höga stövletter är helt ok tycker jag. Köpte de på Tradera! Man kan faktiskt hitta riktigt fina grejer där!

Mindfuck

Är heeeelt säker på att jag hade skrivit ett inlägg om att jag skulle till Frankrike över påsk men tydligen inte?!? asså what, palla hahah.*

Var i alla fall i Taizé, Frankrike över påsk med Maria, Elin och Linnea och en hel del andra folk ifrån Svenska Kyrkan här i Alingsås. Fjärde gången jag besöker Taizé så det kändes typ vant att komma dit, kändes inte som att jag var en bussresa på 25 timmar bort.

Hade en asgrym vecka med helt ok väder (hade dock inte tackat nej till varmare) och träffade mycket kul folk! Bland annat mina fina tyskar (träffat på samma ställe 2012 och i Sverige förra sommaren), saknat dom massvis och saknar dom redan igen :(:(

Sen jag har kommit hem har jag träffat saknade vänner, jobbat, praktiserat och kollat Öis-premiären. Har det helt ok här i Sverige men Taizé är och kommer alltid vara ett utav mina favvoställen!

Har sååå himla mycket bilder ifrån resan och orkar inte bomba bloggen med dom, inte just nu i alla fall. Har inte tiden till det tyvärr.. Men ska försöka ta ut några av alla bilder och slänga in dom så får ni en liten bild om hur min resa var!










RSS 2.0