Förlååååt

Har inte haft tid för bloggen, har pluggat och tränat och varit för trött för att skriva efteråt.. nu är jag iofs också väldigt trött men tänkte skriva lite här ändå.

Har varit så duktig och pluggat och nu ligger jag helt slut och bara segar i min säng.. jag skulle åkt ner till stan om någon timme och tillbringat natten hos min kära vän Filippa men är på tok för trött för det så det får bli en annan kväll/natt!

Ska försöka ta mig upp ur sängen och fixa lite varm choklad och sätta mig vid tven och kolla på bonde söker fru som börjar om en liten stund, hoppas jag inte somnar.. aja, vi hörs förhoppningsvis imorgon, hejdooo.

Bild från förra veckaan, hehu.


Glöggmys här hemma!

Efter tomteparaden åkte jag hem till Alicia och var på lite glöggmys, när mamma kom och hämtade mig åkte vi hem och hade glöggmys här också, fått massa julstämning nu men det är bara snön som fattas nuu!


Första advent

Sitter och segar i min säng och ska snart börja göra mig iordning. Ska ner till stan och kolla på tomteparaden som alltid är nere i stan den första advent. Och trots att vädret suger så ska jag faktiskt ner dit, det är ju en tradition som måste följas! Så vi får se om jag regnar eller blåser bort hehu.

Här kommer två fula bilder ifrån gårkvällen, snodde dom ifrån alicias blogg. Älskar er tjejer!




Mys två på denna helgen.

Som vanligt hade vi ju idolmys igår kväll, blev dock bara jag, Elvira och Alicia men mys det också såklart! Någon mer än jag som grät när Moa sjöng eller..? Man blir ju så stolt över att var alingsåsare haha! ;)

Och idag blir det mys igen men film & jacuzzimys med Emma och Alicia ute hos Emma. Lägger upp bild på det vi ska tjocka oss med! Pusss


Åh, fredag!

Sjukt gött med fredag! Denna veckan har varit så seeg, haft mycket i skolan och inte hunnit med så mycket annat än plugg.. så denna fredagen kommer bli supergo! Väntar på att Alicia och Elvira ska komma hit och då ska vi äta lasagne och senare ha idolmys. 

Imorse var jag hos tandläkaren, har inte varit där på aslänge! Allting var bra förutom att jag håller på få hål i en tand hehe.. aldrig haft det och aldrig haft början till det heller men ska nog försöka göra så att det inte blir hål! :D Och så måste jag ju säga att jag gjorde psykologiprov idag och det kändes bra så jag hoppas att jag klarar det :)



Skola + Plugg med Alicia

Skola 8.00-15.30 idag, sjukt segt men överlevde ännu en jobbig skoldag.. fick reda på mitt NK-prov som jag gjorde igår, PRECIIS G! wohoo, blev överlycklig :D sen på sista lektionen lekte vi bara, det var kul hehe.. Efter skolan åkte jag och Alicia och åt pizza, tjockt och gott. Men det var vi värda för resten utav kvällen satt vi och pluggade inför provet i psykologi imorgon, känns som att det kommer gå bra!


hehe gott

Tog en fika med Emma och Elin idag.



Lite eftermiddagsfika för att klara av dagen

Under våran håltimma gick vi till Willys och köpte lite gott för att klara av dagen. Har faktiskt varit här sen åtta och gjort ett prov, fast jag egentligen börjar vid tio.. Så detta är jag värd!

Men nu ska jag mumsa på min bulle och spela lite kort, hörs sen! Pusshej.


Det är nog dags att inse nu

Ja, det är nog dags att inse nu hur lite du faktiskt bryr dig om mig och hur mycket jag tyvärr bryr mig om dig.

R.I.P

En kille i vårgårda begick självmord i fredags och jag grät som en liten bebis igår och nu gråter jag igen. Jag kände inte killen men hela grejen är ju hur hemskt som helst. Vet inte ens varför jag läser igenom hans logg där alla hans vänner skirivt fina saker, minnen dom delar och hur ledsna dom är. För det gör mig ju bara ledsen..

Herregud, jag vet inte vad jag skulle ta mig till om någon utav mina närmaste lämnade mig. Det enda jag kan säga är, vila i frid. Och jag hoppas att du mår bra där du är nu killen. ♥

Grattis bror, 19 år ♥


På idrotten!

Är på idrotten, vi gymmar idag. Så tummen upp till mig som är med eftersom jag aldrig brukar vara det. Efter denna lektionen slutar vi och då ska jag iväg och köpa present till bror min som fyller år!



Här kommer bilder på det jag köpte igår! (lördag)

Köpte ett par jeans och tre par trosor på cubus! Jeansen ser svarta ut på bilden men är mer mörkblåa i verkligheten.


Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är
När jag lärde mig simma
Eller alla gånger jag var och snickrade med morfar
Eller när jag hittade världens största kotte i Italien
Eller alla år på Ängabo
Eller när jag lärde känna mina fina vänner Linnea och Elin
Eller Taizé 2009
Eller när jag, Nea och Elin höll på dö av skratt i en telefonkiosk Taizé 2009
Eller när jag kom in på Barn&Fritid 
Eller Taizé 2011
Eller Rhodos i somras

Eller alla andra fina minnen som jag har som jag inte orkar skriva upp, har väl inget direkt favoritminne men många fina minnen som skapas nästan varje dag.

hehe hejsan.

Kan väl inte säga att jag varit särsklit aktiv här på bloggen såå förlåt för det. De senaste dagarna har  jag inte haft tid att skriva här, jag har pluggat och varit huuur trött som helst och somnat tidigare än vad jag brukar. Därför var det huur skönt som helst att ha lite idolmys med Emma, Elvira och Alicia i fredags. Det blev en kväll med tacos, fruktsallad, skratt och idol såklart. Personligen tyckte jag det var helt rätt att Amanda P åkte ut.

Igår på dagen var jag och alicia och shoppade lite, kommer bilder på vad senare idag! Vi tog en fika med Emma och Elvira och sen åkte jag och Alicia hem och lagade mat och fixade oss inför kvällen. 

Tillbringade kvällen hos Filippa med tjejerna och lite goa killar, kvällen blev lyckad och jag och Alicia vandrade hemåt till mig runt tre och kikade in på Mcdonalds där imellan också.. 

Idag har jag ätit och bara segat här vid datorn, jag och Alicia vaknade runt ett och gick upp och segade och sen rätt snart åkte Alicia hem för att plugga. Och det borde jag verkligen också göra idag, så det ska jag försöka med.. måste ner till stan också men kanske skippar det och gör det imorgon istället, vi får se. 

Här kommer lite bilder från i fredags & de få bilder som blev igår kväll! hörs senare pussss.

Fredags;




hahah så otroligt fula är vi!

Igår;



Sista bilden är från Elvira, haha fick som sagt inte alls mycket bilder.

Rätt så trött faktiskt

Idag har jag träffat alla mina fina vänner, haft en bra dag men nu är jag rätt så trött så ska borsta tänderna och så och sen krypa ner i sängen!

I skolan idag började vi öva till vårat luciatåg som vi ska ha, gissa vem som blev lucia..? Moi! Både kul och tråkigt haha.. Aja, det blir nog bra det! :D

Orkar inte skriva mer för nu är jag väldigt trött, så jag avslutar och säger godnatt!


Nog det goaste som finns.

Räkbaguette fast i polarbröd istället hehe, (man kan ju inte säga räkpolar..?) det kan nog vara det godaste som finns! Det unnade jag mig idag när jag inte hann hem emellan skolan, utvecklingssamtalet och Sportlife.

Sjukgymnasten sa att jag skulle köpa inlägg till mina skor eftersom jag typ belastar fel så jag testade det ikväll på zumban och det gick bra, eller bättre än utan för nu gjorde det bara ont efter 45 min och inte efter en halvtimme som det brukar hehuu. Hoppas det blir ännu bättre i fortsättningen!

Här kommer en bild på en mumsbit!


Hemma en liten stund.

Varit hos sjukgymnasten denna morgonen, gick bra. Men nu har jag ytterligare lite mer saker att tänka på och att öva in.. hoppas verkligen att knät blir bättre snart, så himla jobbigt när det hindrar mig från att träna vissa pass. Men ska iväg till apoteket och köpa en sak som ska hjälpa och därför ska jag testa om det funkar ikväll på zumban! hehe.. hjälp mig hålla tummarna för att det ska funka!

Ska till skolan om en liten stund, måste bara dricka upp mitt kaffe, byta kläder och packa träningsväskan. Kommer inte hem imellan skolan och Sportlife eftersom jag tydligen hade utvecklingssamtal idag, KUL! aja, nu måste jag skynda mig lite grann. Vi hörs senare idag, promise! :D

Good night

Ah'hej på eeer! Här kommer ett kort inlägg om lite allt möjligt. För det första ska jag berömma mig själv för att ha kommit ihåg bloggen. Sen kan jag berätta att jag dog lite på Sportlife förut, körde CX30 och ett halvt bodysteppass haha gav upp sen, fattade inte alls mycket plus att mitt knä sa ifrån lite också..

En asskön sak är att jag inte behöver gå upp så tidigt imorgon, börjar vid tio hos sjukgymnasten så missar första lektionen vilket betyder att jag börjar klockan ett sen - GÖTT!

På tal om ingenting så vill jag så himla gärna åka utomlands till något varmt ställe och bara ta det lungt, sola, bada och lämna allt i Sverige bakom mig en vecka eller två. Hade ju varit helt underbart! Dock går det ju inte att fixa tyvärr.. aja, orkar inte skriva mer nu. Blev väl inte så kort som jag trodde detta inlägget haha men vi hörs imorgon. Godnatt med er! :)


Söndag!

Nu tänkte jag berätta lite om min söndag. Vaknade idag av att lille kusinen sprang runt och busade, lite för tidigt för min del men okej.. vid ett åkte vi ner till Max och åt med min moster och hennes kille som kommit hit och stannade där till halv tre typ. Sa hejdå till dom och sen gick jag och pappa en promenix hem! 

Nu ska jag iväg till sportlife och träna med Alicia och hennes syster, kommer bli gött! känner mig rätt flötig och fet nu efter Maxbesöket hehe. Aja, vi kanske hörs ikväll, ska försöka komma ihåg det..! Puss så länge!

Om min fredag och lördag.

Hallå dääär! Eftersom jag inte hörde av mig igår ska jag berätta vad jag gjorde hehe. Var på praktiken, sista dagen vilket var rätt sorgligt haha men ska ju tillbaka dit i januari och göra mer praktik så det är ju inte helt slut!

Efter praktiken åkte jag till vårdcentralen och gjorde en sak, gick väl inte som jag trodde och det hände saker som jag absolut inte var beredd på.. men det gick bra tillslut!

Kvällen tillbringade jag hemma hos Filippa med nästan alla tjejer, vi hade lite idolmys och vid tio kom Marcus och Oskar och gjorde oss sällskap, vi kollade film och jag åkte hem vid typ halv två eller något.

Idag kom min lilla kusin hit, han sover över här tills imorgon vilket är supermys! Har bara tagit det lugnt här hemma idag och lekt och gosat med Emrik. Och nu ska jag sova hade jag tänkt, vi hörs imorgon, godnaaattt.

En fin bild på mig <3


FÖRRESTEN!!

Glömde berätta att jag brutit förbannelsen om att jag ska svimma en gång varje år! Eller asså, den 12e november 2009 blev jag påkörd och då svimmade jag. Förra året den 11e november svimmade jag utav en annan anledning men det var ändå samma dag typ, som jag blev påkörd året innan. Asså det blir ju en torsdag eftersom datumen flyttas varje år nifattar..? I ALLA FALL! så skulle det ju vara meningen att jag skulle svimmat idag, men har jag gjort det? nej! W O H O!! ingen mer svimmning för mig i november inte!

,.


Seg dag

Vart på praktiken 7:30-13:00 idag och sen när jag åkte hem åt jag lite grann och sen har jag bara segat hela dagen. Inte orkat något annat, skulle egentligen åkt till Sportlife med Sara med det blev inte så. Ska alldeles straxx äta kvällsmat och sen glo lite på tv innan jag går och lägger mig. Sista praktikdagen imorgon, kommer bli både skönt och väldigt tråkigt! Haha shit vad hungrig jag blev, måste ätaaaa.. hehe, vi hörs!

Den nionde november

Hej på er! Första gången på ett bra tag som jag skriver ett blogginlägg från datorn, blir aldrig så att jag sätter mig här längre så då får det helt enkelt bli mobilinlägg. Blir kanske inte ens roligare med detta inlägget, haha är typ trött på bloggen.. 

Sitter i sängen med en massa träningsvärk i magen och i benen haha blää. Var på Sportlife både igår och på måndag så det kanske inte är så konstigt då, MEN ÄNDÅ DET GÖR ONT! Så idag åkte jag ner till stan och umgicks några timmar med mina fina tjejer Elvira och Emma. Sen när jag kom hem tog jag en liten tripp till affären med mamma och handlade.

Nej nu måste jag slita mig från datorn och krypa ner i sängen, är så lyckligt lottad att jag börjar 6:30 imorgon woho! Aja, slutar iaf vid 13:00, tummen upp för det! Vi hörs antagligen imorgon.


några veckor gammal bild, gooodnatt!

Trött & kall

Sitter i personalrummet på praktiken och fryser, var nästan precis ute i två timmar och det var ju skitkallt ute så är helt kall nu!

Hann inte blogga igår men igår firade jag, Linnea och Elin sju år tillsammans så vi kollade på In Time på bio och den var faktiskt väldigt bra, rekommenderar den!

Dessa sju åren har verkligen gått hur snabbt som helst och jag tror att vi tre kommer känna varandra hela livet ut! Wiie älskar er mina fina tvillingar!

Här kommer en bild från igår, en rätt tråkig men så får det va! Haha.


Godmorgon :)

Sitter och äter frukost och kollar på idol som jag missade igår, var ute i simmenäs på fest med tjejerna men drog hem rätt tidigt. Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa till film ute hos Elvira. Kommer bli myys!

Bild på fina tjejer sen igår!


Känner att jag hänger här lite för ofta..

Sitter i väntrummet till sjukgymnasten, känns som jag hänger här på sörhaga för ofta haha. Men jag behöver hänga här för att kunna bli frisk :D

Glömde säga igår att penicillinet hjälpte huur bra som helst så nu kan jag äta vad jag vill utan att det gör ont! Hehu :D men nu är det snart min tur, hörs senare! Pösss


sååå trött!

Idag har jag äntligen träffat några utav mina tjejer, som jag har väntat! Vi har pratat och pratat och ätit glass hehe.

Är så trött så jag inte egentligen orkar skriva men på kvällen hade jag, Nea och Alicia lite filmmys och kollade på Baksmällan 2. Den var väl bra, men typ precis som ettan, så ettan är bättre.

Jonatan kom och hämtade mig vid typ elva och vi åkte och köpte milkshake, MUMS! Och nu ligger jag i sängen och ska sova, måste dock upp och tvätta bort sminket och borsta tänderna ååh orkar inte..


Pencillin ♥

Ska gå på pencillin nu i tio dagar framåt, ser verkligen fram emot att svälja ASSTORA tabletter med min hals som gör redigt ont vissa stunder.. aja, det är väl ändå värt det antar jag. Ska straxx åka iväg och handla lite med mamma, blir att köpa bland annat nudlar eftersom det är det enda jag äter just nu - funkar skitbra, är varmt och slinker ner i halsen + supergott!

Imorgon får jag antagligen för första gången sen i lördags träffa mina tjejer igen. Får ta det lite lungt bara och "inte pussa på killar" som doktorn sa, haha söt. Aja, nu ska jag och mamma åka! Vi höörs!


små :):):):)



På vårdcentralen.

Sitter i väntrummet på vårdcentralen nu, har varit och pratat med sjuksköterska och varit inne i labbet och gjort halsprov - trodde jag skulle spy på dom. Dom trycker ju ner en jävla aslång tops och pillar euuw!

Fick precis reda på att det var halsfluss så nu ska jag bara vänta tills läkaren har tid för mig, tagga vänta!!

Saknar mina tjejer :(


Fortfarande sjuuuk.

Sitter hemma i min ensamhet och kollar på tv, skittråkigt eftersom jag helst skulle vilja varit med mina vänner nu. Hatar att vara sjuk och blir inte alls ofta sådär "jättesjuk" och det är väl så himla typiskt att jag ska bli det just nu när det är lov..?

Har ju berättat att jag haft ont i halsen och det har bara blivit värre och värre så idag är det väldigt dåligt haha. Men försöker äta ändå eftersom jag igår fick ett blodtrycksfall som tyvärr är rätt vanligt för mig när jag blir sjuk.. men det var iaf pågrund av att jag inte ätit så för att inte få det igen måste jag tyvärr plåga mig själv genom att äta.. 

Hade tid hos sjukgymnasten idag också men vågade inte gå dit eftersom jag är rädd för att få blodtrycksfall igen.. så ny tid på fredag för dom som ville veta! Men jag hoppar verkligen att jag frisknar till såpass mycket så jag kan hitta på något imorgon istället för att bara sitta hemma, för det är ju inte alls kul!


snodde en bild från emmas blogg, bilden är från i lördags!

RSS 2.0