Idag fyller min blogg två år!

Insåg att jag haft bloggen i hela två år nu, tiden går fort haha. Och man märker hur inlägg och uppdateringen ändrats, som tur är kanske..? well, grattis kära blogg. Som det ser ut nu kommer du få leva kvar med mig ett tag till.

Jag hatar..

..mörker
..folk som skriver statusar på Facebook var femte minut
..iPad
..när man nyser precis när man tagit mascara
..skoskav
..att bli tvingad till att läsa
..när man fixat sig och allting förstörs när man varit utomhus i en liten stund
..skolfoto
..när man är pank
..att stressa
..när man inte kan få den man vill ha
..att försova mig
..leverpastej
..att köpa julklappar
..när man inte kan sova
..att gråta
..nylonstrumpor som ALLTID går sönder efter första gången man använder dom


Min kompis yrsel är på besök

Vaknade upp med yrsel, blir så himla trött asså.. h a t a r yrsel :( menmen, får bli att ta det lugnt idag plus att lägga mig tidigt ikväll. En bra sak med denna dagen är att jag absolut inte har lika mycker träningsvärk som förra veckan, tummen upp för det asså! 

Har inget intressant att skriva så avslutar inlägget här, hoppas ni har det bra. Och hoppas det inte regnar på er, det bara ööser ner här ju.. aja, hejdoo!

Myser med en gosig filt medans regnet bara ööser ner där ute

Det ENDA bra med regn är att när det regnar massvis ute älskar man att veta om att man sitter inomhus och har det gött. Annars finns det inget bra med regn.. MRL gick mycket bättre idag än förra veckan, men det var ju fortfarande jobbigt men ah.

Efter passet kom Jonatan och hämtade mig och vi åkte hem. Så himla skönt nu när han fått körkort så kan jag bara ringa på honom när det behövs hihi.

Imorgon börjar jag inte förens tjugo i elva, fast funderar på att börja ett istället hehe. Ah, vi får se vad jag gör! Kommer iaf få sovmorgon vilket är aaasgött. Nu ska jag chilla lite vid datorn och så småningom krypa ner i sängen och sova, nana gott allihopaa. puss & godnatt!


ville bara visa min otroligt snygga outfit atm, haha..

Nu bär det av mot Sportlife och MRL!

ååh så taggad jag är!! eller inte.. hoppas jag får mindre träningsvärk denna gången. aja, vi hörs ikväll eller imorgon, ha det!

Rhodosbilderna - Del 9









*

Life would be so perfect if sweatpants were sexy, mondays were fun, junkfood did'nt make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and goodbyes only meant tomorrow.

Todaay!

Har inte gjort någonting alls idag.. så tråkigt! vet inte vad jag ska hitta på ikväll heller och jag stör mig på det haha! men ska ta mig ner till stan nu och träffa Elin och John och leka med dom. Får se hur länge jag är med dom och vad vi hittar på, hehu. Ha en trevlig kväll allihopa, pusss.


uuut i regnet! woho..

Jag är kär




En kväll med mig själv

Melon, fem-minuters-kola, saft, ljus, filmer - nu ska jag njuta!



Sportlife!

Tar bussen ner till stan, möter Sara och så åker vi och biffar oss på Sportlife! W O H O 



Rhodosbilderna - Del 8


helvetesbåten..








försov mig..

Vaknde 4:40 trodde jag.. men tydligen så var det 5:40 som jag hade satt klockan på men trött och efterbliven satte jag om alarmet och sov vidare och vaknade inte förens nu. Ååh orkar inte asså, hatar att försova mig! dock har vi bara två lektioner idag så skiter i skolan idag hehe. Slutar om två timmar och missar inte såå mycket så ah, ska chilla en stund nu och sen ta mig vidare till Sportlife.

Fattar ändå inte hur jag kunde försova mig så länge, mamma och pappa brukar ALLTID komma in och fråga när jag börjar om dom inte har koll på det men nu lät dom mig bara sova vidare haha..? snäällaaa dom är! :( aja, ska slå en pling till mami nu så hon får sjukanmäla mig så att jag inte får frånvaro, skriver kanske något mer innan jag åker och tränar, hejdoo!


inte alls ny bild men ändå inte så gammal

Är stressad & trött så godnatt

Är typ asstressad och känner att jag måste hinna med en massa saker innan jag går och lägger mig så jag tänker faktiskt inte skriva så mycket mer här idag. Har bara varit i skolan både igår och idag, så det finns inget roligt att skriva.. imorgon slutar jag elva och då ska jag iväg till gymet med Saris, det kommer bli göööttt! skriver imorgon nångång, ha det godnaaaatt!

Rhodosbilderna - Del 7








För trött för att skriva något egentligen

Har ingen ork eller lust att skriva här men jag gör det ändå, är ju rätt snäll. Idag har jag varit i skolan från 11:30 till 14:30, skönt med en kort dag! Hade psykologi och det var rätt tråkigt eftersom vi mest lyssnade på när läraren pratade men det blir väl annat (hoppas jag) på de kommande lektionerna. 

Efter skolan åkte jag och mötte Filippa och vi tog en liten träningsrunda inne på Sportlife, en väldigt försiktig träning blev det för min del eftersom jag fortfarande knappt kan gå sen i söndags.. Efter träningen gick vi hem till Filippa och lagade mat, åt den och sen åkte vi och storhandlade mat och skjildes åt vid halv åtta då jag tog bussen hem.

Tack för dagen Filippo, har saknat dig!


söt

fick även njuta av lite ostkaka på kvällen som min bror lämnat åt mig, muuums!♥

Hemma efter första skoldagen hehe.

Har haft en asovärd dag i skolan idag haha. Började ju vid tolv och då samlades alla tvåor (haha, känns så konstigt att jag går i tvåan nu..) i aulan och så gick vi klass för klass till klassrum och pratade lite + fick lite information och skåp och så. OCH JAG FICK UNDERSKÅP IÅR IGEN?? ååh orkar inte det hah.. 

Efter skolan som slutade vid typ ett chillade jag med Elvira i några timmar, vi var i skolan en stund och sen drog vi till stan och efter det hamnade vi på Max hehe. Åkte hem med fyrabussen och har inte gjort alls mycket sen jag kom hem, kommer jag inte heller att göra. Känner mig helt handikappad med den här jävla träningsvärken så drar till gymet imorgon istället för ikväll! 

As I though, kan knappt gå idag..

Jag vaknde helt stel och hade supermycket träningsvärk imorse. Gör asont när jag går och när jag böjer knäna för att sätta mig ner/ställa mig upp och vi ska inte tala om hur det känns när jag går i trappor, åh fyyyfan! Typiskt att jag måste gå upp för en hel del trappor idag då.. :):):) 

Ska alldeles straxx gå ner till bussen och åka till terminalen och möta Sara så tar vi en annan buss tillsammans till skolan! Sen där kommer vi ju träffa alla andra man inte sett på ett tag, kommer bli super! Får se vad jag hittar på efter skolan, ikväll blir det iaf S-core på Sportlife, varför matilda..?



Död

Hej, världens mest otränade tjej här. Herregud asså vilket jobbigt pass jag var på förut eller, det märktes verkligen att jag inte tränat på länge.. när jag hade orkat mig hem tog jag världens mest underbara dusch och sen ringer min käre bror och tjatar på att jag ska cykla ner och ge han och hans kompisar tändvätska för att dom skulle grilla.

Och eftersom jag är världens bästa lillasyster så cyklar jag ner (dubbelt träningspass för jag är helt stel i mina ben!) och ger dom den. Skulle bli rikligt belönad så kan ju kräva något sen i framtiden då jag behöver något hehu.

Har fått i mig lite mat och ligger nu i min säng och är helt slut, ska sova om en stund och imorgon blir det en kort skoldag som börjar vid tolv som tur är, då får man lite sovmorgon iaf! Har inget mer att skriva så vi hörs imorgon, puss & godnatt!


inte från idag hehee

Sista dagen på sommarlovet..

Idag är det sista dagen på sommarlovet och idag har jag inte gjort alls mycket. Vaknade i en husvagn bredvid Elvira och Alicia och vi åt lite frukost och chillade fram till halv två typ. Jag drog hem och åt med mami, papi och mammas bästa kompis som kom hit igår tillsammans med hennes son. Dom åkte hem för en stund sen, inte träffat dom på typ åtta år så känner dom inte riktigt men det var ändå rätt kul att träffa dom igen :)

Igår kväll gjorde vi inte alls mycket, vi åt på Max två gånger haha.. och så var vi några timmar hos Niklas med han och de flesta "vanliga" men drog hem rätt tidigt och pratade och sov, eller ah vi gick ju till husvagnen. 

Om en stund ska jag iväg till Sportlife på MRL (mage, rumpa, lår) med Jennifer och vi båda har inte tränat på hur länge som helst så vi får ju se hur bra det kommer gå haha.. 


Alicia köpte ett skal åt mig när hon var på Ullared för några dagar sen, tack min ängel!

Kvällens planer

Ska snart åka till Göteborg och möta Elvira eftersom jag inte har något bättre för mig, vi ska sen in till Alingsås och träffa Alicia och några andra och så chillar vi nog resten utav kvällen. Sover nog inte hemma ikväll, vi får se. Skriver iaf nästa inlägg imorgoon. Ha en bra kväll allihopaaa, pusss!



Idag har jag gjort dethäär

- Varit på tippen och slängt min gamla dator
- Köpt en soffa med mor och far
- Städat i mitt rum
- Diskat

Känner mig som en mamma eller något när jag läser vad jag gjort idag.. menmen, ikväll blir det att träffa några av tjejerna iaf. Vi får se vad vi hittar på, är inte alls taggad på fest men det kanske blir det ändå haha.. eller så myser vi till lite filmer, det funkar faktiskt också! Vi får se vad vi hittar på helt enkelt :)

Rhodosbilderna - Del 6









Rhodosbilderna - Del 5







19e augusti

Ligger som vanligt i sängen och dricker mitt kaffe, sov till typ halv tolv idag men hade kunnat sova mycket längre om inte pappa ringt och väckt mig.. Imorgon kommer jag inte få sova länge för då kommer mamma och pappa tjata på mig tills jag kommer upp. Menmen, det är nog rätt bra att börja vänja sig inför skolan hehe.. dock börjar jag vid tolv på måndag! 

Liite sugen på skolan faktiskt, men absolut inte på de tidiga mornarna och så :( aja, planerna för idag var att träffa min ängel alicia men det har hänt lite saker så vi får se vad som händer! Kan ju nämna att vädret inte är så¨party idag, det bara öööser ner med regn :(


Bild från i tisdaags.

Hemma från en superkul vistelse i Hamburgsund

Resan dit igår sööög för den var så otroligt tråkig så jag vet inte vad. Men iaf, när jag kom dit mötte Emma, Elvira, Jakob, Max, Kristoffer, Rasmus och Tom mig och vi gick och handlade lite på Ica. När vi hade kommit till huset som vi bodde i chillade vi, vissa spelade fifa andra spelade kubb och sen satt vi ute och myste och pratade. Vi hade en superkul kväll och jag somnade inte förens fem haha..

Idag åt vi frukost, städade vi i huset, köpte picknick till tågresan och åkte buss och tåg hem i sammanlagt typ fyra timmar.. vääldigt mycket roligare idag! Orkar inte skriva så mycket mer, kan bara säga att jag hade det toppen med två utav de bästa tjejerna plus ett gäng goa killar! puss




Tog bara lite bilder idag, tyvärr. Men det är tre bilder på tre trötta tjejer!

Nu bär det av till Smögen/Hamburgersund!

Ska bara fixa de sista sakerna sen gå ner till bussen som tar mig till station. Sen tåg till Gbg, sen tåg till Dingle och sen buss till Hamburgersund! NU VET NI HUR MYCKET JAG SKA ÅKA! kommer bli sjukt segt eftersom jag åker själv.. Så alla som vill får gärna smsa mig hehu :) 

Kommer hem imorgon så det blir en kort resa men den kommer nog bli supermysig tror jag! Som alltid är jag nojjig över att jag glömt ngt osv men ah, det går väl över så fort jag kommer fram eller kommer på vad det är jag glömt.. Blir ingen uppdatering förens jag kommer hem, ha det. HEJDÅ



Ska bara skryta lite om att vi var bland de första som åt på MAX i Alingsås hehe.




Woho, VIP!

Nu kilar jag iväg ner till Max som öppnar här i Alingsås imorgon! Men det är VIP-kväll ikväll som jag och Alicia ska gå på för vi är VIP hehe coola.. Man får en hamburgare, pommes och dricka vilket är super för jag är ashungrig haha! Kommer hem ikväll och då ska jag packa, smögen imorgon!



hello there

Har varit hemma nästan en timme nu, Elviras hår blev suuperfint! ska sega en stund nu och bara ha det gött sen ska jag iväg igen! rätt ovärt inlägg men kände bara för att skriva ngt hehe..



Gbg nästa!

Drar mig till Göteborg och träffar Elvira, ska göra henne sällskap när hon fixar håret :) kommer hem om några timmar, hejdoo.

jag saknar dom så mycket så att det gör ont

Sitter och kollar bilder på mig, tjejerna och irländarna från Taizé och jag kan inget än att sakna ihjäl mig efter dom och veckan vi hade. Och jag kollar flygbiljetter till irland. Går planerna som dom ska åker vi dit om mindre än en månad, ååh vad jag skulle bli lycklig om jag fick träffa dom igen.


precis innan bussen skulle åka hem.. så jävla cp ♥

Rhodosbilderna - Del 4








Sista veckan på sommarlovet

Om exakt en vecka börjar skolan, inte kul alls. Det enda roliga är att träffa alla saknade personer och så kan jag väl erkänna att det är rätt skönt att ha en vardag eller hur man ska säga. Men alla läxor och lektioner hade jag gärna skippat :( dock slipper jag matte vilket är sjuukt gött!

Men denna sista veckan ska jag göra till en bra sista vecka på lovet. Kanske drar jag, Emma och Elvira till smögen på onsdag och stannar en natt. Vi ska festa och chilla med några killar som Emma känner. Blir antagligen lite fest och så i helgen baara för att det är sista helgen! kommer nog bli en bra sista vecka :)


bild från en mattelektion i skolan, haha glada tjejer!

One more reason, I should never have met you, Just another reason, I could never forget you

Hej igen efter två dagar :) Lördag kväll blev en kul kväll, åkte inte till Emma utan jag, Emma, Elvira, Alicia och Linnea åkte hem till Hannes där han, Hector, Marcus och Hannes lillebror var (Johanna kom också efter ett tag). Vi chillade, dansade, hoppade studsmatta och bara hade det kul hela kvällen! Ja, Emma och Elvira tog tre-tåget hem till Emma och nanade där.

Igår var jag med Emma hela dagen och på kvällen träffade vi Adam, Max och Kristoffer och senare också Alicia. När killarna åkt hem åkte vi tjejer och hade en chillkväll och kollade på en asäcklig skräckfilm som gick på tv, uuuh.. :( men vi somnade trots den och hade en mysig kväll!

Idag var jag med Emma och Elvira i några timmar, vi kollade lite kläder, planerade lite saker och bara chilladee. Men drog hem rätt tidigt eftersom mamma ville ha hem mig för hon ville ha en myskväll med mig ikväll! Slänger in lite bilder från de senaste dagarna här nedanför :)


min melonas från i torsdags, var tvungen att ta kort på den när de andra åt glass (a)

På bussen till Hannes i lördags!



de tre sista bilderna är alicias! pusshej.

Kvällens planer

Ska dra ut till Emma med Alicia och kanske Linnea om en stund där hon och Elvira är, vi ska chilla och ha kul och senare ikväll drar vi kanske till någon fest. Vi får se! Kvällen blir nog bra, sover inte hemma så vi hörs imorgon :) ha en bra kväll, ska fixa mig nu. pöss!

W O H O !

Helt bestämt att min familj INTE åker till Italien över nyår, göttt!!

Godmorgon!

Min första sovmorgon på typ fem dagar, inte lite gött eller! Har segat mig igenom denna morgonen, ätit lite frukost och så. Idag var det tänkt att jag skulle åka in till Gbg och kolla Öis-Ik Sleipner men mamma kunde inte köra dit (går jag med henne och pappa betalar dom hehe) och jag pallar inte betala själv på matchen haha.. är pank! :(

Får se vad jag hittar på idag då, träffar väl tjejerna ikväll som vanligt. Får dock se vad vi hittar på, blir nog super vilket som! Förlåt för alla tråkiga bildlösa inlägg.. men jag har typ bildbrist vilket suger! Men ni kan få en bild ifrån Taizé som jag saknar något så otroligt mycket.


Cause I'll doze off safe and soundly, but I'll miss your arms around me

Hemma efter en låång dag!

Kom precis hem, har haft en lång men bra dag och är suupertrött nu! Sista dagen på jobbet idag och vi bakade tårtor och sen kom föräldrarna ut till lägret och fikade och vi sjöng osv haha. Efter jobbet åkte jag och träffade Filippa och Elin, vi fixade lite saker och sen gjorde vi iordning oss till tjejmiddagen hos Johanna.

Middagen var mysig och efter några timmar åkte vi vidare till Niklas som hade lite krök/fest. Stannade inte där såå länge för jag var astrött haha, men nu ska jag sova så vi hörs imorgon. Godnatt!



hej & hejdå

Efter jobbet idag träffade jag Emma och Elvira, vi gick och köpte present till Johanna som fyllt år. Vi ska nämligen fira henne lite imorgon! :) Kom precis hem och hinner tyvärr inte skriva så mycket, ska iväg och träffa Linnea och Alicia och så ska vi åka vidare till Ogge och sova där inatt!

Kommer inte uppdatera förens imorgon kväll/natt eller på lördag.. ska till Filippa direkt efter jobbet och sen hem till Johanna på tjejmiddag! menmen, vi hörs när vi hörs - lovar att det är så fort som möjligt! förlåt för tråkigt inlägg, pusshejdå!

Onsdag!

Idag gick det aaassegt på jobbet! Det var bara för att vi var ute för det mesta och jag frös ihjäl.. vi började med att tälja oss varsin barkbåt och sen tog vi en liten promenix till en typ å och hade ett race med alla båtarna och jag kom sist :):):) heja mig! min båt sög MEN den var fin hehe..

Direkt när jag kom hem tog jag mig lite kaffe och macka och nu sitter jag här och segar. Ska snart städa lite.. kanske bakar ngt som belöning åt mig själv. Får se om jag orkar det haha, slänger in en bild på min fina barkbåt och på det senaste jag åt hahah, pösss


aaldrig täljt en barkbåt innan, så det så..


Chillar på livet lite bara

Kom hem för lite mindre än en timme sen och när jag kom hem stog pappa och lagade mat, Spätzle som är en tysk maträtt som vi äter hemma lite då och då. Det är faktiskt en utav mina favvorätter hehu! Aja, efter vi hade ätit det blev det lite kaffe. Helt underbart att ta sig en kopp efter en lång dag då man är riktigt trött haha..

Denna kvällen ska jag baara sega och sen gå och lägga mig tidigt för en gång skull! Behöver sova för att orka vara igång med alla barnen varje dag, men om man tänker bort hur trött jag är så är det supermysigt att vara ute på läger med alla barn!



vad smal jag var när jag var liten :):)

Rhodosbilderna - Del 3









HALLÅDÄR

Kom rätt nyss hem från stan där jag varit med Nea, Elin, Emma och Elvira i några timmar - lika kul som vanligt. Vi pratade, skrattade, flummade, åt osvosv. Ska jättesnart hoppa in i duschen och sen sova, är supertrött!

Jobbade ju idag, på ett dagläger med 7-12 åringar. Det var rätt mysigt och kul och så men var så trött och seg så blev lite jobbigt men det ska nog bli bättre resten utav veckan!

Kommer uppdatera rätt dåligt nu under veckan eftersom jag börjar jobba vid åtta och inte kommer till stan förens fyra och då kanske jag träffar ngn, men ska göra så gott jag kan! Ska iaf hoppa in i duschen nuu, puss och godnatt!

Tröttare än någonsin

Somnade inte förens typ fyra inatt men hade en rolig kväll med gött folk! Var först hemma hos mina tvillingar på krök och drog senare vidare med Nea och Emma till min bror och hans kompisar sen vidare till någon rätt tråkig fest med asmycket typ 20-30åringar (HAHA) så vi fick inte vara kvar där :(

Åkte hem vid ett idag, duschade, åt, fixade mig och drog iväg ut till Färgengården vid halv tre där det var möte inför daglägret som börjar imorgon. Mitt enda jobb denna sommaren och det kommer väl bli helt okej men föredrar hellre att gå upp vid elva-tolv..

Menmen måste typ gå och lägga mig nu om jag ska orka gå upp vid typ halv sju-sju imorgon.. godnatt mina kära läsare!

Rhodosbilderna - Del 2





bränd i ansiktet, asgött

alicias första taxitur!


Hallåååå

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men hade ingen tid. Vaknade rätt sent och drog ner till stan och träffade Linnea och Emma och var med dom och lite andra folk hela dagen och kvällen. Somnade runt två och var rätt trött idag när jag vaknade.

Men duktig som jag är tog jag en sväng till gymet, en liten sväng dock hehe. Har kommit hem nu och ska sega fram tills ikväll då det försk blir lite krök hos några kompisar och sedan antagligen någon fest. 


old pic

Rhodosbilderna - Del 1


Kompis i bakgrunden hihi



laddade upp denna baaara för att den är så ful! fick en kompis på flyget, hehu




friterade ostbollar, jättenyttigt osv MUMS


den fjärde augusti

Sitter hemma och har precis satt på lite kaffe till mig, mami och papi. Bara Jonatan som inte tycker om det i våran familj så han får inget haha.

Idag har jag gjort lite olika saker, vaknade hos Alicia vid tolv typ och vi åt, fixade lite saker och vid två åkte Alicia, hon skulle åka till Åmål den fisen så bror kom och hämtade mig (han har fått körkort nu vilket är toppen! hihi) så åkte vi till maxi och småhandla och sen åkte vi hem!

Var nere vid lekplatsen en sväng förut och tjötade lite med mina twins, Linnea och Elin. Mysigt eftersom jag inte träffat dom på några dagar hehu :) drar kanske ner och träffar dom lite senare idag också om jag pallar, är rätt seg och skulle kanske med mami och papi på ngn grej men får se om jag orkar det också haha lat..

Nu blir det iaf kaffe! lägger in två bilder från de senaste dagarna just för att visa att jag varit nyttig och ätit frukt ist för godis & chips mohaha :D




Regn :(

Sitter hemma hos Alicia och har precis kollat klart en film "Final Call", den var faktiskt jättebra! Idag har vi varit ute och solat och badat i Lygnared men det började regna rätt fort så vi drog hem efter typ två timmar om inte ens det..

Här hemma har vi lagat och ätit mat och ah, kollat film. Får se vad vi hittar på ikväll, sover iaf här en natt till och antagligen chillar vi med några och glor film. Finns inget roligare att göra när det regnar ute :(:(


taggar en liten filmkväll med min favvo!

Sitter hemma hos alicia och har fixat två filmer som vi ska glo på ikväll. Har också köpt lite gott att äta och läs noga nu.. jag har köpt frukt!! helt otroligt, jag har inte köpt chips eller godis som jag brukar, ska göra ett nytt försök att bli nyttig hehe.

Nanar hos Alicia och imorgon om det blir fint väder drar vi till Lygnared och steker på stranden WOHO! ha en bra kväll, hejdoo! 

 

FÖRLÅT!

Förlåt på att jag inte skrev ngt mer igår men hade inte tid! När jag kom hem från flygplatsen igår spenderade jag lite tid med Jonatan, pratade, tvingade han visa allt han hade köpt osvosv. Vid elva sprang jag över till min kära granne olof och chillade lite med han några timmar. Busade lite på hans facebook och glodde film och sååå. Längesen jag gjorde ngt men honom så ah, det var mysigt!

Idag har jag inga planer, vaknade vid typ halv tolv så funderar på att ha en slöadag idag. Känns som om jag gör saker varje dag och hela tiden så en sånhär dag är nog inte fel! menmen, vi får se om ngt annat dyker upp! 

Lovade ju bilder på det jag köpte igår, så här kommer dom! Lägger också upp en bild på linnet jag köpte i Lysekil förra veckan :)


Magtröja, Monki 150 kr (den ser asstor ut på bilden men det är den inteee.


BH, H&M 99 kr styck 


Linnet från Lysekil! 199 kr (kommer inte ihåg affär..)

I bilen

Fick vara hemma i en kvart, sen var det dags att åka till Göteborg igen. Denna gången till Landvetter för att hämta bror min som kommer hem efter en hel månad i Japan! Det var meningen att han skulle komma vid elva ikväll men han hade tagit ett tidigare flyg eller ngt sånt. Ska bli superkul att träffa honom igen för jag har faktiskt saknat honom en hel del..:( skriver ikväll igen och då ska jag också visa vad jag köpte i göteborg tidigare idag! Hejdoo :)

Idag ska jag träffa min bästis

Känns som det var evigheter sen jag träffade Alicia, dock var det i torsdags senast.. men efter tre dagar utan henne har det gått en evighet just för att vi brukar träffas i princip varje dag! Idag blir det en shoppingdag i Gbg fast skulle hellre vilja ligga ute i solen och steeeka menmen. 

Är sjukt fint väder nu och hoppas på det de sista veckorna på lovet också, blir ju alltid så att det först är varmt sen kvavt och sen regn buhu, då blir det tråkiga dagar :( 

Kommer hem om ett par timmar, skriver antagligen här igen dåå. Puss och kram, ha en bra dag!

RSS 2.0