Gårdagens grillning i bilder!


grillning!

Nu åker jag ner för att träffa tjejerna, vi tänkte grilla vid sjön! Blir mysigt :) vi hörs, hejs!


tråkig dag

Tror allvarligt talat att det har regnat mer än halva sommarlovet, KUL TYCKER JAG!! nää, men ok om det regnar nu när jag börjar jobba, eller nää. Det behöver inte vara värsta hettan men det kan få vara typ 15 grader och lite sol.. hehe. JAJA, börjar jobba på onsdag, ska bli roligt även om jag verkligen inte orkar egentligen. 

Idag regnar det såklart, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Finns inget att göra, älskar regn. Orkar inte skriva något mer heller, är så himla ointressant. Hejdå.

eeeehe hej


Nytt!


Pippitröja 300 kr

+ ett till läppsyl haha, 10 kr styck - supergoda och bra!!


Lite brun har jag väl ändå blivit..?


Påväg hem från Kungshamn/Smögen!

Sitter i bilen påväg hem från Kungshamn/Smögen nu! Varit här sen i torsdags (måste flika in att jag tog mitt första dopp i onsdags! KALLT) och har haft tre härliga dagar, sjukt fint väder har det varit!

Vi har shoppat, solat, spelat kort, träffat folk osv. Har också lyckats bränna mig rejält på ryggen, axlarna, bröstet och på bakbenen.. ryggen är värst och har knappt kunnat sova inatt pågrund av det.. men får väl skylla mig själv antar jag. Har införskaffat mig en tjocktröja och tre läppsyl! bilder på det kommer senare, nu lägger jag upp lite bilder från dagarna i Kungshamn/Smögen. KRAMIS


24-25 juli 2012.

Nu verkar det som om sommaren kommit till Alingsås!! sjukt härligt! både idag och igår har det varit upp till 25 grader varmt <3<3<3 igår blev jag upptvingad ur sängen vid halv elva (ja, det är väldigt tidigt för mig som alltid sover till ett..) av Linnea som tog med mig till stranden! vi låg där en stund sen skulle hon iväg och jobba så jag träffade Alicia och umgicks med henne resten utav dagen. Fick också med mig lite underkläder hem, älskar sommarrean haha.

Idag är det som sagt väldigt fint väder och jag väntar på att Linnea ska komma hit, vi ska åka till stranden och sola och bada (kanske tar jag mitt första dopp idag..?) i det fina och härliga vädret! Har packat och gjort lite andra nyttiga saker idag, imorgon bär det ju av mot Kungshamn så hoppas verkligen att vädret håller i sig!

Slänger in lite bilder från igår, kraamis.


Hemma och laddar inför Kungshamn!

Hemma i Alingsås, tråkigt eftersom vädret inte är alls lika bra här som i Lysekil.. aja. På torsdag åker jag och Alicia till Kungshamn så hoppas på bättre väder då! :D Igår när jag och Alicia kollade på film fick vi besök utav Linnea och Johanna som hade tagit sig till oss från Bovallstrand, en mycket trevlig överraskning!! så vi åkte in till Lysekil och strögade lite haha.

Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem. Kanske tar en promenix upp till parken och hälsar på Alicia snart, får seeee. Aja, lägger in en bild på våra kokompisar från igår! kramis.


Har det gött!

Varit i Lysekil sen i torsdags nu och åker hem imorgon. Alicia kom hit igår, en mycket bra och trevlig överraskning! Igår firade vi min mosters födelsedag men grillad mat och tårta om efterrätt och idag har vi gått på stan, käkat glass, solat och ätit grillat idag med!

Sjukt härligt väder är det här, varmt och soligt! så hoppas på att få lite bränna i alla fall :) nu har vi precis ätit och ska snart gå en promenix, hoppas på att den idag blir trevligare än den igår...


I Lysekil!

Befinner mig nu ute i Lysekil hos mormor och morfar och ska stanna här i några dagar! Åkte från ett regnigt Alingsås till en soligt och varmt Lysekil så hoppas på lika fint väder de kommande dagarna. Idag har vi bara tagit det lugnt, grillat och myst och imorgon kommer resten av släkten för att fira moster födelsedag! Vi hörs imorgon, godnatt!


Appen suger fortfarande..

Bloggappen hade inte alls börjat fungera som den ska.. satt aslänge i söndags och försökte ladda upp ett inlägg men det funkade inte.. så sjukt segt!

Aja, hade en bra helg i Jönköping och med oss hem fick vi med oss min lillkusin Emrik på fyra år som springer runt här hemma om dagarna, han är verkligen helt hyper. Både bra och dåligt haha.

Just nu väntar jag på mat, grillat! <3<3 sen ska jag traska till parken och ge Alicia sällskap under kvällen! Så vi hörs, kramheeej.


Lite bilder från fredag - idag





Hos moster!

Hej! äntligen har det kommit en uppdatering för blogg.se-appen så nu ska den fungera som vanligt igen! skönt!! Nu lovar att jag ska uppdatera lite bättre! :D

Befinner mig nu lite utanför Jönköping hos min moster, ska stanna här i några dagar för lite släktkalas och kvalitetstid med familjen och släkten. Kommer nog bli några mysiga dagar här tror jag allt :)


New

Var en tripp på stan med Sara idag och fick med mig lite reasaker hem!


49 kr, Gina Tricot (ord. pris 99 kr)

49 kr, Gina Tricot (ord. pris 99 kr)

30 kr, Lindex (ord. pris 49 kr)

19 kr, Cubus (ord. pris 69 kr)

73 kr, Kicks (ord. pris 145 kr)

10 kr styck, Glitter

German Friends heheh

Den 24/6 - 5/7 har fyra av mina och alicias älskade tyskar varit på besök här i Sverige och det är därför jag varit helt off här på bloggen. Har skrattat, skrikit och gråtit med, åt och pågrund utav dom i elva dagar. Har varit på äventyr med dom, på Liseberg, ute på paddeltur, grillat, sjungit, dansat, spelat kubb, spelat fotboll, kollat EM, cyklat runt, flummat osvosv med dom och har haft det suuuperbra!!

De åkte hem i torsdags och jag saknade dom så fort jag hade sagt hejdå, fy för att säga hejdå :( Lägger upp lite bilder från tiden med tyskarna här, tog inte så många, filmade mest haha men lägger som sagt upp några bilder :) sjukt irriterande att bilderna inte kom iordning men orkar verkligen inte fixa det så det får vara som det är!


HAHA

RSS 2.0