Smoothie

gjorde precis en smoothie till hjälp för pluggandet, man pluggar alltid bättre när man har något att äta/dricka (iallafall jag hehe) så nu hoppas jag att min filmanalys blir klar! Kraaaamis hejdå


26e februari

Vaknade brevid Linnea imorse, sov hos henne och Elin efter Flodafesten som var rätt rolig faktiskt! Det var roliga folk där :) Kom hem runt tre och somnade vid fyra typ och idag kom jag hem vid två eller något. Har ätit och nu om en stund ska jag iväg till Alicia och mysa lite till min favvofilm som hon inte tycker om, men något konstigt har hänt med henne så av någon anledning ville hon kolla på den, LUCKY ME heheh. Hörs antagligen inte förens imorgon men man vet aldrig haha puusss

Jag tävlar om att vinna ett iPhoneskal!

Jag tävlar om att vinna ett iPhoneskal ifrån http://iphoneskal.se/
vill du också vara med och tävla? klicka på denhär länken då; http://bellaml.blogg.se/2012/february/tavling-brvinn-valfritt-iphone-skal.html#comment så kommer ni till tjejen som har tävlingen. :)

Skalet jag valde har jag varit kär i huuuur länge som helst! Till och med innan jag skaffade en iPhone haha.. och eftersom jag aldrig har pengar till att köpa det och håller på att spara ihop pengar till att betala tillbaka mamma allt jag lånat av henne tycker jag att det skulle vara superbra och kul att vinna det! 




Lite ändrade planer

Har haft lite mys med mamma framför melodifestivalen, tyckte att Axel, Lisa och Danny var bäst! Nu väntar jag på att Linnea, Elin och Alicia ska komma och hämta mig och vi ska åka till floda på fest! får se vad det är för trevligt folk där, hoppas på en bra kväll. Vi hörs imorgon :)


Är nog segast i världen.

Förlåt för att jag inte bloggat så bra denna veckan, men har varit så himla trött och har haft för mig saker efter skolan. I torsdags satt jag och skrev en inlämningsuppgift i typ sju timmar haha, blir alltid så okoncentrerad när jag ska plugga så blir inte så himla mycket gjort och då blir det ju så att det tar lite längre tid att bli klar..

Igår var jag med Linnea, Elin, Emma, Filippa och Elvira. Vi gjorde lite allt möjligt haha, kom hem lite över ett och somnade rätt snart efter det. Idag blir det så att jag stannar hemma och har lite mys med mamma, Jonatan jobbar och pappa är hos en kompis över natten så tyckte att mamma kunde få lite sällskap ikväll! Är också väldigt seg och otaggad på det mesta så detta blir nog bra hehe.

Nu ska jag göra smoothie, pösshej.

Pluggar


alltid lika trött.

Har kommit in i värsta , är alltid så himla trött! Just nu ligger jag och halvsover i min säng, kom hem för inte alls längesen efter att ha varit i kyrkan. Var supermysigt denna gången också :)

Igår var det semledagen och som jag har längtat! Haha, på rasten var vi och köpte semlor som vi tryckte i oss i skolan haha mums! Lägger in en bild på den och vilar vidare, pussss


Första dagen i skolan på fem veckor!

Har inte varit såhär trött på huur länge som helst! Hade så svårt för att somna inatt så det blev inte många timmar sömn för mig inte.. så som en zombie tog jag mig till skolan och klarade mig igenom dagen. Var också med Filippa och Elvira några timmar efter skolan, mycket mysigt.

Nu för inte alls längesen gjorde jag en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra, en lite läskig sak heheh.. I won't tell yaa. Mohaha, kanske i framtiden :D En annan sak som är lite rolig att berätta är att jag fick ett tangentbord till ipaden idag! haha, det funkar superbra och jag gillar det redan mycket :D Nu ska jag sova, godnatttttt! 


hehe

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Finns så många ögonblick att välja på hehe.. men kan ta det ögonblicket då jag fick reda på att jag kom in på Barn&Fritid i Alingsås. Jag blev så glad och så ledsen på samma gång. För Alicia kom in i Lerum och jag i Alingsås och det var det sista vi ville, så istället för att glädjas åt att jag kom in så var jag ledsen för att Alicia och jag inte skulle gå i samma klass haha.. Men nu har det ju löst sig och vi båda går i samma klass! GÖTT DET. 


En bild på oss i skolan heheh.. jätteglada! :):):)

Kom hem från Alicia för en stund sen.

Det blev en mysdag/kväll hos Alicia idag! Åkte dit vid typ fyra och vid sex kom Emma och vi köpte lite gott och spelade sedan spel och kollade på melodifestivalen hela kvällen. Vid halv elva kom Linnea och Elin och hälsade på också, hade en mysig kväll med sötnosarna! :)

Nu ska jag alldeles straxx sova, ska bara kika runt lite på internet haha. Och imorgon är min sista sovmorgon på aaaslänge, tror jag. Kommer inte ihåg hur mitt schema är men ah, hur länge jag vill kan jag ju inte sova någon utav veckodagarna i alla fall.. förlåt för tråkigt inlägg men är för ful för att bjuda på en bild nu. Godnatt.

Gårdagen.

Blev tillslut så att jag, Elin, Elvira, Alicia och Emma åkte till en fest i Alingsås. Enligt mig var det jättetråkigt haha och Jonatan och Pär åkte och hämtade mig vid ett och sen satt vi på Max och chillade och åt fram tills tre då vi åkte hem.

Vakande för en stunds sen och har ätit frulle, ligger just nu bara och dör i min säng. Är fortfarande trött och har sjuk träningsvärk.. :(

Har ingen aning om vad som händer idag, blir säkert mys med tjejerna om vi inte hittar någon rolig fest då förstås. Vi får se senare, hejdå så länge! :)

Den aaasgoda hallonpajen på Max!


fredaaaag

Har segat mig igenom denna dagen än så länge, har sovit ut länge och sedan ätit lång frukost och kollat på tv. Ska nu sno mammas yogamatta och göra lite situps och sånt mitt knä klarar av. Vi hörs om en liten stund :D pöss.


vill ha sommar.. :(

Ovärd dag till tusen

Haha har inte gjort något vettigt idag, eller jo jag har hjälpt mamma med tvätten och åtminstonde FÖRSÖKT att börja på ett skolarbete.. annars har jag bara suttit och kollar på tv och tvprogram som jag missat de senaste kvällarna. Skönt med en sån dag också kanske men. Ska alldeles straxx krypa ner i sängen och sova, börjar bli trött nu asså hhehehe. Godnatt

Hey ho

Hade en superbra och mysig alla hjärtans dag igår, på dagen åkte jag och Alicia skridskor (skitsvårt!!) och på kvällen kollade vi på film och åt gott med Linnea, Elin och Filippa också!

Sov hos Alicia inatt och idag åkte vi ut till Sollebrunn. Jag var med Alexander en stund, inte träffat honom på flera veckor så det var roligt att träffa honom igen! Och när han skulle iväg och träna gick jag hem till Mattias där han och Alicia var och tillbringade kvällen där. Kom hem typ halv åtta och ska jättesnart sova, haha är så himla trött..

Lägger in en bild från skridskoåkningen igår, godnatt!


Ute i Maryd!

Sitter ute i maryd hemma hos mina tvillingar, sov här inatt och igår hade jag, Linnea, Elin och Elvira lite mys och kollade film och sååå. Och idag, alla hjärtans dag ju! GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! :D Idag ska vi åka in till Alingsås och tvätta bilen och sen ska jag träffa Alicia och fira dagen haha :D skriver lite senare för nu ska jag hoppa in i duschen, hejdåå :D

Before I die I want to..












and lots of more things ofcourse!

den trettonde februari

Hallådäär! Nu ska jag berätta vad jag har haft för mig denna dagen än så länge! Imorse vid halv elva var jag hos läkaren och hon kollade på mitt knä. Hon trodde att det var minisken (stavningen är jag vääldigt osäker på) och jag ska röntga knät inom några veckor. Efter att jag röntgat vet jag om jag bara får träna och vänta tills det blir bättre eller eventuellt göra en operation (hjälp!) dog ju när hon sa det haha, men det är ju bättre att jag genomgår en läskig operation och det blir bra än att jag fortsätter att försöka träna och att det fortsätter att inte hjälpa..

I alla fall, efter läkarbesöket hälsade jag på mamma på hennes jobb en liten stund. Anledningen var för att jag skulle skriva ut lite bilder heheh, så nu har jag pyntat mina väggar i mitt rum med bilder på mig och mina fina vänner! :)

Nu insåg jag att det snöar massor ute, blää.. orkar inte mer snö haha :( ikväll ska jag i alla fall träffa Elin, vi ska spendera natten tillsammans ;);) haha, kommer bli mys! hörs förhoppningsvis senare idag, pussen.

Tre väldigt bra bilder på när händiga matilda varit i farten!




Myssöndag!

Nu beger jag mig ner till stan för att hyra film och köpa något gott med de sex bästa tjejerna i världen. Vi ska ha en myssöndag och bara ta det lugnt och ha det mysigt. Jag kommer inte hem för sent eftersom jag har saker att göra imorgon, rätt så tidigt tyvärr. Jaja, vi hörs nog inte förens imorgon. Ha en go söndag, puss!



kall & trött :(

heeeej! Haft en väldigt känslomässig dag idag haha.. därför jag inte skrivit. men kom hem för en stunds sen och har ätit lite nu. Var på fest ute i ingared och det var väl okej haha :) bättre än att ligga hemma iaf, så tack tjejer för att ni drog med mig även fast jag var som jag var idag..hehe.

Ska sova nu, kommer bli huuur gött som helst för jag är askall och väldigt väldigt trött. Så vi får höras imorgon, godnatt!


looov

Godmorgon! ligger i sängen och vaknade för en liten stunds sen, skönt att sova ut asså! Igår var det sista praktikdagen och det var mycket sorgligt haha, kommer sakna stället sjukt mycket :(

Nu ska jag gå upp och äta frukost, lägger upp en bild på chokladen jag fick från praktiken hehu. skriver senare idag. puss


Godnatt tisdag!

Har egentligen inget att skriva, kände bara att det skulle vara bra med lite uppdatering! Ska snart hoppa in i duschen och sen sova, sovmorgon imorgon wiie. Och så är det ju nästsista dagen imorgon, sjukt sorgligt haha vill inte lämna praktiken..

Efter praktiken imorgon ska jag träffa lite fina vänner till mig och nu råkar jag vara vääldigt trött så tänker lämna er nu med ett vääldigt tråkigt inlägg. GODNATT


Min pojkvän som sover :):)

Godnatt!

Nu är jag faktiskt på bättre humör, jag har mina läppsyl och jag ska alldeles straxx gå och lägga mig. Börjar ju sju imorgon.. woho! Har också hunnit med lite skypeprat med Elvira, mysigt det! Nu säger jag godnatt och sov gott så hörs vi imorgon. pussss

Tisdag

Sitter och dör av hunger, pappa står och lagar mat i köket och jag hoppas varje minut att det snart ska vara klart haha usch på den här dagen alltså. Började med att försova mig så hade tjugo minuter att platta mitt hår som stog åt alla håll, sminka mig, klä på mig och äta. Prioriterar tyvärr mitt utseende framför mat så fick gå hungrig till praktiken men som tur är så äter vi ju alltid frukost där vid åtta hehu. 

Insåg snabbt att jag hade glömt läppsyl och jag letade igenom min väska femhundra gånger efter läppsyl eller något annat man kunde ha på läpparna men hittade aldrig något haha. Fick bli en liten prövning för mig att vara utan läppsyl i åtta timmar. FY säger jag bara, aldrig mer.. så nu har jag laddat genom att lägga ner ett läppsyl i min "sjukväska" som ligger i min vanliga väska så att jag alltid har ett läppsyl till hands. Tack Matilda för att du är så smart. ♥

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Top Model Sverige, det blir trevligt det. Ska nog hinna med ett inlägg innan eller efter det, pusshej så länge!

hej från mig och mitt hellokittyläppsyl ♥


Dag 20 - Den här månaden

Denna månaden har börjat bra, är på praktiken och har det grymt. Var också på Öis första träningsmatch i helgen vilket var awesome och det fick mig att längta ännu mer tills säsongen börjar på riktigt!

Vad är det som väntar i denna månaden då? Jo, nästa vecka är det ju lov - GÖTT! hoppas jag är frisk då så att man kan hitta på mycket skoj med alla mina fina tjejer. Sen blir det minst två träningsmatcher för öis som jag säkert kommer gå på.

I slutet av månaden får jag och Alicia reda på lite mer info om Taizéresan vilket kommer göra så att jag taggar det ännu mer hehuuu, bara 55 dagar kvar nu! WIE SÅ GLAD

CHILLA ALLE

Okej Alicia en utav mina få läsare som tjatar på mig att jag ska blogga. HEJ. Idag är jag inte på praktiken, tyckte att jag behövde vara hemma för att bota min extrema förkylning som jag fått. Tror dock inte att den kommer vara borta imorgon men ah, sjukt skönt att ha en extra helgdag iaf hehe.

För alla som ville veta så bokade jag precis tid hos läkaren för mitt knä, ska be lite till gud och hoppas på att denna läkare räddar mitt liv så att jag kan göra allt jag inte kan göra nu ah.. I ALLA FALL så fick jag tid på måndag och tänkte "YES, slipper lite av skolan" men insåg precis efter att vi har lov då :):):):)

Bjuder på en bild och hör av mig senare idag, promise. PUSS



Lovar att skärpa mig..

Nu ska jag faktiskt bli duktigare på att uppdatera! promiiiiise. Kan berätta om min helg! I fredags var jag ute hos Emma i Ingared med henne, Elvira, Theodor, Erik, Karl, Rasmus, Daniel och Simon. Vi hade en trevlig kväll med spel, skratt och prat haha. 

Igår började dagen med att åka till Göteborg och kolla Öis-Gais med Johannes, Viktor, Erik och Nicholai i femton minusgrader. Hade två bra timmar på läktaren trots det faktiskt. Det blev förlust vilket jag hade förväntat mig men vi spelade grymt bra och matchen var jämn trots att vi spelade mot Gais som kom trea i Allsvenskan förra säsongen, nååågot längre upp än Öis haha.

På kvällen åkte jag och Alicia ut till Emma för att ha spakväll med massage, ansiktsmasker och jacuzzibad men när vi kom dit var vi så otroligt trötta och otaggade på det så vi låg bara i sängen och pratade och sov hela kvällen haha skönt det också.

Idag har jag varit jätteduktig och städat mitt rum haha! Kände att det behövdes.. är också jäävligt förskyld, var nog inte världens bästa idé att frysa ihjäl framför matchen igår menmen. Hoppas jag blir bättre under veckan iaf :) Nu ska jag bara ta det lugnt och senare ta en dusch. Vet att allt detta var jätteintressant, bra! HEJS



RSS 2.0