hos emmmaa

Halluee, sitter hemma hos emma nu och vi ska alldeles strax sätta på en film och bara ta det lugnt. Tänkte vara ute och chilla ikväll men vi var bara inte alls sugna på det och det var ganska kallt ute så vi bestämde oss för att bara ha en lugn myskväll! :)

Tidigare idag var vi på Lager 157 och shoppade liite, köpte ett par solglasögon men har inte riktigt lärt mig att tycka om dom än. Som det alltid är när jag köper saker tar det ett tag innan jag börjar använda det och börja tycka om det.. (ja, jag är lite konstig)

Här kommer lite fina bilder på lite fina tjejer







min dag + kväll!

Haft ännu en mysig dag på praktiken, alla barn är ju så otroligt söta! Slutade två och drog hem och solade lite grannaa, satte mig här vid datorn och har snackat med lite olika folk hehu. :) ska alldeles strax äta mat, lasagne! mamma är typ snäll emot mig idag, hon köpte en jättesöt rosa lampa till mitt rum plus att hon lagar min favvomat, hehu det är awesome! (a)

Ikväll blir det antingen grillning i lerum med goa folk eller chill i alingsås med alicia, filippa och elin! det återstår att se haha, nu ska jag iaf äta hejdooo! 


can't stop smiling

drar till alla söta barn nuu!


27e april

Slutade sent på praktiken igår, fem. Så direkt efter den åkte jag ner till stan och träffade alicia, vi gick till grillspettet och åt och snackade. Sen gick vi till rampen och var där ett tag med alexander och mattias, mycket trevligt! kom hem ganska sent så det var därför jag aldrig skrev mer igår. 

Idag började jag vid sju (lovely) men slutade trött vid två och sen dess har jag inte gjort nånting! bara nördat här och ska alldeles straxx fixa ngt gott att äta (y) 

Nu till frankrikeresan, jag var som sagt i Taizé 16 - 25 april och det var helt underbart. Efter bara någon timme där träffade jag och mina tjejer några irländska killar som vi sedan umgicks med hela veckan så fort vi hade tid, vilket var i princip hela tiden. Vi chillade, solade, sjöng, åt och gjorde aallt tillsammans. Dessa killar är allvarligt talat de skönaste och mest underbara killarna jag träffat! 

Saknar dom för mycket men vi ska träffas minst en gång igen innan året är slut,
can't wait! 


glaad

strax praktiiik!

gör mig iording lite smått, sen ska jag ta en lite promenix till min praktik som bara ligger fem minuter härifrån! (woho) efter praktiken ska jag ner till stan och träffa alicia och antagligen nea och filippa också. Skriver mer ikväll, pösshej!


dålig bild men aah

hemma efter en grym vecka!

orkar inte skriva så mycket, är väldigt trött och ska strax duscha osv och sen sova. Ska upp och börja min praktik på en förskola imorgon, kommer bli hur mysigt som helst! skriver mer om min vecka i frankrike imorgon, kan iaf berätta att jag haft en utav de bästa veckorna i mitt liv, träffat så grymt härligt folk och blivit solbränd och aah, bara haft det bra! pusshej!


lite solbränd, lite bra hihi

glad tjej

just nu känner jag mig jätteglad! nu alldeles straxx ska jag duscha och fixa det sista med packningen, krypa ner framför en gosig film med massa godis och bara njuuta! Taggad tills vi åker imorgon hehu, och då är sms väldigt välkomna så länge som jag är i sverige! :) ha en go kväll, pöss!



packar för fullt!

springer runt och letar efter saker, tvättar, fixar och donar. Nuu är det inte alls lång tid kvar, imorgon vid tio åker bussen till frankrike. Kommer bli grymt kul! För de som inte visste, jag ska åka till Taizé, ett kloster som ligger i Frankrike. Det låter ju inte alls kul men det är det, det är över 8000 ungdomar från hela världen där och man umgås med dem och bara har allmänt roligt! 

Det är ju ett kristet läger men det betyder inte att man behöver vara kristen för att få komma dit, jag tror inte på gud men tycker bara att det är sp otroligt skönt att komma till ex kyrkan och bara tänka och ta det lugnt. I Taizé är det gudtjänster tre gånger per dag, man sitter och sjunger med 8000 pers, det är lite kul hahah. Men som sagt är det bara asgött att tänka och när man kommer hem ifrån Taizé uppskattar man så sjukt mycket, eftersom det är sjukt vidrig mat osv där..

Ska iväg och sola lite senare idag + köpa godis (asbilligt på maxi, 40 kr/kg heheh) men nu måste jag fortsätta packaa, pöss!


bild från Taize 2009 

det är bra att jag sover

tur att jag inte sitter uppe och spelar msnspel med jonas och sara iaf!





förstår inte hur jag lyckas hålla mig vaken..

Måste bara säga att jag älskar att gubbarna som skulle fixa elementen gjorde så att varmvattnet försvann, var jätteskönt att tvätta bort sminket i kallt vatten :) men nu chillar lite i sängen och pratar med gött folk på msn och facebook haha!

Idag har jag haft en go dag, provet gick helt okej och efter det tog jag bussen ut till maryd med filippa, vi hälsade på våra tvillingar och lagade mat och flummade osv som vi brukaaaar, hehu. Åkte till kyrkan och träffade alla söta barn, sen träffade jag filippa igen och vi åkte och handlade lite med min kära familj och sedan åkte vi och köpte fika med john.

Nu borde jag sova, suttit med detta inlägg några timmar nu men aldrig skrivit klart det.. aaah, godnatt!

nästa nationellt prov i matte! ♥♥♥

Sitter och äter frukost, ska snart åka ner till stan och möta alicia och sen åker vi till skolan och gör nationellt prov i matte i typ tre timmar, woho... är typ rädd för att inte klara det, hoppas verkligen att jag kan det mesta! Men det är ju fan svårare att förstå sig på dendär komplicerade miniräknaren än att lösa själva talen..men aja, wish me luck!



feeling better! (y)

nu är det kväll och som jag tänkte så mår jag mycket bättre nu! :) har egentligen inget intressant att skriva för jag är trött och ska plugga lite, smsa och sedan sovaaaa. Har packat en del idag också, bara tre dagar kvar nu! aah, längtar! :D:D

godnatt!


bild från förra veckaaaan.

lågt blodtryck kan gå och dööö

Ingen skola för mig idag, sov inte så mycket vilket ledde till att jag vaknade med världens yrsel och kan knappt gå utan att det känns som att jag ska svimma.. aaah, hatar att ha lågt blodtryck! men ah, ikväll kommer det vara bättre som tur är (y) får se om jag orkar/får åka till sportlife och träna ikväll eller iiickee. 

Nu ska jag berätta om min morgon, jag var inte med om en vanlig sådan ska ni veta...... somnade om efter att mamma tittat till mig och sen ringde och sjukanmälde mig. Sen när jag vaknar några timmar senare hör jag att det är ngn nere i källaren men tänkte att det var mamma eller pappa som slutat tidigt eller ngt. Går på toa och då är det ngn som rycker i handtaget och sen mumlar med en främmande röst - trodde det var en mördare som skulle döda mig haha.. 

tog några minuter innan jag vågade gå ut och sen när jag gjorde iordning frukost inser jag att det är gubbarna som borrar bergvärme som är där ute och håller på, aah det var läskigt! :(

Här kommer en asgo låt!


på lektioooon.

Sitter på samhällslektionen och lyssnar på när våran vikarie prata om ekonomi, inte roligt nånstans.. :( väntar tills klockan ska bli två..då ska vi kolla på esteternas föreställning :D det ska bli lite kul sådääär. Btw så gick mitt prov värsta bra!

Nu till ngt annat, fick en kommentar i ett inlägg om frågan vad jag skulle göra i Frankrike och hur länge jag skulle vara borta, det kommer jag ändå skriva senare i veckan meeen, jag tycker du borde svara på vem du är eftersom du kommenterar väldigt ofta och alltid är anonym. Skulle vara kul att veta vem du är :)

duktig tilda!

Idag har jag/ska jag vara jätteduktig! det började med att jag var med på idrotten idag i skolan (brukar inte vara deeeet) sen klarade jag mig igenom skoldagen trots att jag haft sjukt tråkiga lektioner, slutade vi två och vid halv tre var jag på min praktikplats och hälsade på och snackade lite tider osvosv. Känns jättebra och längtar bara ännu mer tills praktiken nu!

När jag kom hem satte jag mig och pluggade till "provet" vi har imorgon, om sekretess osv..roligt! :):):) ska iväg till gymet typ nu också, känner mig aasduktig idag hehu! :D 


cyklar till sportlife i detta fiina väder! mahaaa.

If nothing is true, what more can I do?

idag har jag;
- städat
- träffat & firat faster
- pluggat
- ätit

nu ska jag plugga lite till och sen krypa ner i sängen och nana, det kommer bli gööttt! pöss.

såhär ser jag ut nu, håret bakom öronen och allt! - snyggt

hej torsdag!

sitter och pluggar lite halvt, är typ klar med det jag hade tänkt plugga på idag :) känns som fredag men jag vet inte varför, alla veckor brukar gå så fort men denna har gått ovanligt segt! o: och jag kom på att det är nästan bara en vecka kvar tills jag åker till frankrike! (nästa lördag) helt sjukt vad tiden gått fort, men ååh vad jag längtar!

idag hade jag ett prov om handikapp, det gick inte såå bra hehe.. men hoppas på att jag klarar g! så jävla mycket som händer nu så man orkar/hinner inte plugga till allting vi har vilket gör mig gaalen. Varför ska alla lärare sätta alla prov och inlämningar under samma veckor? 

well, nu ska jag gotta mig med att snacka med goa folk på msn och lyssna på musik! btw, hittade mitt läppsyl som försvann för några dagar sen, överlycklig!


alicia, nea & elin - jag älskar er

Dagens tips!

Gå till Willys och köp en paprika, väldigt gott och dessutom nyttigt! / Matilda och Sara de nyttigaste på skolan :):):)

hej jag hatar regn hejdå

hade världens jobbigaste morgon, försov mig plus drack äckligt kaffe på mammas jobb.. blev inte bättre av att ha matte direkt på morgonen heller -.- menmen, under dagen blev jag gladare som tur var (y) slutade vid fyra men stannade i skolan till typ fem för att jag snackade med alexander och niklas en stund. Cyklade sedan hem i regnet vilket var det vidrigaste jag gjort på länge!

När jag kom hem tyckte jag synd om mig själv och gjorde toast till mig och mamma, MUMS! ska också ta och plugga innan dagen är slut, har prov på torsdag.. senare ikväll kommer antagligen alexander hit och sover här. Den tokern har gjort så att han inte kan ta ngn buss hem maha :D

fml

MITT FAVVOLÄPPSYL ÄR BORTA........ska typ ta mitt liv eller ngt.


HAHAHA, VÄRLDENS FULASTE BILD 

Dag 07 - Min bästa vän (vänner*)

Jag har inte bara en bästa vän, utan flera.
Dem heter Linnea, Elin, Alicia, Filippa och Emma

Vi börjar med Linnéa Apell
Jag lärde känna denna tjejen den 6e november 2004, då hon och hennes familj flyttade till ängabo där jag också bodde. Jag och en annan kompis, Malin, fick för oss att vi skulle fråga Linnéa och hennes syster ifall dem ville leka med oss haha! efter denhär dagen har vi träffats minst två gånger i veckan, och hon blev nästan direkt en utav mina bästa vänner.

Hon får mig alltid att skratta, och då menar jag verkligen alltid. Det spelar ingen roll om jag är på sämst humör eller bara jätteuttråkad, hon får mig alltid att skratta vilket är underbart. Har tusen fina minnen med henne, alla upptäcksfärder, rim/låtar som vi gjort, alla somrar vi haft tsm, donkenminnen, skate osvosv. Jag skulle kunna skriva huur mycket som helst men det orkar jag inte hehe.. vill bara att du ska veta att jag älskar dig grymt mycket!

failbild men jag saknar dagen
fulaste och äldsta bilden på mig och linnéa!

Sen har vi Elin Apell
Lärde känna henne samma dag som Linnéa eftersom dem är tvillingar hehu. Lika fort gick det här, hon blev snabbt en utav mina närmaste och bästa vänner. Ni som inte känner Elin har missat något, hon är så jävla underbar så det finns inte. Hon är en supergo och positiv tjej som det bara inte går att inte tycka om! Dock träffas vi inte alls lika mycket längre men denhär tjejen gör mitt liv värt att leva.

Vi är väldigt speciella med våran humor, bara vi som skrattar tillslut då vi gått fööör långt med våra skämt. Hahah! Är man med elin, eller är jag med elin har jag alltid roligt. Skrattar alltid lika mycket och är alltid lika tjock.. några trevliga minnen vi har är t.ex telefonkiosken i Taizé & när vi var australienska turister i alingsås, haha! Läser du detta ska du veta att jag tycker du är grym! älskar dig otroligt mycket.



Nästa person är Alicia Persson
Lärde känna varandra när vi började i samma klass i sjuan men började inte umgås förens efter några månader då hon bytte "gäng" till mig och några haha. Du och jag fann varandras flummhet nästan direkt och fortfarande kan vi skratta åt världens tråkigaste saker och människorna runt om oss tycker säkert vi är helt knäppa men vi bryr oss inte ett smack!

Vi hade även ganska mycket tjafs under det första året vi kände varandra men nu bråkar vi aldrig, du är en utav de personerna i mitt liv som jag skulle kunna dö för. Du är världens mest omtänksamma person, du ställer alltid upp och finns alltid där för mig när jag som mest behöver dig. "Hurtta" är ett minne jag har med dig som jag sent kommer glömma! Jag älskar dig min ängel.



Nu till Filippa Beckman
En helt amazing tjej som jag kommit väldigt nära på senaste tiden, vi har känt varandra sen 2005 eller något men som sagt hittade vi inte varandra förens några månader sen. Du en utav de få som verkligen förstår mig i allt jag har i mitt huvud, en utav de få som jag verkligen kan och vågar berätta vad som helst för. Också en utav de få som jag aldrig kommer att släppa taget om, jag älskar dig så innerligt mycket och dig vill jag inte leva utan. 

Dig kan man vara hur ful som helst med, du har också dendär humorn som alla mina närmsta har men din är det endå ngt speciellt med. Jag skrattar alltid när jag ser dig och när jag är med dig, haha du är underbaar min tb. Minnena jag har med dig är awesome och fler minnen kommer varje dag. LOVE U



Sist men inte minst Emma Stevens
En bästa vän som jag haft sen 2008, vi umgicks väldigt mycket under 2009 och det var då vi var som tajtast. Vi träffas nästan aldrig längre men trots det vet jag att jag alltid har dig där och för mig kommer du alltid vara en utav mina bästa vänner. För med dig kan jag prata om allting med, dig blir jag alltid glad av. 

Kommer ihåg sommaren 2009 och alla andra tider vi haft tillsammans. Med dig vet jag att ordet föralltid stämmer, det vet jag. Jag älskar verkligen dig!

haha, såå fula!

den fjärde april

sitter och äter frukost nuuu, ska straxx ivög till um. Ska fixa en saak :) drar sedan vidare till skolan för att ha tre lektioner haha :) efter skolan blir det sportlife och senare hem och plugga! har inget mer att skriva, så hejdo! :D


idag har jag en hata-mitt-utseende-dag baara så ni vet..

jättepigg osv

chnaa, kvällen igår var grym! mycket goa folk och jag hade superkul med mina vänner och grattis igen maria! Idag har jag tjockat mig, mycket, sovit lite granna och ska alldeles straxx plugga.. kommer somna tidigt ikväll känner jag eftersom jag bara sov fyra timmar inatt.. blä.

Lite bilder från gårkvällen, tagit ifrån alicia, emma och sophies facebook haha! 








andra april

Igår var det ju första april vilket innebär att man får luras, aasroligt! (a) så inlägget igår var ett skämt ;) lurade en del igår, misslyckades också med vissa men hade en trevlig och bra första april :)

Var med en massa folk i en lägenhet nere i stan, drog hem vid ett och somnade nästan direkt. Imorse åkte jag och solade på sportlife, nu håller jag på och fixar mig. Ska med fyrabussen hem till maria, ska på lite förkrök med några tjejer och senare kommer fler folk och det blir 18-årsfest för maria som fyllde år i tisdags!

Kommer bli en grym kväll, nanar hos maria och kommer hem imorgon under dagen :) 




RSS 2.0