aaaastrött!

Jag är verkligen helt slut! Eftersom jag gick och la mig så sent natten till idag har jag varit helt seg hela dagen idag och i slutet av matchen ville jag bara somna! haha, solen stekte ju på i princip hela matchen så den blev man ju också trött av haha :( 

Men matchen var grym! Vi var helt klart mycket bättre än Husqvarna under hela matchen och det var en sån jäävla skön seger efter att ha förlorat emot dom förra gången och idag spelade Öis verkligen bra! Två mål i första halvlek och ett i andra så matchen slutade 3-0 till Öis, bra jobbat!

Kom hem vid halv tio, åt lite paj och så har jag suttit lite här också. Men ska alldeles straxx sova, det kommer bli aaasgött!


bild från Rhodos, lovar att jag ska visa fler bilder! har bara inte fått alla än.

Mot Göteborg!

Det blev en lång kväll/natt igår, kom inte hem förens vid fyra så är rätt trött nu.. Jag och Elin var grymma bartenders och hade faktiskt en väldigt rolig kväll men alla onyktra människor haha!

Idag har jag fixat mig och ska alldeles straxx åka ner till stationen och ta tåget till Göteborg. Ska kolla Öis - Husqvarna med Johannes och Viktor, det kommer bli awesome! Inte varit på Öismatch på ett tag så ah, det blir kul :)

Kommer hem vid halv nio-halv tio typ och då får vi se om jag orkar sätta mig vid datorn eller inte. Annars hörs vi imorgon! Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa, pusshej!


+ lite fix på håret och på med Öiströjan sen är jag redo!

Lite hiss & diss!


Grillat!
På sommaren grillar min familj en hel del, och hur gott är inte det? vi grillar kyckling, fläskfile, lax, korv, grönsaker osvosv. Det är ju bara toppen att sitta ute under ett parasoll i värmen och äta go mat, det gillar vi verkligen!



Ost!
Jag tror inte att någon har missat min kärlek till ost. Kan äta i princip all ost (förutom mögel, get & brieost bläää), får aldrig nog. Jag äter det när jag känner för det och så mycket som jag känner för. Jag bara ääälskar det heh, ost ♥ mig


favoritosten! hehu.




Myggbett
Jag brukar inte få så mycket myggbett men nu de senaste veckorna har myggorna älskat mig och jag dör för att det kliar så mycker överallt! det finns ingenting bra med myggbett, dom kliar, är jobbiga, är fula, äckliga osvosv. H a t a r d e m!

Regn!
Vädret denna sommaren har inte varit något vidare, det fina vädret kom för bara några dagar sen men annars har det varit molnigt, mulet, kallt eller regnigt.. regn är seriöst något av det äckligaste jag vet. Det förstör ALLT! Det förstör frisyren, sminket, skorna (om man inte har stövlar då..), humöret och säkert fler saker!

Regnar det blir jag på dåligt humör direkt, verkligen haatar det. Och ibland då det regnar kommer det åska och blixtrar också, vilket jag är livrärr för så en stor tummen ner för det :(


tar en liten solpaus hehu

Legat ute och solat en stund nu, asgött väder ute idag!! men är inne och tar en solpaus så att jag inte dör av värmeslag eller ngt. Idag händer ingenting förens ikväll då jag och Elin ska hjälpa till på hennes brors 25års-kalas. Men antar att jag spenderar några timmar till ute i solen, man får ju passa på!

ändrade planer

Stannar hemma ikväll, är trött, seg och på rätt dåligt humör. Blir en tidig kväll för det enda jag känner för är att sova.. tjejerna får jag träffa imorgon även fast det hade varit kul att träffa dom ikväll också.

Linnea är ensam nere i stan till tio så henne åker jag ner och träffar en snabbis för att inte låta henne vara ensam, sen blir det bums i säng när jag kommer hem!

It's fridaay!

Var som sagt i Borås idag med mamma, ingen superbra shoppingdag för mig, fick köpt ett par leggings och två läppsyl. Men provade en del saker men inget passade, lite segt eller? menmen, läppsyl är aldrig fel hehu!

Segar i sängen nu, sjukt hur trött jag är! Ska alldeles strax äta, blir grillat wohoo. Sen ikväll ska jag hem till Emma och bada Jacuzzi (ja, igen) med Elvira, Alicia, Emma och säkert några fler :) kommer bli en mysig kväll, får se om jag sover hemma eller inte. pusss



Dag 13 - Den här veckan

Tar Fredag-Torsdag hehe

Imorgon, Fredag - Åka till Borås och shoppa med mamma sen på kvällen festa med tjejerna!
Lördag - Hjälpa till att servera drinkar på Elins brors kalas haha!
Söndag - Öismatch med Johannes och Viktor!
Måndag - Gbg med Alicia sen på kvällen hämta bror på flygplatsen!!
Tisdag - Inget planerat
Onsdag - Träning!
Torsdag - Inget planerat



saknar han en del ja, mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra.


ligger och segar och ska snart sova!

Ligger nu i sängen och segar som vanligt på kvällarna då jag är hemma haha.. hade en superkul kväll igår hos Alexander! Sov hos Elvira sen och imorse blev det frukost vid ett-halv två hehe. Så vi kom inte in till stan förens vid halv fem då jag träffade Sara. Vi tog en fika och pratade om allt vi inte hade pratat om sen vi sågs senast.

Kom hem vid åtta, har ätit och latat mig sen dess och ska alldeles snart sova! Imorgon blir det shopping med mamma och utgång med tjejerna på kvällen, puss och godnatt!

här kommer tre bilder från gårdagen.




nu drar jag, vi hörs imorgon!


fixar mig

Sitter hemma och ska snart fixa lite mat till mig själv, har duschat och måste fundera ut ngt att ha på mig ikväll ocksåå. Ska ut till Bollebygd ikväll på fest hos Alexander, kommer bli super!

Igår hade jag en toppenkväll! Myste med alla goa tjejer och åt go mat, sov hos Emma med henne, Elvira och Alicia och vi badade till två eller ngt. Bara flummade runt och hade det asgött hhaaha. Åkte hem vid halv ett idag och har inte gjort alls mycket.

Måste skynda mig lite granna nu så slänger in två bilder ifrån igår, två rätt dåliga men ah dom är tagna med min mobil. Ni får nöja er med dom! skriver innan jag drar ikväll, pusss!




Påväg hem.

Hej på er! Nu sitter jag på bussen till Gbg, ska tillbringa två underbara timmar här, lovely. Efter det ska jag sitta på tåget till emma drygt en halvtimme och sen buss igen, dock bara tio minuter eller ngt. Väääldigt segt! Ännu segare är det också att det blev jättehärligt väder här i Lysekil när jag åker ifrån, typiskt..

Men ikväll blir det grill & jacuzzikväll med tjejerna vilket kommer bli supermysigt så denna resan är värd. Saknar dom en del :) har haft tre mysiga dagar hos mormor och morfar men det ska bli skönt att komma hem och träffa mina favvoriter igen! Nu ska jag sega vidare här på buss nummer 841, pusshej!

Natti!

Just nu ligger jag i sängen hos mormor och morfar och ska bana när som helst, är helt slut efter en lång dag och behöver sömn! Idag har jag först varit på stan en sväng och kikat lite, fick med mig ett supersött linne hem!

Senare på dagen var jag, mamma, pappa och moster på auktion, följde bara med för att jag aldrig varit på en auktion och för att jag inte hade något bättre för mig. Till en början var det faktiskt helt okej, stog ut och det var lite kul ändå men efter någon timme blev det bara långtråkigt och jag förstår inte hur fan jag lyckades sitta där i TRE timmar!! Herregud vad länge det är, och jag vet inte hur jävla många mattor jag såg..trots att ingen ville köpa mattor envisades han som ledde auktionen att visa matta efter matta, ah jag är sjukt glad över att det är över! Och nu måste jag sova för att kunna orka gå upp vid tio imorgon.. godnatt!

hos mormor och morfar!

Har precis kommit "hem" efter att ha badat i havet, det var sjuukt kallt! en tant sa att det var 20 grader men sdet är seriöst omöjligt, det gick inte ens att vänja sig vid kylan. Jag dog, det var verkligen inte skönt nånstans. Det enda sköna var att komma upp till handduken :( 

Nu sitter jag och väntar på mat, tacos blir det - MUMS! :D hoppas på att det blir fint väder de dagarna jag stannar här så att man får chans att sola lite hehu. Vi hörs imorgon, hejdoo!

gokväll

Chillar i sängen nu, alicia skickar alla hennes Rhodosbilder nu vilket är aawesome! Ska sova direkt efter jag fått alla eftersom jag ska upp typ nio imorgon (TIDIGT..), vi ska iväg och åka anten-gräfsnäs järnväg imorgon innan vi åker vidare till Lysekil och mormor och morfar, blää för att gå upp tidigt :(

Förut bakade jag och sötiskusinen, hallonmuffins bev det! lägger upp en bild på honom här nedanför och säger godnatt med den!



Snart kommer min söta kusin hit, hehu!

Sitter i sängen och segar, spelar tetris, lyssnar på musik och bara slöar helt enkelt! snart kommer kusinen, moster och hennes kille hit - blir myys! har inget intressant att skriva så jag återkommer senare idag ist hehe, puss på er så länge!


bild från Rhodos som jag saknar otroligt mycket!
lovar att fler bilder från resan kommer upp snart! 
alicia ska bara skicka sina bilder så det inte bara blir mina mobilbilder, hehu.

Nattis!


fulaste bilden på mig och min tandborsteee!

hehe, ouups

Skrev att jag skulle skriva på bloggen när jag kom hem ifrån gymet men det gjorde jag inte.. här kommer anledningen; efter jag tränat åkte jag och mamma och handlade och direkt när vi kom hem åt vi lite och sedan åkte jag ner till alicia och hjälpte henne med lite saker innan alla andra tjejer kom och vi hade en lite myskväll med mat, tjat och xbox hehu! 

Nanade där inatt och segade där ett tag idag innan jag drog hem. Här hemma har jag varit så duktig och städat mitt rum och baaara segat med datorn och det tänker jag fortsätta göra resten av kvällen! :)


En bild som fick mig att skratta massvis! Filippa målade en dinosaurie hahaha, så söt!

Nu drar jag till sportlife, woho..

Har inte tränat på flera veckor och äntligen ska jag till gymet och träna lite granna, inte speciellt taggad men.. ah, behöver verkligen komma dit! plus att jag får spendera lite tid med jennifer som jag inte träffar så ofta, det blir nog några helt okej gymtimmar :D ska ta mig en sväng in i solariumet också, woho!


skriver när jag kommer hem igen, om några timmar. hejdoo!

MEN VAAA? :(:(:(:(:(:(:(

iphone suger


Hej / en trött tilda

Jag är feeting trött och ska lägga mig snart har jag tänkt. Idag var jag som sagt i Göteborg med Emma och Simon vilket var trevligt! Vid fem tog vi tåget till Emma och badade lite Jacuzzi - hur gött som helst! 

Kom hem vid åtta och har haft lite mys med mamma och ska som sagt krypa ner i sängen snart, kommer bli aaasgött! lägger in två bilder från idag som jag snott som vanligt hehe, godnatt!




Gbg och Gothia nästa!

Ska alldeles strax gå till bussen som går till stationen för att ta tåget till Gbg med Emma, vi ska träffa Simon och kolla lite matcher på Gothia Cup osvosv :) kommer hem ikväll nångång och då blir det myskväll med mami eftersom pappa är hos farmor och det är killfritt här hemma, haha.. blir väl att kolla lipfilm och käka gott som vanligt!



Iphone-skal

Skal som dessa är jag helt såld på, tycker det är asfint med stenar/paljetter och glitter på hehu! ska införskaffa ett sånt snart! efter att jag beställt ett annat som jag kollat in länge nu, visar bild på det när jag beställt det hehu :D





Den 18e juli

Ligger i min säng och slöaar, slöat flera dagar i rad nu - känner mig lat! Men ah, orkar inte göra annat haha.. Lyssnar på go musik och pratar med lite kul folk så livet är rätt bra förutom det dåliga vädret då :( ska fortsätta göra typ ingenting och ganska snart hoppa in i duschen! Här nedanför kommer tre snodda bilder från Elviras fest!





chillar med brudarnaa

Sitter i en lägenhet med Emma, Nea och Alicia. Efter festen igår drog vi in till stan och åt donken med Alexander och Andreas, efter en stund gick vi hit och nanade ganska snart efter vi kommit. Idag har vi bara segat och chillat på livet, regnigt ute idag..:( vädret i Sverige suuuuger!

Vi har köpt chips osv och ska mysa till film ikväll, blir gött! Kommer hem imorgon på förmiddagen nån gång och då kommer det säkert lite bilder härifrån :) ha en go dag, puss!

gooood morning! :D

Precis ätit lite frukost och så och så småningom ska jag duscha och fixa mig. Ikväll bär det ut till Elviris på lite fest med de vanliga goa folket! Nanar där eller hos alicia, det märker vi ikväll haha. 

Idag är det iaf soligt och blå himmel ute - tummen upp för det! mina två första dagar i Sverige efter Rhodosveckan har varit regniga, iinte så kul :( men nu verkar det som om det fina vädret är påväg, woho! 

två veckor sen                                          två dagar sen

okejdå, jag har väl blivit lite brun..

Precis kommit hem!

För inte alls längesen kom jag hem från en go kväll med saknade personer, vi chillade, pratade och så som vanligt. Inte så mycket att skriva men det var kul och skönt att träffa alla igen! Igår var jag med Elin, Linnea och Elvira, vi hade ju som sagt tänkt att dra in till Borås och kolla på Veronica Maggio men regnet gjorde oss ganska otaggade så vi stannade kvar i alingsås ist.

Vi flummade runt några timmar och vid halv elva åkte Elvira hem och jag, Linnea och Elin hyrde två filmer och åkte hem till dom och kollade en utav dom - Trassel! den var faktiskt bra :D den andra filmen var vi för trötta för att se så den såg vi imorse ist, segaste ever men ändå rätt så söt.. Mina eftermiddagar med margueritte hette den :)

Nu är jag jävligt trött och ska nana inom tio min eller ngt, ska iaf avsluta inlägget här haha.. godnattt!

Sakerna jag köpte i Rhodos/Turkiet!



liten väska, 16 euro (ca 160 kr)

Adidaströja, 18 euro (ca 180 kr) prutade ner ifrån 25 euro, hehu heja mig!


Pumashorts, 8,50 euro (ca 85 kr)

Klocka, prutade till 15 euro (ca 150 kr), gick så bra just för att vi blev brorsa med killen som ägde stället haha!

Armband, prutade från 5 till 3 euro (ca 30 kr)

parfymer, live - jennifer lopez & touch of pink - Lacoste

Armband, enligt mig typiska utländska armband haha.. men dom kostade runt 4 euro sammanlagt.

Hemma i kalla Sverige :(

Inte lite kallt det är här eller?? Ta mig tillbaka till Rhodos tack! Saknar redan Rhodos en massor och jag kom hem igår vid åtta-tiden, sjukt. Hade det verkligen awesome där nere. Varje dag var det 29-40 grader varmt så vi solade och badade varje dag! Vi gick också några rundor på stan och shoppade lite, chillade och flummade som vanligt.

En dag åkte vi till Turkiet över dagen och Prutade till oss en massa fina saker, det var askul att pruta haha! En vecka gick fort och vädret här i Sverige gör mig bara ledsen buhu :( Kommer lite bilder från resan senare idag eller imorgon! 

Dagens planer är att träffa Linnea och Elvira, drar antagligen till Borås ikväll och kollar på Veronica Maggio! Men innan jag träffar dom ska jag kolla alla bloggar jag inte kollat på länge osvosv, mycket man missar under en vecka.. 



Påväg till flygplatsen!

Detta är mitt sista hejdå till er, sitter i bilen påväg till Landvetter nu, taggar Rhodos massor nu! Kommer ha det bääst med min babe alicia! Men lite tråkigt att lämna mamma och pappa faktiskt haha..:( men ändå skönt! Dom får stanna hemma och ta hand om huset medans i har det gött i solen! Hörs som sagt om en vecka, om jag inte får tillgång till internet under veckan :) pusssshej!

Rhodos ikväll, wohohoho!

Är ganska stressad och försöker att packa så lite som möjligt men det går verkligen inte, jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig en dag och en annan dag utan jag mååste ha med mig fem par shorts och trehundra olika linnen.. är iaf taggad på att åka och vet att det kommer bli aawesome!

Kommer inte blogga på en vecka dåva men om jag kikar in på ngt internetcafé där nere ska jag självklart uppdatera! Annars hörs vi om en vecka och då ska jag berätta aaallt! eller ah, allt som är intressant hehu :D



kolla vädret eller, älskar livet lite nu.

Här kommer anledningen till varför jag inte bloggat idag

Vaknade vid tolv, segade i mig lite frukost och fortsatte min packning lite smått fram tills klockan blev två då jag och familjen åkte iväg till Landvetter och sa hejdå till bror, han ska iväg till Japan nu i tre veckor framöver och jag kommer faktiskt att sakna honom!

Jag kom precis hem efter att ha varit en sväng på maxi och köpt lite gosaker osv hehe, ska fortsätta packa hela kvällen och hoppas på att jag inte glömmer ngt. Svårt att veta hur mycket/vad man ska packa ner, kan ju hända att jag får med mig en del saker hem från Rhodos också.. aah, hatar verkligen att packa och jag packar ALLTID för mycket.

Är ganska stressad osv för tillfället så vi får se hur jag klarar av kvällen. Ska iaf springa och kolla om mina kläder som jag tvättat torkat nu och leta efter en väska, längtar tills jag sitter på planet så att jag kan andas ut!


suuupertrött!

Måndagen den 4e juli hehe

Idag har jag varit i stan och träffat lite goa kompisar, vi kollade lite i affärer, pratade och så färgade vi Filippas hår! det blev fint :D Har också packat lite granna idag, men tar resten imorgon och på onsdag! När jag kom hem på kvällen åt jag lite go mat med familjen och har bara slöat, ska sova ganska snart hade jag tänkt! 


filippababe!

Ouuups, dåligt bloggat!

Förlåt för dålig uppdatering men har inte varit hemma sen  jag senast bloggade. "Utekvällen" med familjen i fredags var supermysig och det var goo mat! Efter att jag varit där drog jag och träffade emeli och alicia och vi åkte och kollade på film och sen nanade vi tsm. 

Gårdagen var seg fram tills vid nio då vi drog på fest där det var mycket trevliga folk, gick ifrån den vid halv ett eller ngt och spenderade några timmar i stan och på donken med en massa kul folk :) Jag och Alicia kom hem vid fyra och somnade bums, sov väldigt länge imorse också och var sjuukt trötta och sega hela dagen haha :(

Har haft en bra helg och ska straxx sova och förbereda mig för en vecka som utan tvekan kommer bli heelt grym!



Bilder från Lygnared i onsdags!





Första Juli

Ny månad idag vilket betyder:
- tyyp två månader kvar av sommarlovet (lite mindre)
- fem dagar kvar till rhodos!
- jag får byta blad i min snygga-killar-kalender hehe
- Mamma & Pappa får semester

Om jag hinner ska jag kila iväg och träffa sötnosarna Emeli och Alicia idag, men vi får se. Sen ikväll ska familjen ut och äta på Musses som är en resturang här i Alingsås, för att typ "fira" mamma och pappas semester haha, dom är roliga. Menmen, älskar att äta ute så tummen upp för det!

Somnade förvånatsvärt bra inatt, min brända kropp störde mig inget alls woho! gör fortfarande ont men det börjar bli brunt faktiskt :) skönt att det är mulet idag, så jag inte behöver vara ute i solen mer haha..

RSS 2.0