Packaaaar!

Har iofs hållt på att packa hela veckan och snart är det klart, eller ah, det måste det vara.. imorgon åker jag och Alicia upp till min moster i jkpng och sover där och på lördag åker vi till Taizé! FINALLYYYY! Men är stressad och kommer inte lugna mig förens jag sitter på bussen haha..

Ska fixa lite saker nu innan jag går och lägger mig, imorgon har jag en mycket jobbig dag - skola från åtta till fyra fyyy. Aja, efter det blir det hem en snabbis och sen iväg till jkpng och där ska vi spendera natten och nu orkar jag inte skriva mer för att klockan är mycket heh. Vi hörs imorgon, godnatt! :D



Tre jäävla dagar kvar

tre dagar, sjukt. Stressar ju något när jag tänker på hur lite tid det är kvar nu, måste bli klar med packningen, fixa euro, köpa mat osv haha fyy för stress

Sitter och väntar på min sjukgymnast, han ska plåga mig idag genom att massera på det onda stället på knät, uuh..:(

 


Top Model!

Ska fixa lite gott att äta nu och sen sätta mig vid tven och kolla Top Model, nu är dom inte många kvar hehehehe. Blev typ deprimerad förra veckan då Nina åkte ut, hon är så otroligt söt! Aja, må bästa kvinna vinna haha. Ha en bra tisdagskväll allesammans :)



Godnatt!

Hade ingen skola idag så spenderade min dag i Göteborg med Linnea, Elin, Elvira och Alicia! vi kollade och köpte balklänningar till tvillingarna, dom kommer vara superfina på balen! :'):')

Nu ska jag sova, måste orka upp till skolan imorgon, nattis på er :)


Grill- och myskväll hos Josefin!

Var ute i långared och grillade och myste med gamla tjejgänget igår. Blev en mysig kväll och kom hem runt ett och var hur trött som helst!

Här kommer lite bilder från igår och nu ska jag snart iväg för ännu ett mys fast med mitt nuvarande tjejgäng haha fult. aja, hejdåå.


Myser vid sjön!

sitter och myser vid sjön med Alicia och zeke! :D


Alicia here!!

hej alla matildas bloggläsare! :D , det är Alicia som skriver, jag ska bara göra ett snabbt inlägg om att jag och Matilda precis har gjort våran redovisning och det gick as bra! :D så nu har vi inget mer att vara oroliga för så TAGGA TAIZÉ!

 

 


varför är rubriker alltid så jävla svårt??

dålig uppdatering, jag vet. Har så mycket att göra i både skolan och efter skolan, men nu har jag ett prov, en redovisning och en inlärning kvar så snart kan jag pusta ut!

Det är fan bara tio dagar kvar tills jag och Alicia åker till Taizé!! helt sjukt vad tiden går.. kommer ihåg när jag satt och tänkte att tre månader var kort tid haha.

Ligger i sängen nu och ska snart upp och äts frukost, ledig idag - jääävla gött asså! blir plugg och sen "jobb" i kyrkan. Vi hörs, ska försöka bli bättre på att blogga, har dock aldrig något intressant att skriva.. HEJDÅ


Grym start på helgen.

Hade en feeet överraskningsfest för Elvira igår och hon hade inte anat någonting om det så det blev verkligen grymt och alla var glada och hade kul haha! Stannade och städade i flera år så kom hem vid sex och somnade bums, tack för en grym kväll allihopa! 

Fick några bilder från igår men dom är föör fula för att lägga upp sorry, de flesta ser nog bilder från festen på facebook ändå hehe. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och mysa med middag med Elvira, Linnea, Elin, Filippa och Johanna. Kommer bli hur gött som helst, älskar alla mina fina tjejer. Obeskrivligt hur grymma ni är.



Grattis på födelsedagen älskling!


haha sköööna


Tack för 12 år på plan Valter!

 

 


Can't wait to get away from this shit


heheh

Hade en mysig helg i Lysekil med fint väder och mysigt sällskap. Har haft en bra helg :) igår var jag i Göteborg med Linnea, Elin och Alicia, vi kollade på balklänningar och hittade några fina men köpte ingen :)

Idag började min dag med ett blodtrycksfall och det förstörde genast lusten att gå till skolan. Så ska vara hemma idag, ringa lite samtal och plugga.

Lägger in en bild på Elin från igår, bilden är ifrån en rolig lekplats på ett McDonalds någonstans hehe :D


Buss i två timmar, woho..

Är påväg till mormor och morfar nu! Kände att jag saknade dom lite så ska spendera kvällen och natten hos dom, kommer bli mysigt! :)

Öis vann förresten med 3-1, hur grymt? Trots att det bara var en träningsmatch visar det ändå att dom är bra nu inför säsongen, nästa år spelar vi i superettan - rätt så säker på det alltså!

Igår kom min moster hem till oss och hälsade på, hon hade vägarna förbi så hon sov över vilket var supermysigt eftersom vi inte träffas varje dag om man säger så :) hoppas ni har det bra, nu ska jag spara mitt mobilbatteri så att jag kan få lyssna på musik hela vägen hehu, pussshejs.


Öismatch!

Är just nu på öisgården och kollar Öis - Trollhättan. Än så länge leder vi med 2-0 wohoo! Hoppas på en lika bra andra halvlek! Skriver senare, ska tillbringa två timmar på en buss.. PUSSHEJ


Make Up Store

Min fina vän Emma praktiserar på Make Up Store denna veckan så hon sminkade mig idag. Nu väntar jag på bussen som ska ta mig hem till massa plugg..

 


Var i Borås på UF-mässan igår.

Efter att jag hade röntgat mitt knä åkte jag och Alicia till
UF-mässan i Borås och kollade runt lite plus träffade de vi kände haha!

Sponsrade the twins och deras UF-företag genom att köpa tre polkagrisar muuums!


Måndag 6e mars

varit i skolan från åtta till typ tio idag eftersom vi hade massa inställda lektioner osv, skön men ändå ovärd dag. Så idag har jag gjort lite plugg, sovit och bara tagit det lugnt!

Älskar måndagskvällarna då jag vet att jag har sovmorgon dagen efter! Börjar halv elva och efter skolan ska jag röntga mitt knä, finally! så får vi se vad som ska göras åt det :)

 


okeeeej

tack för att jag fick det bekräftat, du är precis som jag trodde! :):):)


Nytt mobilskal!


Orkar inte ta en bättre bild, haha

My weekend

Hallååå. Ligger och halvsover i min säng och tänkte passa på att skriva lite om min fredag och lördag! Igår gjorde jag och Elvira hemmagjord pizza som blev ASGOD och på kvällen kom Emma och Alicia också hit och vi fixade oss och tog sedan bussen till Hannes där lite sköna folk var! Stannade där några timmar och Emma följde med hem och sov. Hade en rolig fredag!

Idag, hade jag och Emma en segdag till typ sex-sju då vi och Alicia åkte ner till Filippa och träffade henne och Elvira. Hade lite mys och prat och sen gick hälften till fest men jag kände att min säng lockade lite mer så nu alldeles jättesnart ska jag sovaaa, hoppas ni har en bra helg. Puss & godnatt!


Mot stan!

Nu beger jag mig ner emot stan för att sitta på handledarkurs i tre timmar, woho.. men det ska bli skönt att äntligen gå på den, inte varit sugen alls på att köra bil förut men nu längtar jag tills jag får börja övningsköra! :D 



RSS 2.0