Jobb nr ett

Halloooo!

Idag jobbar jag på en förskola här i Alingsås. Varit här en gång innan and I like iiiit.

Dirr efter jobbet ska jag till jobb nr två vilket är till garaget. Varit samma visa tre dagar nu, alltså först jobb på förskola och sen garaget. Man blir lite trött sen faktiskt!! Men behöver pengar <33

Idag är det 50 dagar kvar tills jag lämnar Sverige, helt overkligt för mig. Det är som att jag drömmer om det fortfarande och kan ej förstå att det faktiskt är bestämt att jag flyttar i mars.

Nu är min kafferast slut, vi höres (ska försöka bli bloggqueen XD igen, man måste ju öva inför Germany)




omg

I torsdags förra veckan (den 16e januari) bokade jag min resa till Tyskland. Den 22e mars lämnar jag Sverige i ett år. HUR SJUKT ÄR DET INTE DÅ?? Asså, jag har egentligen inte förstått det trots att jag tänker på det h e l a tiden.. 
 
Vissa dagar får jag tankar som "omg, jag vill åka imorgon" medans jag andra dagar bara vill pausa livet och aldrig lämna det jag har här.. Men för det mesta ser jag fram emot resan. Jag har liksom velat detta i sjuk lång tid och ÄNTLIGEN har jag ett datum, äntligen kommer jag få spendera det där au pair året jag drömt om. Åh, det kommer att rocka!
 
 

Börjar förbereda mig..

I veckan ska jag boka flyg ENKEL resa till Frankfurt, jisses vad läskigt!! Jag dansar inombords samtidigt som jag gråter, jag kommer lämna mitt älskade liv jag har här och starta ett helt nytt i ett annat land. This is crazy, men något jag vill. Så jääävla mycket.
 
Idag har jag inte gjort alls mycket, ska strax iväg och jobba. Vi hörs.
 

Side, Turkiet Sep - 13. 

hahaha love på sånahär <3 var tvungen

Under 2013

Har du varit kär? Ja

Har du varit utomlands? Isf vartJa. Estland, Frankrike, England, Tyskland, Turkiet.

Har du pussat någon? Ja

Har du gjort något du ångrar? Nä, det tror jag inte.

Har då varit i slagsmål? Nej

Har du haft ett bra år? Jodå

Just nu


Är du kär just nu? I guess so

Mår du bra? Ja

Är du ledsen just nu? Nej

Har du ont någon stans? Nej

Är du tillsammans med någon? Nej

Trivs du på jobbet? Ja

48 timmarna

Har du gråtit? Nope! (believe it or not / lipsillen) 

Har du kramat någon? Ja

Har du pussat någon? Nej

Har du köpt någonting? Ja

Har du saknat någon? Ja

När var senast du...


När kramade du senast någon? 
Idag

När tränade du senast? Hahah jisses, det var längesen!

När kollade du senast i spegeln? Några timmar sen

När shoppade du senast? I lördags

När pluggade du senast? Oj, längesedan


Första jobbdagen sen innan jul

Yes, rubriken säger ju vad jag haft för mig idag. Hoppade upp ur sängen vid sju idag, asså fyy. Men mitt buttra morgonhumör ändrades fort då jag träffade alla goa ungar som jag inte sett sen den 20e dec. Åh vad dom är mysiga <3<3 Men känner att det är skönt att jag inte ska jobba fören om en vecka igen, om jag inte vill tidigare då. Men känner att det är rätt gött att vara ledig haha.
 
Imorgon ska jag träffa Sara, det var inte igår asså! Kommer bli så mys :) Sen på lördag kaaanske jag ska ut till hotellet, inget jag tänkt på tidigare men idag frågade Elin om jag var sugen och då helt plötsligt blev jag det. Så himla kul att gå till hotellet lite DÅ OCH DÅ. Och nu när jag inte varit där på ett tag känns det som att det hade varit himlans kul så får kika på det där.
 
Är det bara jag som är aaasförvirrad när det gäller vilken veckodag det är?? I guess not. Varit måndag, tisdag, helg i mitt huvud hur länge som helst haha så mindfuck asså. Idag typ, jag ba "åh ja, ikväll är det paradise hotel"??? Bara för att jag började jobba efter nyår = kändes som helg då, alltså blev det automatiskt måndag idag i mitt huvud. NÄ, så jävla jobbigt.. längtar lite till rutinerna!
 
 
någon månad gammal bild, kramhej
 

Hello 2014

Vilket år det har varit va?? Ändå känns det som om 2013 kom och gick utan att man riktigt hängde med.. Trots att det har hänt så jäävla mycket! Året började med att jag och min bästa vän åkte till Estland och gjorde vårt projektarbete som jag SENT kommer glömma, två veckor i ett okänt land med den bruden haha det kunde gå hur som helst! 
 
Har också hunnit med saker som bal, student, utlandsresor (Estland, Taizé (Frankrike), London, Tyskland, Turkiet). Under sommaren jobbade jag ihjäl mig hah nä men jobbade verkligen som en tok! Vilket var roligt samtidigt som det var väldigt uttröttande (finns det något sånt ord?). Och man får ju inte glömma mitt efterlängtade körkort som jag lyckades ta den 6e november! HALLELUJA vad gött det var.
 
2013 var ett år då det hände mycket saker för mig psykiskt, led av stress, ångest och oro jan - okt. Jag trodde typ jag var påväg in i en depression då jag grät väldigt mycket och nu, i december dog min farmor vilket också slog mig hårt. Den första i min närhet som jag mister, har haft tur att inte mista någon men vad ont det gjorde. Det finns liksom inte att hon är borta, kommer nog ta flera månader innan jag inser det.
 
Trots mycket motgångar har jag lyckats skratta mig igenom många dagar under 2013 också. Mycket tack vare mina fina vänner. Utan dem (eller min familj) vet jag inte vart jag hade stått idag. NI ÄGER <3
 
Året avslutades hemma hos Filippa i göteborg tillsammans med henne, twinsen, Johanna och Malin. Vi åt middag och sen droppade det in lite fler folk som vi förfestade med till tolvslaget. Efter det åkte jag och Elin in till stan för att klubba lite men efter en timmes köande tröttnade vi och ringde en kompis som fick hämta oss och köra hem oss. Ett bra avslut på 2013 tycker jag allt.
 
Jag är glad över att det är ett nytt år, även om det aldrig märks direkt. Det rullar ju på, inga större skillnader liksom. Men 2014 kommer rocka, detta året kommer jag växa som människa. Jisses, jag kommer flytta hemifrån, typ. Kommer flytta till Tyskland, så jääävla läskigt MEN vad taggad jag är.
 
Från en av 2013 (första) höjdpunkter! - Estland -

RSS 2.0