dagen

Första lektionen för mig idag var IOS, helt ok var deen. Sen samhäll och efter det var det dags att ta sig till stan för att åka rullstol på sista lektionen, sjukt kul men väldigt jobbigt också! jag hoppas verkligen aldrig att jag hamnar i en sån i mitt liv, man kände sig typ asmycket ivägen och man kunde typ inte göra nåånting själv ;o

Och att köra rullstolen var också jobbigt, och det märkte vi ju när jag och alicia skulle in på guldfynd som hade två jävla gupp typ som man skulle komma upp för, stog och försökte få upp henne tills en gubbe kom och hjälpte till.. MEEEN, det var lärorikt och trevligt haha!

Efter skolan träffade jag eric, vi gick och köpte baguette och satte oss och åt och snackade massor, det behövdes! saknat killen enormt, du är guld. Vid tjugo över fem gick jag och filippa på zumba, sjukt svårt men ändå askul! men flummade oss igenom passet och tränade sedan lite granna på gymet :)

När jag kom hem pluggade jag lite + åt. Har precis duschat och ska alldeles straxx krypa ner under täcket, smsa lite och sedan somna - kommer bli gött!


sista mars, hehu!

chnaa, sitter hemma och äter frukost atm :) svenska var tyyp inställd, vi skulle läsa hemma men det gjorde jag igår så jag fick sova imorse (y) ska straxx iväg till um, sedan till skolan och ha tre lektioner. Orkar inte bry mig om hur jag ser ut idag, slappiskläder för vädret gör mig ledseen - duggregn.

På sista lektionen idag ska vi ut på stan och åka rullstol, se hur vi blir behandlade osv. Kommer bli redigt kul maha :D ikväll blir det zumba med några goa tjejer, kommer gå sämst :D


något gladare, men ändå inte.

jag hittade typ ingenting utav det jag ville hitta, så tänker ta mitt liv lite senare :) ska lämna datorn till min mor som ska plugga, vi kan väl hoppas, för hennes skull att det går bättre för henne..-.- tror jag ringer ett samtal till min kära alicia persson lite senare ocksåå, behöver talka lite med henne. 


jag och mitt älskade arbete..



aarggh, SKOLAN KAN DÖÖÖ

JAG FÅR PANIIIIIIIIK, HAR HUR MYCKET SOM HELST I SKOLAN NU OCH JAG HINNER INTE MED!! SITTER OCH FÖRSÖKER LETA UPP MASSA FAKTA OM FRIIDROTT OCH OS NU OCH DET GÅR ÅT HELVETE. JAG ÄR ARG. TA MITT LIV, ORKAR INTEEEEEE....AARGH, GE MIG GLASS ELLER NGT, NEJ DÅ BLIR JAG TJOCK.. GE MIG ÄPPLE, MÅSTE SÖKA UPP MER, KOMMER GÅ ASBRA HEHEHE NEJ, FML!

@ home

vaknade med världens yrsel idag, senare fick jag feber också. Så det blidde ingen skola för mig idag, har sovit och sitter nu och lyssnar på musik och ska straxx springa ut i köket och fixa något gott! orkar inte tänka på att vara nyttig idag..

förstår inte ens varför jag lägger upp denhär bilden

nästa hemköp!

tar mig en liten promenix ner till hemköp med min kära granne olof, vi ska vara så tjocka och köpa lite choklaaad!

måndaaaaag

Imorse cyklade jag till skolan i en minusgrad! får damp på hur vädret ändras hela tiden, i helgen var det ju superfint väder! :( well, var iaf i skolan till två och efter det gick jag och pernilla till lilla sportlife och sprang tills vi dog - typ 40 minuter hehu (a) sen gjorde vi lite styrketräning och sedan åkte vi heeem. Känner mig duktig!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, efter jag ätit ska jag plugga lite granna och senare ikväll får vi se vad som händer! :) nu ropar pappa på mig, brb mat!

älskar mitt hår idag :):):)

dusch - sängen - sova

nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig och försöka få några sidor i boken lästa.. sen sova! 


osminkad och fräsch..(y)

Dag 06 – Min första kyss

Min första kyss var med killen jag först var kär i, han jag skrev om i det andra sånhära inlägget. Minns det som om det var igår, just som jag gör med hela tiden med honom.

27e mars

Ska alldeles strax åka hem, då blir det att pluggaa vilket inte blir alls kul haha.. :( Igår var vi på stan, fick med mig ett par skor och lite godis hehu (a) var också vääldigt duktig och hjälpte morfar massa utomhus, sågade och shiet. Helt galet att jag fixade det! :D dock har jag asont i min arm nu..

Går inte att ladda upp bilder här, det går föör segt och ah, så funkar det inte :( nu ska jag iaf sätta mig i bilen och åka hem, hoppas på god mat när jag kommer hem :D pöss.

hos mormor & morfar!

hejhej! :) nu är jag som sagt hos mormor och morfar, gör inte så mycket. Ska nog gå och vara lite social med dem soon, ska bara nörda lite till här vid datorn hehu (a) förresten! boken jag "läser" i svenskan ska vara utläst och man ska ha skrivit en recension på den innan söndag, jag har läst tre sidor..:):) så mormor gav mig en ny bok, en kort en vilket är awesome. Nu kanske jag hinner läsa iaf halva boken mohaha :D

tänkte ladda upp en väldigt gammal och väldigt ful bild på mig som jag hittade på mormor och morfars dator men det funkade inte, får testa imorgon igen haha!

@B246

Sitter på lektion, har BKF (barn, kultur, fritid) och skriver/pratar om barnomsorg osv, det är lite trevligt faktiskt :) Idag slutar jag vid typ ett vilket är uuunderbart eftersom vi brukar sluta vid halv fyra :D igår var jag med Elin och ogge, vi var i kyrkan och sen efter chilla jag och Elin hemma hos Johanna med henne, Emma och Alexander. Det var mysigt :) drog hem vid halv nio, åt, duschade och gick sedan och la mig. 

Ikväll åker jag till mormor och morfar i lysekil, saknar dem faktiskt så det kommer bli mysigt. Och en sak som är awesome är att mormor lovat mig lasagne och våfflor! (a) Men stannar där hela helgen så sms är väldigt välkomna!

You Left Me Halfdead Inside My Head

han gör mig glad, när jag inte är med honom då saknar jag honom.
när jag tänker på honom, tänker jag på honom som min
men det är något som gör så att jag inte kan se mig tillsammans med honom.

godmorgon :)

ingen svenska idag så har sovmorgon till halv tio vilket är aaasgött! ska alldeles straxx fixa det sista sakerna och sen cykla ner till stan och möta alicia, sen åker vi till skolan. Kommer nog gå snabbt i skolan, har tre lektioner och sen slutar jag vid två :) dåå ska jag träffa min babe filippa, saknar henne alot. Ikväll blir det S-core på sportlife (y)

You're The Reason Why I Smile

skönt att träffa klassen idag igen, inte träffat den sen förra tisdagen ju! hade en helt okej dag och efter skolan drog jag och alicia och tränade :) och av någon anledning bjöd dom på godis på gymet..? jag rååkade iaf få i mig några :(:( MEN DET GÖÖÖR INGET, har ändå gått ner ett kilo efter att jag spytt och shiet heheh.. intressant <3<3<3

för inte så längesen var jag och mamma nere hos sportson och skulle fixa min cykel, det går typ inte att pumpa hjulet för luften åker bara ut igen.. men ah, han cykelgubben klarade det galaant så det är nog någon fel på mig och mamma, men nu är cykeln iaf fixad! ska faktiskt vara så duktig och börja cykla till skolan på onsdag! :) 

vi tog också en tripp in på gärdas bageri och hemköp för alla som ville vetaaaa, sen när vi kom hem satte jag mig här fast jag egentligen behöver läsa i min svenskabok men jag orkar verkligen inte :):):) nu luktar det maat här, uunderbart! 


fin

nu - myskväll!

idag mår jag nästan heelt bra! ganska yr och så men ändå mår jag mycket bättre än vad jag gjort de tidigare dagarna (y)

vilade fram till fyra idag, gjorde mig iordning och åkte ner till stan och träffade nea och alicia. Vi åkte till ekudden och hade en liten picknick i kylan, brr. Det var faktiskt fint och varmt väder men sen helt plötsligt blev det aaskallt o: vi åkte in och värmde oss på maxi, jag kände mig ganska yr och så så jag ringde mami och hon kom och hämtade mig. Vi åkte och hyrde film och ska straxx sätta på den och mysa framför tv'n och hoppas på att jag frisknar till helt nu :)


mitt huvud dör

chnaaa, sitter i soffan och glor desperate housewifes, är fortfarande lite sjukis men har inte spytt sen igår! (y) haft feber och sjuuk huvudvärk och det har jag fortfarande. Tror det är för att jag inte ätit men mår ju bara illa av att äta :( dessutom har jag asmycket träningsvärk sen passet i onsdags så kan knappt röra mig haha.. "hej, jag heter matilda och jag vill att ni tycker synd om mig" nej men, jag ska ta det lugnt resten av dagen och hoppas på att jag frisknar till :)

har varit liite upptagen

Inte haft ork men framförallt inte tid till bloggen sen i lördags då jag senast skrev här, förlåt för det! men jag tar lite kortfattat om mina senaste dagar;

SÖNDAG
Hade go och seg tjockisdag med alicia, vi åkte till maxi och köpte två påsar chips + en påsegodis och glodde film hela daagen!

MÅNDAG
Min namnsdag, woho! det finns ett café i stan som serverar en gratis kopp kaffe till den som har namnsdag, så tror ni inte att jag laddat upp inför denhär dagen eller? ;) sorgligt nog hade de tagit bort de erbjudandet så ist för att fika där efter skolan gick jag och alicia till smörgåsspecialisten och köpte varsin macka.
Efter en stund kom andréas och jonathan också, efter ett tag drog vi hem till mig och kollade film. Innan detta hann vi även träffa niklas en liten stund. Vid nio hade alla lämnat mig och jag åt en macka och gick sedan och la mig.

TISDAG
En lång dag i skolan, men jag klarade mig! :D efter skolan åkte jag hem och pluggade lite och så, vid halv åtta åkte jag ner till stan och träffade nea och maria, vi gjorde väl inte så mycket. Sov hos Nea vilket var sjukt efterlängtat! inte umgåtts "så mycket" med henne och hennes söta tvilling på läänge! vi hade en kul kväll/natt.

ONSDAG
Alltså igår, sov lääänge och fram till halv fem flummade jag, nea och elin. Vi GICK! (duktig jag äär) in till ängabo och tog bussen därifrån till sportlife, träffade jennifer, elin, emeli, filippa och pernilla som också skulle träna. Gick på pass och det gick bra! :)

TORDAG
(IDAG)
Vaknade ett antal gånger inatt av illamående och ont i magen, som jag också kände igår kväll men inte brydde mig om. Spydde två gånger inatt och en imorse då jag också svimmade, iinte kul! Orkar ite vara hemma, för det första är det astråkigt att bara ligga hemma och inte kunna göra nånting. Och för det andra missar jag maassa i skolan, nej jag är inte pluggis jag är bara jättestressad för vi har huur mycket som helst nu! 

jag funderar på att stänga ner här nu och slå på tv'n, vänta tills mamma kommer hem och hoppas på att hon tar han om mig! lite jobbigt att göra alltind själv nu haha.. PUSSHEJ

lördag 12e mars

HEJ! :D jag tänkte bara skriva ett litet inlägg här innan jag hoppar in i duschen. Igår kväll var jag nere i stan och kollade på Magnus Betnér med familjen, han var grym! kom hem vid tio ungefär och tog det bara lugnt och la mig ganska kort efter det, sjukt trött på fredagar asså!

vid halv två ska jag iväg till sportlife och sola med alicia, asgött :) sen drar vi hem till henne och chillar lite granna, senare åker vi nog hem till filippa för att göra oss iording till festen som vi ska på ikväll. Blir lokalen med mycket trevligt och gött folk! taggad till tuuusen :D

well, nu ska jag nörda lite och sen duscha :) ha det bra, så hörs vi imorgon, pöss.

alicia, jag, olof - gammal bild!

nu mår jag ju dåligt

Har tryckt i mig ännu en semla och två dubbelbitar choklad, börjar få lite dåligt samvete.. nästa vecka blir nyttiga veckan, wish me luck!

sovmorgon, woho!

för en gång skull har jag sovmorgon! första lektionen var inställd så jag börjar inte förens tjugo i tio! :D ska alldeles strax gå ner till bussen i detta underbara väder (blåser snöblandatregn, mums!) har bara två lektioner idag, så slutar vid ett (y) då ska jag leka med alicia och senare drar vi till kyrkan och träffar alla söta barn!


toast ♥

har precis tryckt i mig tre toast med maaasssa ost!! heehu, mumsigt som fan (a) stannade hemma från skolan idag, orkade verkligen inte med skolan idag så stannade hemma hehe.. får se om jag drar dit imorgon, har bara två lektioner men dom är ganska viktiga.. MEN AH, VI FÅR SE! skulle iväg och sola och gå på pass ikväll men eftersom min mamma tror att jag är halvsjuk får jag inte det, haha fail matilda.. :(:(

atm sitter jag och nördar på Ipaden och här vid datorn, det är gött! :D påtal om ingenting, jag saknar linnea apell - hon är en utav de bästa i mitt liv! men träffar henne antagligen imorgon (y) 

nu känner jag för att städa! (ursäkta..?) så ska göra det, fick ett städryck, så ska göra det nu heheh pöss.
rawr

nu är jag trött!

efter skolan åkte jag med annie och josefine till gbg för att kolla lite kläder och skor. Hittade lite kul saker men köpte inget, förutom två cheeseburgare hehe.. (sa ngn att jag var tjock?). men dagen var mysig och nu är jag suupertrött och ska krypa ner under täcket, sms är välkomna! svarar så länge jag är vaken hehu :D pöss & godnatt.
godnatt!

jag älskar att vara i skolan åtta till fyra :):)

HEJ! just nu sitter jag och antecknar massa om kvinnorörelsen osv, liite tråkigt faktiskt :( jag saknar min semla som ligger i mitt skååp, eftersom det är kvinnodagen OCH semledagen bestämde sig jag och sara oss för att köpa varsin semla, eller okej vi köpte två var.. Bara för att vi är så tjocka, ooch för att dom var billiga!! :D hehuu, nu ska jag och Alicia börja med grupparbetee, roliiiiigt. pussss

Dag 05 - Vad är kärlek?

Man kan känna kärlek till olika personer på olika sätt. Kärlek man känner till sina vänner är inte samma kärlek som man känner till sin flick/pojkvän. Kärlek överhuvudtaget är inte lätt, det gör oftast ont och det är svårt att hitta den där rätta som älskar en tillbaka.

Enligt mig är kärlek något utav det bästa som finns, men också något av det värsta. Blir man sårad inom kärleken skapar det sår som är svåra att läka, men kärlek kan också läka sår som man har från andra saker nifattar..?

Jag känner kärlek till alla mina underbara vänner, de är dom jag älskar allra mest och dom jag aldrig skulle klara mig utan.

femte mars!

igår var jag med filippa hela dagen, på kvällen gick vi ut och gjorde en massa bus i stan hehuhu (a) senare träffade vi anton och john som vi sedan var med till ett eller ngt. sov hos filippa och idag har jag varit och solat och bara chillat här hemma. 

ska pallra mig ner mot stan nu, ska träffa elin, john och anton och tillbringa kvällen med dom - kommer bli awesome! ska bli extra kul att få träffa min elin som jag saknar enooormt!
you can't make it feel right when you know it's wrong

i skuuulan :)

halluueee, nu sitter jag på svenskan i skolan och min lärare har tjatat på mig en timme nu att jag ska börja läsa i min bok men jag orkar verkligen inte :( så nördar på iPaden ist (a) snart ska jag ha datakunskapsprov vilket kommer gå aaasbra....:) en sak jag längtar till är lunchrasten, ska till Willys och köpa godis heheh.. ASBIlLLIGT GODIS NU!! TIPS TILL ALLA SOM BOR I ALINGSÅS! mohaheu.

Nu måste jag stänga ner här och pallra mig iväg till datorsalen till våran underbara lärare <3<3 en bra grej idag är att vi slutar en timme tidigare än vi egentligen ska, så ah, vi slutar halv tre :D dåå ska jag träffa min prinsessa Filippa Beckman, she's cute.

andra mars!

dagen började med att jag försov mig, ledde till en jävla massa stress och oplattat hår men smart som jag är löser jag genom att ta med mig plattång och fixa det i skolan hehuuu (inte alls fjortis) sen gick mitt halsband sönder, buhuuu :( det har gjort det några gånger innan men då brukar det gå att fixa men det gjorde det inte nu, så det var ju liite sad men tror ngn ska kunna fixa det åt mig! :D

skoldagen idag var nog väärldens tråkigaste, vi hade svenska-engelska-matte-engelska (IGEN!! HUR TÄNKTE DEN SOM LA SCHEMAT?) så ah, jag tror jag skolkar resten utav alla onsdagar... :) efter skolan drog jag iaf till sportlife och tränade, gick inte alls bra eftersom jag inte ville vara där haha :(

nu är jag hemma och har nääästan precis ätit, mat är det bästa som finns! :D ska snart göra lite semlor till familjen snäll som jag är, men först nörda lite här hehu. 

liite sleten! :):):):):)

RSS 2.0