i skuuulan :)

halluueee, nu sitter jag på svenskan i skolan och min lärare har tjatat på mig en timme nu att jag ska börja läsa i min bok men jag orkar verkligen inte :( så nördar på iPaden ist (a) snart ska jag ha datakunskapsprov vilket kommer gå aaasbra....:) en sak jag längtar till är lunchrasten, ska till Willys och köpa godis heheh.. ASBIlLLIGT GODIS NU!! TIPS TILL ALLA SOM BOR I ALINGSÅS! mohaheu.

Nu måste jag stänga ner här och pallra mig iväg till datorsalen till våran underbara lärare <3<3 en bra grej idag är att vi slutar en timme tidigare än vi egentligen ska, så ah, vi slutar halv tre :D dåå ska jag träffa min prinsessa Filippa Beckman, she's cute.

Kommentarer
Postat av: Anonym

I ärlighetens namn har man väl själv ibland orsakat tröttheten. Man förtjänar då inte annat än en stor iskall hink vatten över sig, eftersom ens nedsatta förmåga ofta får konsekvenser för ens omgivning.

Men finns också många befogade anledningar till att vara trött, framför allt för ungdomar:

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article231204.ab



http://www.netdoktor.se/astma-allergi/?_PageId=822



Den här kommentaren var väl så tråkig att den fick klockan att stanna ?

Får väl piffa upp den med att trots mitt manliga kön så funkade det här: http://www.blutsaft.se/ vilket man aldrig listade ut anledningen till :)

Tysk produkt!!!!

2011-03-10 @ 00:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0