tisdag 30 november

ah'hej, sitter i soffan och "kollar" tv med bror, skulle egentligen varit i stan och träffat min saknade emma men det blev lite ändrade planer såå vi kör på't imorgon ist! vi får se vad jag hittar på här hemma ist, blir väl typ plugga lite, nörda vid datorn och senare ikväll ska jag snacka i telefon med alicia och förhoppningsvis bästa andreas!

såhääär ser jag ut idag, hehu. (klicka för att förstora bilderna)

TJENNA!

ska alldeles jättestraxx springa och packa ner träningskläder och sen ska jag iväg till sportlife, biff som jag är! fast är inte taggad alls.. såå får se hur det går hehu. nu måste jag skynda mig, vi hörs puss!
söt tjej, verkligen..jättesöt!

hehe ouups.

jag känner att jag är ganska dålig på att uppdatera :( meeen, här kommer lite kortfattat om min helg!

fredag; jag och alicia drog ut till bonneland (sollebrunn) och hade lite myskväll med mattias och andreas, med tacos och film och såå - micket bra kväll! 

lördag; jag var med andreas hela daagen, vi gjorde väl inte såå mycket hehu (a) men dagen var awesome och andreas, du är bra om du inte redan visste det (y)

idag; bara tjockat mig hittills idag, godis är fan livet! :D ska hoppa in i duschen om en stund, sen drar jag ner till stan och träffarelin, filippa och emeli - saknade tjejor! ska kolla tomteparaden, det blir mysigt! 

tänkte lägga in bild på hur jag ser ut nu, men kände att det var liite för fult så eh, tar en bild från förra veckan ist hehe (a)

brb tar livet av mig

jag har lite smått panik, har råkat göra en sak och jag kommer dö. Antingen av självmord eller av mina föräldrar. JAG KOMMER IAF INTE KUNNA LUGNA MIG PÅ VÄLDIGT LÄNGE........ / emotilda.

JAG ÄR GAAANSKA SNYGG!


hejdo.

ledig today (y)

chnaaa! sitter i soffan och dricker kaffe, är ledig idag för våra lärare är ngnstans.. ;o aja, ska bara läsa några sidor i en bok idag och senare ska jag iväg till gymet! go och slapp dag blire. dock jävligt kallt, för det är typ frost ööverallt ute! brrr, och jag vill ha sommar! :(


jag atm, osminkad tjej 

jag är vaken, nu?

var bara tvungen att lägga in ett inlägg nu, det är helt sick att jag fortfarande är vaken! brukar liksom somna senast ett på natten..? :o AJA, ska nog nana näääär som helst. hehehu, pusshaj!

mot gbg.

nuuu åker jag till gbg med alicia, ska kolla på bio (y) vet dock inte vilken än, hehe..
men ah, hejdåå!

min dator har varit paj..

min dator har varit helt cp de senaste dagarna, det var virus på den och såå o: så ah, har inte kunnat blogga. Och nu orkar jag egentligen inte skriva ngt heller.. sov trefyra timmar inatt och är sjuuukt trött! men ah, tjejkvällen i torsdags var massa mys. Åt tacos, kollade film, skrattade osv (y)

emma sov hos mig till fredag, och då åkte vi in till gbg och emma köpte jeans. Sen åkte vi tillbaka till alingsås och var med nea hela kvällen. Tack för dagen tjejor, ni är dom bästa! ♥

i helgen var jag med alicia och på söndagen tränade jag (träningsvärk idag..) och idag var det kul att träffa alla i skolan igen. En annan sak som iinte är så kul är att vi (barn&fritid) har bytt hemvist, till övervåningen och det är absolut inte lika mysigt som vi hade det förut!.. :( nu ha vi liksom skåpen på ett ställe, hemvisten + schemat på ett ställe sen lektioner över heela skolan och då överdriver jag inte..

bilder från tjejkvällen kommer nedanför, tagit dom från emmas facebook hehu (a)

just nuu.


snart kilar jag ner till stan och möter emma, osminkad..
vi ska köpa present till nea&elin och sen hem och göra oss iordning.
Ikväll blire tjejkväll hos tvillingarna! ♥

tredje november

vaknade vid typ tolv idag (sent för att vara jag) tänkte kila iväg till gymet men då började det åska och regna som faaan så sket i det (a) men ah, ska dra dit alldeles straxx, efter jag fixat lite saker! :D får se om jag hittar på ngt mer idag eller om jag har en slappisdaaag.

iaf så satt jag och kollade runt lite på internet förut och då hittade jag iaf en sak som jag ska önska mig i julklapp haha ;) slänger in en bild på den och sen lämnar jag datorn till min kära bror! hehu, pusshaj ♥



en apa som torkar naglarna genom att blåsa på dom,
brukar aldrig måla naglarna men ändå, den är ju för söt! :D

kolla den här; http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare


nattis!

kom till alingsås vid typ tre idag, sen gick jag, emma, maria och elin på stan - jag köpte en parfym (lägger in bild längre ner i inlägget) tog också en fika och snackade mycket. Efter ett tag blidde det bara jag och emma kvar och ah, vi snackade och sen drog vi hem. Är sjukt trött nu, ska lägga mig jättejättesnart och det ska bli aasnajs!


har den rosa också, men den är näästan slut ;d


en väääldigt söt och seriös bild sen igår, innan jag åkte.


i flämslätt :) (mobilblogg)

hallue! ligger i sängen på hotellet i flämslätt och snackar med alicia och arvid. Jag hann inte skriva ngt innan jag drog förut i morse en fick aaasbråttom till bussen! o: aja, tur att alicia har gratis internet här så hon räddar mig :D detta är första gången jag mobilbloggar så har iiingen aning hur det blir menmen. Nu alldeles straxx ska vi ner och träffa alla andra och typ leka osv haha (y) vi hörs imorgon, kommer hem typ tre eller ngt :) pussss!

hundra år senare.

ojdåå, jag har inte skrivit på ett gaanska bra tag.. har verkligen inte haft ngn lust att skriva ochah, förlåt eller ngt för det o: men nu är det lov och det är aasnice! :D en annan sak som iinte är lika nice är att jag var tvungen att gå upp vid åtta idag, tidigt! :( iaf, jag vaknade med världens jävla träningsvärk och kan knappt röra mig haha .___.

alldeles straxx ska jag packa ner dom sista sakerna + göra mig iordning, ska åka på ledarläger med lite chill folk. Tror det är nånstans vid skara haha ;oo kommer iaf hem imorgon vid typ två så det blir ett litet miniläger haha (y) skriver ett inlägg senare, innan jag drar :) det ska jag hinna! puss så länge ♥

RSS 2.0