HEJ

JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!! heja mig!! Det fick jag i onsdags, då jag klarade mitt teoriprov på andra försöket, satt och skakade av nervositet i 50 min.. alla dessa konstiga frågor asså??! Trodde inte att jag skulle klara det men gick på magkänslan och lyckades skrapa ihop 52 poäng haha, jisses vilken tur!! Så körde glatt hem från Gbg där jag hade provet. (Eller jag körde från Partille, ville inte ge mig ut i gbg det första jag gjorde hahah..) 
 
Efter att ha haft körkort i tre dagar blir jag stoppad av polisen på en "körkort- & alkokontroll"... lite nervös man blev eller?? Satt och fnittrade och skämtade bort min nervositet haha, men hade lyckan att få en snäll polis så det gick super! Känner folk som aldrig blivit stoppade av polisen och så blir jag det själv efter tre dagar hahaha palla.
 
Där var lite update om min körkortsstatus haha och ang. jobb så har jag jobbat mycket på förskolor de senaste och imorgon ska jag till skola + fritids! Angående mina au pair planer är det mycket nu, pratar med x antal familjer och ingenting är klart ännu, möjligtvis att Tyskland är det enda landet jag siktar på nu.
 
FÖRRA HELGEN var det halloween och det var superkul! Jag och Elin klädde ut oss till zombies och skrämde många ;););) Vi började förfesta hemma hos Johanna och gick sedan vidare till Emma som hade halloweenfest, efter några timmar där gick vi till hotellet där vi avslutade kvällen. En rolig kväll minst sagt!
 
 

RSS 2.0