Skuula

Sitter i skolan på människor i behov av stöd-lektionen. Ser inte fram emot resten utav skoldagen alls men har väl inget val, det är bara att stå ut helt enkelt..

Efter skolan ska jag till praktiken, precis som igår. Kul? Hade hellre åkt hem faktiskt.

En bra sak idag är vädret, omg vååår come at me


omg kolla vad jag fick igår


G-bye


Senaste veckan har jag gjort dethääär

Har praktiserat, pluggat, varit i skolan, träffat vänner och ätit massa godis <3<3 fuck fitness :P har faktiskt inte gjort roligare saker, har haft en ganska tråkig "vanlig" vecka så har inte haft något kul att skriva om, som om jag brukar ha det haha.

Idag drog jag en skolk på de två lektionerna som denna måndag erbjuder, ska iväg och jobba nu om några timmar - halv två för att vara exaaakt! Blir bara tre timmar, sen har jag praktik hela kvällen. Inte alls sugen på något men vad gör man haha, kan ju inte ligga inne hela dagen även om jag gärna hade gjort det!

IT'S ALL BECAUSE OF YOUUUU

Robin vann igår - såååå rätt! Hejade på han och Ulrik så det var ju bra att en utav mina favvisar vann! :D Idag står plugg och Taizé-möte på listan. Ser inte fram emot något haha, palla livet idag asså.

Spenderade i alla fall gårkvällen med Elin och Sofia, det var naaaajs. Nu måste jag sätta igång med plugget, bläää hejdå.

Från en dag då jag var glad

Lördaag

Hejhej, idag har jag varit ute hos hon som ska sy min balklänning och hon har tagit mina mått så nu kan hon äntligen börja sy! Vi var och köpte tyg förra veckan och har ritat ritningar osv, så himla kul! 
 
Har dragit en tjock pizza idag också, fuck beach2013 :P Ikväll blir det mellomys med Elin, inga fel med det. L o v e her, idag är en sån dag som jag uppskattar allting i livet. Bra antar jag haha, så puss på alla som är i min närhet och ha en go lördag, HEJS
 

SÅÅ GLAD

Anledning = hemlig hehe, värt att jag skriver ut det här då va? blir ni nyfikna ellerr.......??!? vet att alla mina läsare som är typ fem stycken sammanlagt sitter där och funderar, FORTSÄTT MED DET DÅ asg :P

Ullared-köp


Jeansleggings - Blus - Trosor - Tjocktröja

Parfym - Lösögonfransar - Eyeliner - Eyeshadower - Foundation

Sminkborttagningsservetter - Nagelförstärkare - Hårinpackning - Kalsonger (ASnice att sova i hehe)
Tofsar - Läppsyl ofc - Plast till mobilen

Update!

Känner att det blir väldigt mycket updates här på min kära blogg, men så är det när man är en busy woman :P för det är jag ju XD näää men det har faktiskt varit rätt så mycket denna veckan, har haft tre prov (än så länge, ett till imorgon wiiie..) och på måndagar och tisdagar har jag praktik på kvällen och efter den är man ganska trött..
 
MEN nu är jag här och ska försöka blogga oftare som jag alltid säger men vad ska jag annars säga hehe? är ju faktiskt seriööös. WELL, tänkte visa vad jag köpte på Ullared förra veckan men det får bli i ett annat inlägg så hejshejs!  



Har det g


RSS 2.0