nu mår man som man förtjänar XD

ligger och mår sådär nu, var värre förut men mår helt ok nu. Hade en jätterolig kväll igår i Göteborg med mina tvillingar och Alicia. Träffade nya roliga människor både på festen och på vägen hem hehe, kom hem runt fyra och somnade rätt så fort då. Idag har jag inte gjort alls mycket, umgåtts lite med mormor och morfar som är här och ska fortsätta att göra det snart :)

Blir att grilla med familjen snart då och ikväll kommer jag ha mys med tjejerna och sleepover hos filippa, kommer bli supermysigt! Tänker tyvärr inte visa några bilder från igår eftersom dom är fööör fula.. förlåt men dessa bilder går det verkligen inte att visa hehe. Så slänger in en bild från Taizé för att göra inlägget finare, pussss


Saknar dom ju verkligen inte alls..

28e april

HEJHEJ! Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar här hemma, är hungriiiiig hehe. Efter jag har ätit så ska jag och mamma iväg och jag ska övningsköra för första gången, spännandeeee eller? vi får se hehe, är väl roligare när man lärt sig åka eller vad man ska säga, nu måste jag ju lära mig att starta och så.

Ikväll ska jag och Alicia (kanske twinsen också) antagligen till Västra Frölunda och festa lite, blir nog en rolig kväll :) Hoppas ni har en bra dag och får en rolig kväll. Puss & Kraaam!

Mamma 45 år!

Idag fyller min älskade mamma 45 år! Detta firades med att gå ut och äta med familjen, mysig kväll! På dagen idag har jag jag gjort lite olika saker, dagen började med att klassen var på gerdskenvallen i en och halv timme och planerade lite granna, efter det drog jag till Sportlife med Sara och Alicia och vi solade och tränade. Dog men det känns ändå skönt att vara tillbaka på gymet :)

När jag kom hem tog jag en ofrivillig powernap på typ två timmar haha usch, hatar att somna på dagen och sedan vakna. Man känner sig som en zombie..blää. Aja, sen var det ju middagen ute som som sagt var mysig :) Dagen avslutades med skypesamtal med alicia, filippa och några utav våra saknade tyskar. Nu ska jag sova, lång dag imorgon! Godnatt!




Trötthet

Älskar att vara trött, så trött så att man får huvudvärk <3<3 härlig känsla!! Hade nationella muntliga i engelska idag och det gick bra, har också varit en sväng på stan och köpt present till mamma som fyller år imorgon!

Ska alldeles straxx sova hade jag tänkt mig, imorgon blir det en kort dag med endast en lektion då vi ska till gerdskenvallen och kolla upp lite grejer hehe och sen ska jag för första gången på flera månader till gymet igen, skönt! Får hålla tummarna för att knät skärper sig nu..




Måndag den 23e april

Hade en hemsk natt, vaknade och mådde dåligt och låg vaken flera timmar och sen när jag vaknade av alarmet imorse mådde jag lika dåligt men bestämde mig för att gå till skolan ändå. Fixade mig, gick till bussen och väntade några minuter och insåg att jag verkligen inte skulle till skolan.. Så jag gick hem igen och sov en jävla massa timmar, har inte orkat göra något annat än att sova och ligga ner. Mår långt ifrån toppen men orkar inte missa massa skoldagar, har redan tillräckligt mycket att ta igen så får bita ihop och försöka gå så mycket som möjligt nu.

Sitter och är rätt så glad nu ändå för om några timmar kommer min älskade bror hem efter att ha varit bortrest sen den 11e, men jag har inte träffat honom sen den 30e mars.. så det ska bli superkul att träffa honom igen och höra allt om hans resa och se allt han köpt hehe. 


(bilden är inte från idag hehe)

Lite bilder från i lördags

Här kommer några få bilder från i lördags då jag, Elvira, Elin, Alicia och Filippa åkte ut till västra frölunda och krökade med Marcus, Hampus, Niklas, Arvid och Oscar. Tror inte att jag glömde någon nu.. Aja, hade iallafall en rolig kväll. Kom hem runt fyra och efter lite mackor somnade jag och Elvira bums.







Min lördag

Idag har jag inte gjort alls mycket, fixar mig lite smått nu och ska snart iväg till Filippa. Hon kom hem från spanien imorse så saknar henne, ska bli så mysigt att träffa henne igen!! Ikväll ska vi två, Elvira och Alicia till Göteborg och ha det roligt haha. Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag ha!

Mer Persika & Melon!

Betyg 5/5, mycket mycket god!


Veckaaan

haha här kommer ännu ett förlåt från mig för att jag inte bloggar ofta men ska sluta säga förlåt och istället säga att jag bloggar när jag känner för det och när jag har tid hehe!

I måndags var det första skoldagen på två veckor för mig. Var ett helvete att gå upp och var trött hela dagen och dagen blev lång eftersom det var premiärmatch för Öis på kvällen som jag givetvis skulle gå på så kom inte hem förens typ tio. Blev inte bättre av att våran tisdagssovmorgon ställdes in och istället började jag kvart över åtta så tisdagen blev ännu en trött dag för mig.

Igår var jag hemma från skolan, kände mig inte alls på topp och jag hade feber och en sjuk förkylning som är ännu värre idag. Men gick till skolan idag ändå, kort dag så det gick finfint. Nu sitter jag bara hemma och segar, kanske ska iväg och gå en promenix med Alicia senare idag, vi får se hur det blir eftersom jag känner mig helt seg.. suger.



Lördagen blev en myskväll

Igår hade jag och Alicia lite myskväll, vi gjorde egen pizza och kollade film osv. Idag har jag stått i kiosken på potatiscupen hela dagen, det var rätt så kul men man blev väldigt trött! Här kommer några bilder ifrån igår, ska sova rätt så snart också, skola imorgon ju.. bläää. Men godnatt på eeer! 





Yesterday

Ser ut som att jag hängde mest med Elin igår haha, men jag hade en rolig kväll och alldeles straxx ska jag till Alicia. Kramhej.

image description
image description
image descriptionimage descriptionimage description

Hemmaaaa

Igår hade jag en slappisdag fram tills typ nio då tvillingarna kom förbi och hämtade mig, vi åkte till alicia och sen till maxi och köpte gott, hyrde film och sen hade vi mys hela kvällen/natten. Somnade runt tre och idag har vi bara segat, kom hem nästan alldeles nyss och väntar på mat - lasagne! muuums

Kvällens planer är fest, förhoppningsvis får jag en bra fredagskväll. Hoppas ni också får det så hörs vi imorgon! HEJDÅÅ


Bilder från Taizé

Här kommer lite bilder från Taizé, tog inte såååå många eftersom alicia hade sin kamera där de flesta bilderna togs. Orkar inte lägga upp alla mina så är någon intresserad utav att se fler bilder får ni kolla på facebook hehe. PÖSS




























Lite utav en otursdag

Igår började dagen med att jag försov mig och missade min tid hos sjukgymnasten, får betala och sen vänta två jävla veckor för att träffa honom igen.. missade bussen till stan så fick gå ute i regnet, men hade en bra dag tillslut ändå.

Spenderade den med Elvira, Filippa och Linnea och träffade även Karolina och Alicia lite snabbt. Kom hem vid typ tio och gjorde typ ingenting.

Idag ska jag packa upp min väska från taize, usch vad sorgligt haha :( får se om jag gör något annat senare idag också. Kramhejs


Hemma från ännu en underbar vecka i Taizé

Förlåt för att jag inte skrev något innan jag åkte men allt var så stressigt och tyvärr så var inte bloggen det första jag tänkte på. Jag har iallafall haft en sån jääävla bra vecka i Taizé men min bästa vän och med alla underbara människor jag träffat där.

Åkte och var med tjejerna lite igårkväll efter att jag kommit hem och idag har jag bara tagit det lugnt och ska fortsätta med det eftersom jag är trött som ett as. Bilder från resan får ni imorgon för nu ska jag fixa något att äta och sen kolla på top model, final ikväll ju! ha det bra, pussss



En bild på nästan alla tyskar, bara Phil som fattas. Togs innan vi åkte hem. Usch, saknaden är stooor. :(

RSS 2.0