Åh vad jag älskar studentveckan <3<3

SÅ JÄVLA NICE E LIVET NU. omg vill leva denna veckan (söndag-fredag) om och om igen, så jävla roligt <3<3 Balen var ju grym, gårdagen ännu bättre då det var cykelfest och jag.kan.knappt.vänta.till.fredag STUDENT, jisses nu är det min tur!! Lägger upp bilder från cykelfesten, några är mina - några är snodda från vänner!


dagen efter

Åh balen var så rolig! Kände mig som en kändis hela dagen haha och alla var såååå fina! Man tyckte att man var fin tills man träffade alla andra.. så nu är man typ kär i alla på skolan för att dom är så fina <3<3

Tråkigt att balen var över så fort.. men det var och kommer vara en minnesvärd kväll, kommer komma ihåg den LÄNGE! så alla ni som tvekar över att gå balen (jag gjorde det..) GÅ FÖR FAAN, hehe. Har hur ont som helst i hela kroppen och mitt hår står åt alla håll men nu ska jag träffa Linnéa, hejdo.
 
 

Prom yesterday - bildbomd



Hemma från kalaset!

Har varit hemma i typ tre timmar nu, det var ett helt ok kalas enligt mig. Vi stannade dock lite för länge för min del haha.. menmen. Har inga planer för kvällen, ska försöka lugna ner mig så att jag lever när jag vaknar imorgon. Oh god asså, imorgon är det bal!! 


Mot Göteborg!

Nu alldeles strax ska jag och familjen bege oss till Göteborg, det är kalas för min kära farmor och hennes syster! Inte träffat den sidan av min släkt alls mycket under mitt liv så det ska bli kul :)) Dör dock redan nu (??) av nervositet inför imorgon.... / en brun matilda.

It's friday friday gotta get down on friday XD

Rolig idag. Nä, men är glad idag tror jag. Nervös också haha.. nu börjar helgen med att jag, Alicia och Josefine ska åka och spraytanna oss inför balen - tänk om det blir fult..? På söndag är dagen med stort D, bal.. SHIT asså, det har alltid varit alla stora fina tjejer som har gått där i Alingsås och nu är det fkn min tur haha hjälp....:'((((

Hej

Idag gick jag typ sista riktiga dagen i skolan, den började med en försovning och ett dåligt prov och slutade med ett mvg i psykosocialt arbete. Efter skolan panik-köpte jag en väska till balen då jag IDAG(????) fick ett mail om att väskan jag beställt inte fanns i lager, det kunde man inte berätta för ca två veckor sen då jag beställde den eller? :):):):)
 
Well, det löste ju sig i alla fall som tur var! Nu har jag sakta men säkert skrivit en inlämning som ska vara inne senast imorgon för att ens få betyg så får kämpa på trots den lilla motivation jag har. Är ledig imorgon, eller jag har en lektion som jag inte tänker på gå haha. Så ikväll ska jag träffa Linnéa, can't wait. Vi behöver lite catch up, weird då vi alltid träffas men nu har det råkat bli så att vi inte har setts på jättelänge för att vara oss!! Så jag längtar tills hon slutar jobba <333 love till henne, hon är g r y m and I love her



Helluuuu

Idag har jag varit på salongen och provsminkat inför balen, omg assåååå så.jävla.nära.dör. Men hoppas på att jag håller mig levande en stund i alla fall, har faktiskt lagt en massor pengar på det här så blir det inte bra kommer jag gråta haha..
 
Har också försökt att plugga men det är jag ju inte så himla pepp på nu för tiden så bra har det inte gått.. får fortsätta när jag kommer hem, ska ta paus nu! :D:D Ska med Alicia när hon ska provsminkas, kuuul. Mycket roligare än plugg, vill bara ta studenten NU. Hejs
 

Skogsmulle här

Precis kommit hem från hajk med min kära klass. Vi cyklade ifrån Alingsås igår morse (runt halv nio) ut till Lövhult och stannade där tills idag. Hade en jävla tur med vädret, sååå nice har det varit!! Hade det supermysigt ute i skogen med goaste klassen + mina härliga lärare.
 
Vi myste framför brasan, lekte lekar, paddlade kanot, gick på spökvandring, blev biten av alla möjliga sorterts djur och knödde i ett tält med bästa klassen. Gjorde en hel del och kommer minnas hajken lääänge, det var superkul och mysigt!!


Hej glada tisdag

Hej hej! Blev ingen tripp till grossisten igår, fick lite förhinder.. Spenderade dagen (eller typ kvällen) med Alicia, vi åkte på drop in hos lite "Mary-Kay-are" och sedan ut till landet för att hämta min balklänning (!!!!!)
 
Idag har jag varit i skolan, tröttaste och segaste skoldagen. Kollade på film på första lektionen, En oväntad vänskap - omg sååå bra även denna gången. REKOMMENDERAS!! hhe. Sen började carrotkill och eftersom vi hade hål i trehundra år gick jag och Pernilla all in och sprang runt som galningar och skulle döda haha, ska förklara vad carrotkill är..
 
En gång om året leker vi en lek på Alströmergymnasiet som heter Carrotkill. Man anmäler sig och får en morot + en lapp med ett namn på någon annan som också är med i leken. Man ska hitta den här personen och döda denne genom att "lägga" moroten mot personens rygg och säga carrotkill. Dödar man någon får man den personens lapp/lappar och ska döda nästa som står på tur. I slutet ser man vem som har flest lappar och det är också den personen som vinner! SKITROLIGT och jag började bra idag, dödade en kille som fuskade och sa att han inte alls blev dödad så blev arg.. sen kom det en kille och dödade mig haha men men, får ta det med en nypa salt. Det var kul så länge det varade ;)
 
NU sitter jag och skriver om en kompis arbete som jag ska lämna in till min svenskalärare haha, segaste uppgiften som jag aldrig börjar med så varför inte ta en annans? :):):) hahah inget jag brukar göra men är sååå jävla trött på skolan nu så vill bara sluta NU NU NUUU. Well, pratglad (skrivglad..) jag var idag då haha. Hejdå måste skriva klart nu PÖSS
 

Tog en glass med Sara och Pernilla efter skolan! ps, åt inte upp den. (ASSTOR omg)

HEJ

Nu har jag lite mini-lov kan man säga. Krisithimmelfärd i torsdags så har varit ledig sen dess och imorgon är det studiedag, känns lite jobbigt att vara ledig så mycket nu haha man vill typ ta vara på de sista skoldagarna..
 
Ska berätta om min vecka, i måndags var jag på Öis - Gais och det enda som kan nämnas från den matchen är att domaren kan dö. Antti eller vad du nu heter, du suuuuuuuger. Nog om måndagen :)
 
I torsdags var jag på kosläpp med familjen Apéll, suupermys!! Jag har också under dessa lediga dagar träffat mina fina vänner as always och hunnit med att jobba några timmar! Igår drog jag och Alicia en spontantripp till Lysekil och hälsade på min mormor och morfar och min ena moster och hennes familj som var i vårt sommarhus där!
 
Imorgon ska jag och Sara till en grossist utanför Göteborg och köpa massa sushigrejer <3<3<3 CAN'T WAIT hehe, hoppas alla mår bra!! Nu ska jag beställa studentklänning, de jag beställde var för stora..... så hejs.
 



Hemma från lite shopping i Gbg!

Hallåå! Kom hem från Göteborg för en liten stund sen, tog en liten shoppingrunda med Alicia!Köpte tre par trosor (standard) och en tröja! Tog bilder men min lånemobil så toppenbilder blev det absolut inte haha..
 

Grattis till dig, bästa morfar!


LOVEMOMENT TILL LIVET

Nu fick jag världens lyckotankar om livet och insåg att jag har så mycket roligt att se fram emot!! Det första händer på måndag då det är derby, som jag har längtat efter den matchen!! ÖIS - GAIS, pleeease låt veckan få en bra start. hehe
 
På kristihimmelfärd är det trädgårn och för er som inte vet så är det typ den enda nattklubben jag tycker om haha, så jag längtar tills det såklart hehe. Sen har vi ju bal och student och grejer, omg asså. SÅ JÄVLA SNART. I sommar ska jag jobba med bästa jobbet, åka till London, åka ut till Kungshamn/Smögen och Lysekil flera gånger om, ha oförglömliga dagar med mina vänner och i september lämnar jag Sverige i minst ett år, lyckan som springer runt i min kropp nu - ååh vad jag längtar.

Helg IGEN

Helg hela tiden nu ju haha, uuunderbart! Hade en superbra valborg med Eric, vi lagade lasagne och tog en lång catch up. Kom hem runt ett och möttes av min något påverkade bror, haha. Den första maj firades med att sitta inne hela dagen och fortsätta på mitt fördjupningarbete om epilepsi, kul :):)
 
Idag blev jag klar med det, huuur jävla skönt som helst. Nu kan jag bocka av en av de sista skoluppgifterna!! Jag och Pernilla räknade ut igår att det är ca 12 skoldagar kvar!!!? TOLV!! helt.jävla.sjukt. Ler bara jag tänker på studenten, kommer vara såååå lycklig. 
 
Får se vad den här dagen erbjuder, kanske är ett underbart barnbarn och tar mig ut till Lysekil och överraskar
morfar på hans b-day. Får kika på det. Hejs så länge.
 

Bild från förrförra helgen! Baaara för att göra inlägget LITE roligare, puss

RSS 2.0