GOTT NYTT ÅR HÄLSAR JAG OCH ALICIA!




snart nytt år juu, hehu!

här kommer lite sammanfattning utav året som gått! :D


- gothiacup
gothiacup-veckan i göteborg är alltid lika kul, man träffar så sjukt mycket goa folk och hejar på sina kompisar då dem spelar cupen, hehu awesome!

- öis-matcher
alla öis-matcher jag varit på, kan inte ens räkna hur många det är, men alla är minst lika roliga. det är ju folket man går med som gör det mesta också!

- ängabodiscot
ängabodiscot vi hade med förra klassen, det var verkligen ngt utav det roligaste jag varit med om! allt var så jävla kul, go stämning och man fick typ en annan syn på vissa personer i klassen, det var helt sjukt roligt!

- tyskland
jag var i tyskland i två veckor i somras, visst det var jättekul vissa stunder och det är en resa jag kommer minnas osv. men det var på tok för lång tid ifrån alla mina underbara vänner, dom sista dagarna lipade jag av saknad till dom..

- min telefonräkning i november..
måste ju bara skriva det, håll på att spara till ngt, hade massa pengar (för att vara jag) sen försvann alla pågrund utav att jag var tvungen att betala en jävla räkning för att en tjänst i mobilen inte funkade och drog massa mer osv - det söög!

- min födelsedag
jag vet inte varför men på årets födelsedag mådde jag så bra, jag kände verkligen mig uppvaktad och fick saker jag önskade mig. allt kändes bara så bra! 

- sommarjobbet
mitt sommarjobb, med utvecklingsstörda fick mig att le heela tiden! man blev så glad utav dom så otroligt mysiga och söta personerna! hehu, det kändes inte som ngt jobb eftersom jag hade så kul :)

-gymnasiet
när jag började gymnasiet förändrades mycket, man "tappade kontakten" med många, eftersom man inte kom i samma klass/skola och såå. försöker snackas så mycket som möjligt med dem man vill fortsätta vara vän med eller hur man ska säga.

mot stan!


onsdag 29 december

fick precis reda på att min älskling ligger och är sjukiiis, så krya på dig andreas! ♥ 
hoppas verkligen jag hinner träffa honom innan han dissar mig och sverige på lördag.. buhu :( 

planerna för idag var egentligen att jag skulle dra till sportlife och bränna lite fett, typ aaalllt julgodis som jag tryckt i mig hehe.. meen, jag kanske skjuter upp det till imorgon och träffar elin och ogge idag ist (a) saknar dom faktiskt och en dag är ju inte så mycket att skjuta upp det hehu. 

men hur jag än gör så måste jag göra mig iordning snaart, måste hoppa in i duschen och sen fixa mig - åh så jobbigt, orkar iiiinte! :( men jag måste och jag ska göra det, snart. 


ofixad tjej som nuuu ska hoppa in i duschen, hejdo!

hehe, duktig på att blogga!

jag försöker faktist så gott jag kaaan! :( jag fick lite saker i julklapp, önskade mig ingenting direkt så man kan väl säga att jag fick bra saker haha, detta fick jag dåva;
- armband & örhängen
- pengar
- tröja
- smink
- godis
- kalender
- mjukisbyxor
- sminkkurs
- lotter (som jag inte vann på..)
- kaffekopp
- bok
vettefan om det var ngt mer, aja igår drog jag och alicia till sollebrunn och chillade med andreas och mattias tills imorse, med film, godis och massa kul. drog till stan och kollade rean, fick med mig två blusar, ett par trosor och massa armband hem! nu alldeles straxx ska jag sova, bjuder på en sleten bild, hehu godnatt! 



GOD JUL!

ojsh, lite seg på att uppdatera kaanske.. menmen, nu har jag jullov (fick det i onsdags) och det firade jag med att först gå och äta pizza med favvotjejerna (nea, elin, filippa & maria) dock fattades alicia, efter pizzan köpte vi de sista julklapparna och senare åkte jag hem och packade min väska till mormor och morfar där jag är nu. Åkte till min andreas på kvällen och stannade där tills igår morse.

Imorse fick jag godis i julstrumpan hehe, muums (a) längtar tills vi öppnar alla julklapparna, är fortfarande som ett litet barn på julafton. Har kikat runt bland juklklapparna och letat upp alla till mig och är nyfiken som baara den! Men innan vi ska öppna julklapparna ska vi äta, spela julklappsspel, kolla på kalle anka och lite annat. Så jag får hålla mig en liten stund till!

nu ska jag fixa en sak till mormor, lägger in ett inlägg imorgon eller kanske senare ikväll (: pösshaj!

17 december

hallue, tänkte ju att jag skulle gå till skolan idag men igår kväll kom min feber tillbaka och mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag också.. så jag hoppas verkligen att jag kan göra provet som är idag innan jul annars blir det ju asjobbigt -.-
sitter och funderar på om jag ska orka pallra mig ner till stan vid sex, det är julfest/avslutning för ledarna i kyrkan hehu. Julmat, julklappslotteri osv, mysigt! plus att jag inte träffat de folket på ett tag, men vi får se om jag orkar, känner mig inte heelt frisk. Känns fortfarande som att jag sväljer taggtråd, får panik! :(

för alla som ville veta saknar jag ganska mycket folk,
speciellt alicia, andreas, nea & elin! 

sjukis idag med!

buhuhu, min hals dödar mig men jag oorkar inte bry mig om den så jag äter för fullt ändå fast det gör ont hehe.. min feber är borta nu så man kan ju säga att det är lite bättre med mig (: funderar på att dra till skolan imorgon även ifall jag inte känner mig helt frisk, annars missar man så mycket :( oooch vi har prov imorgon, fan,, det kanske jag borde plugga på..? well, det gör jag sen! (a)

pappa kom med kaffe & lussekatt, thanks! (a)

YEAYY, JAG ÄR GLAAAAD!

killen på tre ringde precis upp mig och ba "hej, det är christer (eller vad han nu hette..) från tre, jag kände mig lite elak förut så jag drar av 700 kr från din senaste faktura. okej?" jag --> ":D" wohooo, nu tycker jag om han liite mer än vad jag gjorde när jag ringde upp honom hehe (a) det var bara det jag ville säga, hehe pössss!

osminkade bilder gillar vi!

sjukling

ligger i min säng och ska skriva klart om barnkonventionen, fryser som ett as även fast jag har täcke, filt och morgonrock på mig.. har halsbränna vilket gör att jag inte kan/har lust att göra det jag älskar mest - att ätaaaa! :(:( haha, känner att jag kräver att ngn ska tycka synd om mig, men det skiiter jag i! för jag tycker synd om mig själv haha..

ringde precis till tre och klagade på att det inte visas hur mycket sms som skickas (därav min skuld på 1500 kr från förra månaden..) men det var en trög liten jävel som jag fick snacka med så ah, det löste sig väl inte precis.. MENMEN, jag orkar inte tänka mer på det. Nu måste jag verkligen skriva klart min inlämningsuppgift och skicka den till min lärare, annars blir hon nog arg och hon kan bli aaarg..! :o

en dagens.

Dagens humör: aaasbra! 
Dagens frisyr: slarvig tofs, ska straxx fixa det (a)
Dagens lunch: ngn aasvarm soppa som gjorde så jag brände tungan.. :(
Dagens vill ha: sommarlov!
Dagens vill ta bort: snö
Dagens dryck: kaffe såklart!
Dagens klädval: inget än, men tror det blir jeans och ngt linne!
Dagens person: alicia, saknad som fan också.
Dagens höjdpunkt: träffa de bästa ikväll 
Dagens låt: Grenade - Bruno Mars!
Dagens saknad: andreas, elin, nea, filippa, alicia, emeli och måånga mer!
Dagens random: idag var det en svamp på min choklad i min chokladkalander, det nii! :D

10 december

nu sitter jag i skolan, jobbar med barnkonventionen vilket suuuger! :( har jobbat med det sen typ åtta och ah, det är segt. Jag är trött, hungrig och har mensvärk och är liiite stressad. Ska vara klar med detta idag och jag har gaanska mycket kvar, hehe.. well, jag får väl fortsätta skriva då! :( hejdo!

btw, andreas är bäst! ♥

lördag 4 december

chnaaa, sitter i soffan och chillar lite med msn, facebook och musiik! ska straxx äta mat och sedan pallra mig ner till stan och träffa min alldeles egna pölse! elin för dom som inte visste det (y) har inte skrivit här på några dagar just för jag inte orkat typ.. men ah, för inte alls längesen kom jag hem, har tillbringat natten i sollebrunn hos världens bästa andreas - massa mys. nu ska jag äta, hehu pösshaj!

HEJ!

är bara hemma en snabbis nu, ska alldeles straxx gå till bussen och åka ner till stan. Ska träffa emma, och jag har bestämt att vi ska fika - har inte druckit kaffe sen imorses.. dessutom så har jag maasssaa att berätta för henne hehu (a) AJA, iaf så ska det bli kul att träffa henne, hon är lite saknad om man säger så. 

skolan idag gick snabbt, bara chillat typ. Och sista timmen var vi på biblioteket i stan och hitta/diskuterade massa barnböcker osv, inge jobbigt alls! :D men sen när jag, sara och pernilla gick runt lite på stan innan min buss gick så hände lite kuliga saker HAHA, jag dog nästan..


HEJDÅ!

RSS 2.0