Glad Midsommar!

Ja, idag är det ju midsommar! En supermysig dag enligt mig! Hittills har jag haft en bra dag, har varit ute i Maryd på midsommarfirande och dansat runt kransen och nu är jag hemma och har ätit. Ska straxx äta efterätt också muuums!
 
Ikväll åker jag och tjejerna ut till Göteborg på fest, hoppas på en bra kväll. Ha en bra midsommar ni också! puss och kraaam



This weeeek

Denna veckan har jag träffat vänner, jobbat hemma, tagit det lugnt, varit på Ullared och varit i Göteborg! Hittade lite bra saker i Ullared, två tröjor, en kofta, en jacka, underkläder och lite bra-att-ha-saker.

Har blivit rätt så dålig på att blogga men har oftast inget intressant att skriva..tyvärr. Så det får bli inlägg när jag känner för det för då blir det roligare inlägg! (som om detta var roligt..?)

Imorgon (idag) är det midsommar och planerna för dagen har ändrats i flera timmar så får se imorgon hur det blir haha! Ska krypa ner i sängen nu och sova så att jag orkar dagen imorgon, kraam.

Min helg!

Nu har det redan gått mer än en vecka på sommarlovet och om exakt en vecka kommer mina och alicias fina tyskar hit!! tyvärr inte alla men fyra utav dom! kommer bli gryyyymt. Denna helgen har det varit potatisfestival i Alingsås (även fast festivalen bytt namn tänker jag fortfarande använda det gamla namnet hehe) och jag har umgåtts med mina fina vänner och kollat Sean Banan, åkt karuseller, köpt godis och god mat och träffat folk.

 

Och idag åkte jag och min pärla Filippa till göteborg och strosade och sedan kollade vi Öis - IK Sleipner i regnet. Go match, vinst med 6-0 wohoooo! Mindre gött var det ju att tågen krånglade under kvällen så vi kom till alingsås halv tio istället för åtta.. aja, hade en rolig dag. Puss på er alla och tack för helgen fina vänner.

 


meckarfredag!

Idag har jag och Alicia haft en meckardag! Vi har fixat och grejat med en sexmannacykel som vi ska cykla runt på i sommar! Kommer bli grymt roligt :D Nu är det bara att vänta i nio dagar tills fyra av våra älskade tyskar kommer hit och hälsar på, sen kan vi inviga den med sex personer på wihooo.

 

Ikväll blir det antingen att gå runt på potatisfestivalen och chilla och träffa folk eller stanna hemma och ha fotbollsmys med familjen. Lutar nog mot fotbollsmys, men får se senare! Just nu väntar jag bara på att maten ska bli färdig, är suuperhungrig.. 



Bra start på sommarlovet!

I fredags tillbringade jag kvällen hemma hos Jimmie men han och ett gäng andra härliga personer! Hade en trevlig och rolig kväll, mycket bra start på lovet! I lördags var det grillmys med de absolut bästa tjejerna som gällde och på kvällen åkte vi ut på äventyr haha. Tack för en bra start på sommarlovet älskade vänner, ikväll blir det mys med tjejerna framför Sverige-Ukraina. Heja Sverige!

Fredags;




Lördags;




S O M M A R L O V !

Go start på sommarlovet med ösregn! Fyfan säger jag bara, hatar det så sjukt mycket. Är ett emo så hatar iofs allt just nu för stunden men det ska nog bli bättre snart då Pernilla och Alicia kommer hit! Idag är det ju inte bara dagen för mitt sommarlov utan också för fotbollsEM vilket betyder att det sitter ett gäng halvfulla 92or i rummet bredvid och skriker och låter varannan minut vilket inte gör mig på bättre humör..

Aja, ska försöka se livet lite mer positivt. Sommarlov, alltså ingen skola. 16 dagar tills tyskarna kommer hit (!!!) och innan dess ska jag och mamma ta en trip till ullared! well, det enda negativa jag ser är väl vädret då.. orkar inte att jag bara babblar en massa, som vanligt. Himla rolig blogg jag har :):):):):) nu kommer nog alle and perre asg :P ha en rolig kväll för det ska jag ha, snefylla hoppas jag på x( céa



Grattis till studenten mina fina vänner! ♥







Alingsås studentbal 2012

Var nere i stan förut idag och kollade alla fina studenter som har bal idag. Sjukt fina vänner man har! Inte någon nyhet direkt men, här kommer bilder på mina promqueens och proomkings (haha?)!


John & Malin

Elvira & Oscar

Max & Karolina

Mikael & Linnea

Maria & Jonathan

Filippa & Simon

Johanna & Anton

Elin & Emil

Rekommenderar!

Starbucks iskaffe, supergoda! Har bara smakat Seattle Latte och Caramel Macchiato men ska inom kort testa den tredje smaken också hehe!



RSS 2.0