Pluuugggg

De senaste dagarna har jag umgåtts med vänner, träffat min sjukgymnast, pluggat och gått i skolan. Nu har jag precis blivit klar med en inlämning som ska in imorgon, känns skönt! En mindre sak att göra! Av det lilla som är kvar av dagen ska jag äta kvällsmat med mina föräldrar och sedan sova och sova uuut imorgon, börjar inte förens tjugo över tre imorgon, med en lektion - värt att gå....? hm, får se på den imorgon va.

Ska bli riktigt skönt med helg också! har inga stora planer för helgen förutom balen som är nu på söndag då tre utav mina fina bästa vänner går! Jag och Alicia kommer vara som paparazzis! Dom kommer vara sååå fina, can't wait to see them!




helgen!

halluue, under helgen har jag haft för mig mycket roliga saker. Har legat och solat vid stranden med gamla fina vänner, grillat vid stranden, träffat folk, kollat euro vision (LOREEN VANN!!! om någon råkar ha missat det hehe..) och nu sitter jag på tåget till Göteborg med Filippa, ska till havet och steka hela dagen med henne och Elvira!

Livet känns rätt så bra nu när det är varmt varje dag och att skolan slutar om ca två veckor. Sommaren kommer bli suveräään! Hoppas ni har en bra söndag och att ni, som jag är glada över gårdagens vinst i euro vision wihooo puss & kram!

 


Heeeeeeeeej

Inte haft tid att skriva här på några dagar, FÖRLÅÅÅT! Men de senaste dagarna har jag varit i skolan såklart, eller inte igår och idag ju hehe.. i alla fall, har träffat vänner, ätit thai, blivit jagad och förföljd av ett fiskmåsgäng, träffat min sjukgymnast, pluggat, solat och ätit. Blivit lite brun nu faktiskt WOHOOO!

Ikväll ska jag plugga, har två prov imorgon - härligt.



ute och solar!


Mina senaste dagar

Har haft tre härliga dagar då jag inte har skrivit här, i onsdags kväll kom min kusin och hans familj hit och sov över till torsdag då min moster och henens kille åkte iväg så min lille kusin på fyra år stannade här och idag kom hans föräldrar tillbaka igen efter att ha varit på spa.

I torsdags spenderade jag dagen med Filippa, vi färgade hennes hår och hade videosamtal med tyskarna! Kom hem runt nio och gosade med min kusin och somnade rätt så tidigt. Igår var jag med Alicia, Linnea, Elin och Filippa och vi åkte ut till Ingared och härjade haha, hade en rolig kväll och somnade bums när jag kom hem runt tvåtiden.

Nu sitter jag och väntar på kaffe, ska fika lite och sen får vi ser om jag gör något annat idag och ikväll. Om kvällen inte erbjuder något roligt stannar jag hemma och myser med familjen. Lägger upp några väldigt väldigt fina bilder från de senaste dagarna, Puss & Kramis.







Mot stan med filippaaa



Obeskrivligt gott!

Jonatan kom hem med sånahär små aaaaaasgoda hallonpajer från Max förut, lycklig jag blev då eller! Dom är helt obeskrivligt goda, har ni inte testat dom så GÖR DET! mmmmmmmmmmm 


Lite seg eller

Sitter och myser i onepiecen och pluggar lite smått, går helt okej. Plugg är ju inte riktigt min grej, har så himla svårt för att låta facebook och andra saker borta.. Idag har jag i alla fall varit i skolan från 10.30 - 14.30 och efter skolan åkte jag med hem till Alicia med henne och Pernilla eftersom det började åska och blixtra too much (för er som inte visste är det något av det absolut värsta jag vet så vågade inte gå hem hehe).

Mamma hämtade mig hos Alicia runt fem och vi åkte och handlade och sen hem, ska straxx äta lite kvällsmat och sen fortsätta plugga. Sista delarna i nationella i engelska imorgon ju.. blää. Hörs senare eller imorgon, puss och kraaam.



Ledig måndag!

Idag är jag ledig ifrån skolan, skönt! sov till tolv, gick upp och åt frukost och fixade mig lite smått och sen träffade jag min sjukgymnast. Kom nästan precis hem från han nu och ska sätta igång med att plugga. Har typ glömt hur man gör.. vet inte hur sällan jag gör det nu asså haha, sjukt opepp på skolan asså. Inte många veckor kvar nu dock, men mycket att göra :( 

Förresten, Öis vann mot Norrby igår med 3-1!! så min kväll igår blev en superbra kväll :D hörs senare, kramis!



Dags för match!

Nu pallrar jag mig iväg mor göteborg, ska kolla Öis-Norrby med Johannes! Kommer hem runt åtta ikväll, hoppas ni har en skön söndag. Puss och kram på er alla!




Lördag 12e maj!

Idag har jag gjort så mycket som att gymmat, övningskört och nu alldeles strax ska jag pallra mig iväg till Alingsåsparken och hälsa på Linnéa och Alicia som jobbar lite granna där ikväll. Ha en bra kväll mina vänner hehe, puss och kram!




På gymet med Filippa!


Mysig dag!

Idag var jag i skolan från 9-10. Hade bara en lektion där vi skulle utvärdera de två senaste dagarna plus få betyg, ska skryta lite och säga att jag fick mvg i både kommunikation och i ledarskap wiiiie! dock får typ alla i klassen det så det är inte lika kul.. MEN ÄNDÅ!

Efter skolan gick jag hem och segade en stund och vid ett träffade jag min sjukgymnast, blir lika galen varje gång jag är där. Han hittar ju inte felet så måste testa nya saker hela tiden, orkar inte vänta mer blää blir ett emo. Så finns det någon gullig person med ett fullt fungerande högerknä som skulle vilja byta med mig? hör av er till mig. Tack på förhand. Näää men efter sjukis gick jag hem och åt och efter någon timme eller två kom emmis hem till mig!

Vi firar nämligen fyra år av vänskap tillsammans idag, grattis till oss! Sen kom Filippa och var med oss också, tack för en mysig dag mina pärlor. Säger puss och godnatt nu!



kallt & regnigt

försöker överleva det kalla och regniga vädret här på gerdskenvallen. Alla barnen är söta och håller humöret uppe i alla fall! :D

 


godnatt!

Inatt somnar jag bredvid hans mössa, precis som alla andra kvällar. godnatt, saknar dig lite extra mycket idag.


Sovit borta hela veckan.

Hej på er! Senast jag skrev hade jag en sleepover med Pernilla och Alicia och denna sleepovern varade hela veckan så det är därför jag inte har skrivit något på ett tag :) Under veckan som jag sov borta solade jag, umgicks med vänner, tränade och i skolan har jag haft två prov som gått bra! lyckades få MVG på mitt skriftliga nationella i engelska (??) så nu är det bara att fortsätta göra bra ifrån mig när det gäller engelskan!

Idag har jag och klassen varit på gerdskenvallen och haft en aktivitetsdag för vittraskolan här i Alingsås, det gick bra och imorgon är det samma grej fast med resten utav eleverna på skolan! Har precis ätit upp pannkakorna som jag fixade som mat idag, mumsmums! och nu ska jag sega vid datorn, längesen jag gjorde det haha.. lägger in lite bilder från de dagarna jag inte varit här på bloggen. Puss & kram!


solning med habibsen





krök med tjejerna och göteborgarna hehe


hjälpa till i Alingsåsparken

Idaaaag hehe, puss.

Sportlife nästa!

Nu ska jag iväg till Sportlife och träna med Filippa och Elvira, kommer bli skönt! efter träningen ska jag ha en sleepover med Pernilla och Alicia på ett hemligt ställe, blir mysigt!

Det är för övrigt jättefint väder ute och det var det igår också! känns som att sommaren är påväg, wohoo! puss & kram.


RSS 2.0