Torsdag på riktigt

Nu tror jag inte bara att det är torsdag haha.. Idag har varit en MYCKET händelserik dag (kväll egentligen) då jag fick ringa 112 för första gången i mitt liv.

Orkar inte skriva ner hela historien men jag och Elin skulle ut tillverkares för att hämta en släpkärra men åkte längre än vi skulle pga att vi ville undersöka en mystisk bil som var framför oss. Bilen körde huuuur vingligt som helst, han var liksom halvt nere i diket samt över på andra körbanan way to many times. 

Vi trodde att vi antingen skulle vara med i en bilkrock eller se + vara de första på olycksplatsen. Så jävla läskigt var det iallafall, pratade med 112 i en kvart och tillslut fick de tag på honom. Kändes bra att vi ringde då han antagligen hade dödat sig själv och/eller någon annan.

Imorgon börjar jag tidigt och på kvällen bär det av till huvudstaden!! Godnatt :)




Btw

Fick idag reda på att hon jag vikar för atm kommer vara sjukskriven i minst en månad till. Vilket betyder att jag får jobba där fram tills jag åker!! Så jävla skönt!

Wednesday

HEJ HEJ! Halva veckan har gått och jag har trott att det varit torsdag hela tiden haha?? Så oklart.. 

Igår var jag hos Emma på salongen. Klippte av 3 cm och slingade det! Blev nöjd trots att jag inte älskar att vara hos frisören.. Dock har Emma fått mig att gilla det mer, gillar det mer för varje gång :D HEJA EMMA

Just nu sitter jag och kollar på tv på kortis. Fick hoppa in vid fyra då en som jobbar här blev akut sjuk. Det enda som kom upp i mitt huvud var pengar så jag tackade ja direkt när de ringde. Nu är jag helt seg, började jobba vid halv sju imorses.. Men får skylla mig själv!




Söndag

Idag har jag varit på stan med Sara. Vi åt sushi (såklart) och drog en liten snabb shoppingrunda. Jag köpte en mascara och ett par jeans!

På kvällen åkte jag, Linnéa, Elin och Emil ut till Vårgårda för att kika på Robin och Marias nya lägenhet. Superfin var den!!

Har haft en bra helg med mycket vänner inblandade, precis som det ska vara! Imorgon är det en ny vecka på älskade Skatan, hoppas verkligen jag kan vara kvar efter denna veckan också..

Godnatt!




Igår..

Hade jag myskväll med Pernilla. Det var toppen! Vi åkte och köpet godis och sen kollade vi på Crazy, Stupid, Love. Mysigt att var med henne då vi aldrig umgås längre! Jag åkte hem runt ett-halv två och somnade ganska så snabbt då.
 
Idag ska jag, Elin, Linnéa & Elvira åka till IKEA. Elin flyttar ju nästa helg?? Så himla skoj! :D Det är väl de enda planerna för idag. Och för helgen typ, ska nog träffa Sara imorgon men annars blir det en mycket lugn helg.
 
Jag och P på balen! Lite man saknar det eller.
 

Mycket i huvudet nu du

Nu snurrar verkligen allt runt i huvudet på mig. Känner sån lycka när jag tänker på Tyskland, vill så himla gärna dit och jag känner att mitt au pair år kommer att rocka. Men allt jag har här? Dagarna springer iväg här, en vecka går blixtsnabbt och det skrämmer mig. Rätt som det är sitter jag väl där uppe i luften på g till mitt nya liv i ett annat land.

Det känns verkligen som att det är många som väntar på mig där nere (ego). Haha men typ igår, fick ett mail med en bild på "mina" barn som jag ska ta hand om med texten "Good Morning greetings from us! We're happy to see you in march". Alltså, jag blev så glad.. Mysigaste bilden också. Då vill man bara åka direkt! 

Det känns roligt att man är längtat efter (??) och jag vet redan nu att det kommer bli så kul att flytta in hos familjen Weise, bo tio min ifrån mina fina tyskar, kunna ta bilen till mina släktingar eller in till en utav världens roligaste städer, Frankfurt. 

Men att få allt det där så nära kommer också bidra till att jag har mina älskade vänner, min familj och all trygghet så jävla långt bort. Rädslan men också tagget jag har till att lära mig ett nytt språk, att leva i en tysk familj, att ta hand och uppfostra barn PÅ ETT ANNAT SPRÅK?? det blir en utmaning minst sagt men varför klaga när detta är en dröm jag haft flera år? För trots alla dessa negativa tankar kan jag knappt bärga mig tills jag åker. Knepigt det här.

Bra dag

Jobb 9:15 - 17:00 sen träffade jag L. Vi lagade mat och slappade haha som vanligt typ men lika trevligt som alltid!

Känner verkligen för helg nu, en helg utan planer som det ser ut nu.. Men men, det kommer väl I guess. 

Nu är jag trött, ska sova och imorgon ska jag kämpa från 7:30 till 16:00. Intressant :) godnatt <3<3


Min och Linnéas goa pastarätt!! 

Detta hände mig igår :)


(Senaste tweeten), haha blev så ledsen. Typ tio par av mina VS-trosor är helt förstörda :'(</3

Trött onsdag

Halva veckan har gått, skönt men nu börjar jag få lite panik över att dagarna går så fort. På lördag är det exakt fyra veckor tills jag åker?? fyfan asså, så sjukt.
 
Tidig idag, 6:30-13.30. SKÖNT! Då det var kaos med 23 ungar haha.. så lämnade glatt över till de andra när klockan slog ett (skippade rasten :P). När jag kom hem åkte jag, pappa och Jonatan iväg till Vinden och lämnade en byra + tog en titt inne i affären. Jag köpte ett tyskt-svenskt lexikon, räcker tydligen inte med google translate när man kör fast.. Så jag tog brorsan råd och köpte mig ett lexikon för 30 kr! ETT FYND haha. Älskar ju böcker också :) samt att plugga :) typ glömt att jag ska göra det i Tyskland </3
 
Sen har jag sorgligt nog inte gjort någonting.. legat helt seg och trött i sängen. Ska strax äta lite kvällsmat, duscha och sen sova. Måste ta tag i allt som står på "att-göra-listan".. Inget som lockar direkt men det är ju så skönt efteråt!!
 



KRAM

14 - 16e feb

Hello. Ny vecka igen. Himla tråkigt liv man har, Jobba - helg (=sova/slappa) - jobba - helg osvosv. Palla. Haha punkt hela tiden tydligen. Anyhow, snart är det ju slut på mitt "tråkiga" liv som jag klagar på? Om ca en månad åker jag till Tyskland och jag kan fortfarande inte förstå det.. Vill kanske ha det där tråkiga här hemma? Så känns det just nu i alla fall. När man ibland inser att man snart lämnar Sverige för ett par månader.
 
I helgen umgicks jag med vänner. På fredagen, alltså alla hjärtans dag så umgicks jag som sagt med L. Vi lagade god mat och bakade himmelska muffins, de är alltså det sjukaste muffinsen ever!! Måste ta det receptet och visa Tyskland haha! På lördagen åkte jag, Elin, Linnéa och Elvira A ut till Filippa i Göteborg för lite "Mello-mys". Vi stannade till typ ett och jag var dötrött när jag kom hem haha. Igår var det ännu en mysdag, kollade på film och lagade flygande jakob tillsammans med Elin, Linnéa och Alicia.
 
Idag har jag jobbat, 7:30-17:00.. men på något vänster så går dagarna alltid så fort på Skatan. Är väl för att jag trivs I guess? Har också hart lite spelkväll men bror min, har ett tyskt spel vi alltid spelat sen vi var "små", alltid han som vinner men ändå kul! haha
 
Har också beställt lite från Nelly samt bokat en resa till Sthlm idag så nu är jag pank </3
 
Godnatt!!

Snart helg!!

Äntligen är det snart helg!! Haft en lång men rolig arbetsvecka! 

Varit på skatan (en förskoleavdelning på stadsskogens skola, varit där innan och trivs verkligen där!) hela veckan och fick idag tider för två veckor till! I don't mind

Var dock bokad på en annan förskola lite spridda dagar de två kommande veckorna men lyckades lösa det efter x antal samtal.. Skönt att ha det löst nu i alla fall!!

Sötaste idag: Har en 4åring kille på skatan som ska få ett syskon, hans mamma berättade för mig idag att hon hade frågat honom vad han tyckte att bebisen skulle heta. Han hade då svarat "Kanske Matilda! Som min nya fröken" gulle killen, känns som ett bra betyg att han vill döpa sin lillasyster efter mig haha.

Nu sitter jag och kollar på tv med mamma, nu är vi kompisar men förut skrek vi på varandra?? Gör aldrig det, har aldrig haft "dålig" relation med mina föräldrar och har aldrig haft så mycket bråk mellan oss, mer tjafs eller sura miner. Kanske lite separationsångestbråk?? Om det ens finns vill säga.. Åker ju snart! 37 dagar omgomgomg

Imorgon är det alla hjärtans dag, har dejt med min Linnéa. Jag hade varit avundsjuk om jag inte var mig sj :P

Hejs



Vill flytta idag

Idag rockar livet när jag tänker på Tyskland. Vill åka nu. Idag.

TUESDAY

Hej meningslös dag, typ. Började jobba vid halv tio idag, hur gött?? Lyckades för en gång skull ha en lugn morgon då jag hann äta klart min frukost helt utan stress!! Även om jag börjar sent blir det stressigt ändå haha.. 
 
Älskar att det är sportlov denna veckan, vi har max 12 barn som mest, livet <3 Så även idag var det en lugn dag, vi tog en liten utflykt till en närliggande lekplats på förmiddagen och resten av dagen var det "som vanligt". Lek inomhus samt utomhus. Mysig dag, slutade vid 17 då jag gick hem och sen dess har jag inte gjort ett piss haha..Har försökt beställa nytt bankkort (VISA) men vågar inte utan mamma haha </3
 
Imorgon öppnar jag igen, så upp med tuppen för att vara på jobbet vid halv sju.. hoppas inte jag träffar på en räv imorse igen..Hahaha igår sprang det en räv ca fem meter framför mig!!?? Sjukaste haha, jag var på g till jobbet runt 06:00 så det var ju kolsvart så helt plötsligt kommer den där!! HAHA snacka om chocken! Men skojigt att se något så exotiskt som en räv :) + att man piggna till som attan XD
 
KRAMISAR

Min helg!

Igår (lördag) så åkte jag och Linnéa på en liten ärende-runda. Vi köpte enn lökhackare (?) till henne + mat och blanddricka inför kvällen. Sedan åkte vi hem och duschade, lagade mat, åt och fixade oss inför kvällen, Runt 19-20 kom Alicia och Elin och vi började förfesta, vid typ 21 kom Johanna, Malin och Victoria också!
 
Vid halv tolv fick vi skjuts till hotellet och det var aaslång kö men det gick ändå ganska snabbt att komma in. Hade en toppenkväll med varannan vatten.. och åkte hem runt halv fyra-fyra.
 
Imorse vaknade jag av mitt alarm, hade sovit ca fyra timmar + var något bakis. Ville bara gråta över att jag hade tackat ja till elva timmars jobb. MEN, det var bara att hoppa upp ur sängen!
 
Det kunde varit värre, att jobba på kortis på en söndag är väldigt chill. De som varit där under helgen åker någon gång under dagen hem så man slappar mest (GÖTT för min del). Jag gick på tipspromenad med en kille, sen resten av dagen kollade vi på film, städade lite, lagade/åt mat sen hade elva timmar gått.
 
Kom hem för en liten stund sen och ska lägga mig nu, är heeelt slut!! Ska öppna imorgon också.. 6:30. Love <3<3
 
Slänger in lite bilder från igår, gnatt.
 
 

Halloj

Hahha vilket töntigt sätt att säga hej på (Halloj).. Senast jag skrev här skulle jag iväg till Allum, sagt och gjort. Åkte först till Kvibergs marknad, det var..speciellt :) Fick köpt mig en mobilladdare + en langos YUM YUM.
 
På allum köpte jag två par skor, tänkte lämna tillbaka ett utav dom idag men sålde dom till mamma istället haha. Skönt det, så slipper man ta med dom. För det är ju så jobbigt, eller.
 
Ska iväg till allum, först. Sen till göteborg, med Alicia och Pontus. Det blir skoj, länge velat åka till Missay, de har fått in så mycket fint!! Sen finns ju Accessorize's i nordstan också <3<3 / Underwearaddicted girl.
 
Är egentligen ganska trött av okänd anledning, är fan alltid trött?? Jobbat 7.30-12.30 idag, kan ju ej be efter goare tid? Men känner att jag hellre gör något (shoppar..) än att ligga hemma och sega. Det enda jag hade planerat idag var ju PH, final idag ju?? Är typ säker på att Tobbe eller Tobbe + Mia vinner. Och det är HELT OK för mig asså, love them both. Hade dock valt Aina om jag fick välja själv men men, står hon med Jeppe är det ju kört haha..
 
Old pic på mig och Alicia.
 

Söndag

Äter frulle atm, ska strax iväg till allum med Elvira och Linnéa! 

Gårkvällen spenderades till en början med Elin, vi kollade på mello och sen åkte vi till Linnéa där hon och Elvira var. 

Kom hem runt två och somnade bums!




Lördag första februari

Finally helg!! Blev inget garage igår vilket inte gjorde ett piss för mig då jag var helt slut efter dagen och veckan! 

Så efter jobbet mötte jag mamma och vi hade sellis hem. Åt god middag med henne och pappa och sen satt jag vid datorn resten av kvällen (geek). 

Nu ligger jag och kollar på en dokumentär på tv 4 fakta, "Facebook förändrade mitt liv" riktigt bra faktiskt! :)

M & P har lämnat mig här hemma för de ska på spa i Falköping tills imorgon och jag fuck inte följa med. "Det är en resa för två", ok tack :):)..

Idag blir en väldigt seg dag, ska städa, duscha och sedan träffa Elin ikväll! 

Min frulle:






RSS 2.0