Hejsan

Min helg spenderades med mina vänner, as usual. Blev en väldigt slö helg med mycket tv-tittande och slappande. Gött men ändå segt, hade planerat utgång i lördags men det blev ej så TYVÄRR för jag var väldigt sugen på't! 
 
I fredags slappade jag med L & E, i lördags hade jag först lite mys med Alicia sen drog vi och spelade kubb med Jimmie, Oscar och Daniel och sedan vidare till donken för snackis i någon timme. Igår hängde jag med familjen Apéll, först loppis i VB och sen middag på Mei Wei (??) på kvällen - supermysig dag!!
 
Idag har jag inte hunnit med så mycket, har varit på um en sväng men sen inte mycket mer. Det är ashärligt väder ute så man kanske borde gå ut och hitta på något men vad..? Well, ska nu sätta igång en tvätt så måste ju vara hemma tills den är klar... haha har ju ändå inga vänner att hänga med XD nä men hejs på er
 
 

Mot a för mys

 

Alohaa

Hej! Hemma från en supermysig dag spenderad med Emma, Elin och Linnéa! Runt halv två idag åkte jag, Elin och Emma iväg på lite loppisjakt, vi hittade en ute i Gendalen och en i Västra Bodarna + att vi hann med en fika på brobacka café, soo yum. Fyndade lite bra-att-ha-saker så är nöjd med dagen! Var ju dessutom typ sommar idag, big like på det.
 
På kvällen myste jag, Linnéa och Elin med chokladfondue som vi doppade frukter i. Kan vara det godaste.. vi kollade på "De dejtbara" som jag rekommenderar alla att kolla på!! (om nu någon läser detta XD)
 
Ska nog sova snart, inget jobb imorgon. Eller jo, vid fyra. Men det är sååå himla skönt att inte ha någon schema längre, utan bara välja när man skulle kunna tänka sig att jobba, inte vara tvungen alls. Inte alls avis på er som går i skolan, saknar bara mina lärare - is that weird? Ska dit och hälsa på nästa vecka haha! HEJS
 
 

Update

Hej! Spenderade förra helgen i Lysekil, en himla mysig helg med min goa släkt <3<3 Älskar verkligen att vara där på sommaren, så jävla underbart!!
 
Har också, sedan jag senast skrev överlevt min panikbokade resa till Tyskland, hade det sååå himla bra!! Var dock så jävla nervös innan men pratade av mig med mina flygkompisar jag fick på flyget, en tysk kvinna på ca 50 år (hon bodde dock i Sverige så hon kunde svenska) & en tysk man på ca 50 år. Så nervositeten släppte och flygresan var ingen fara alls!! Möttes i Tyskland av tre av mina tyskar (träffat i Taizé + de har besökt oss här i Sweden) och hittade på en massa skoj i helgen!

Nu sitter jag i min säng, trött som ett as, ont i halsen och vill bara sova resten av mitt liv.. Så mycket tankar. Men jag har en plan, hahha. 
 
Vet ej varför jag skriver här ibland. För det är verkligen bara ibland. Har tappat bloggandet helt, skriver bara när jag har lust typ och vem fan bryr sig om mitt liv egentligen? XDXD har ju inga fkn läsare :P typ.
 
Well, kul att kolla tillbaka på senare i livet (så klok). Nu ska jag klura vidare på min plan och drömma mig bort. 
 

denna

Längesedan!

Var ett tag sen vi hördes av kära blogg (Lol :P). Sen senast har jag;
- Spenderat fem dagar i London
- Jobbat en hel del
- Träffat mina fina vänner
- Badat
- Shoppat TROTS att jag shoppade för mycket i London..
- Köpt en ny garderob/byrå

Och igår fick jag ett fnatt, bokade en resa till Tyskland?? Ska alltså åka ENSAM dit, antar att det är bra övning inför mitt aupair-år som börjar snart.. Usch, åker nästa helg!! Kommer D Ö men hoppas på att det är värt.

Atm jobbar jag, ska sedan åka hela vägen till Lysekil. Puh, tre timmars resa... Ser ej fram emot det


RSS 2.0