Jag ska skriva "jag saknar dig" på en sten, sen ska jag kasta den i ditt ansikte så att du får se hur ont det gör.


weheartit.com

Efter nåågra dagars uppehåll, HEJ

Inte skrivit på ett tag, har varit hos mormor och morfar över jul och inte orkat bry mig om att sitta vid datorn eller ens tänka på att uppdatera här. Förlåt för det men nu ska jag skriva lite kortfattat om min julhelg!

Har haft en mysig långhelg hemma hos mormor och morfar med släkten, vi har gjort det ena och det andra. Julafton var mysigt men också konstigt, kändes konstigt att det inte var någon snö så man fick ju ingen julstämning alls när man kollade ut! Men det blev bra ändå, fick rätt bra julklappar också, fick detta:

  • Pengar
  • Presentkort
  • Lite krämer
  • En filt med armar, hehe skitbra!
  • Godis
  • Örhängen och ett halsbandssmycke
  • Lite skålar
  • Badbomber och badskum
  • Chokladreceptbok
  • Öisårskort
Igår var jag i Göteborg med lite goa tjejer och kollade rean, köpte en nyårsklänning, en tröja och en mascara. Är nöjd med köpen och bilder kommer förhoppningsvis upp senare idag. Lägger iaf upp två bilder från julhelgen, vi hörs senare! pusss



min fina morfar 


äääntligen jullov!

Har längtat en del till denna dagen kan man säga! Hade en liten julavslutning idag i skolan och efter det gick jag, Filippa och Elvira hem till Filippa och lagade mat och sen kollade vi julklappar. Mötte upp de andra tjejerna och tog en fika och myste, pratade och skrattade. Tack för att jag har er mina fina vänner! (Emma också! som inte var med idag tyvärr..)

Här hemma har jag fixat det sista inför julen, packat in julklappar, gjort julgodis osv. Ska packa snart också, åker till mormor och morfar vid tio imorgon.. alltid lika tidigt haha. Detta inlägget hittade jag i utkast, älska det.. aja, publicerar det bara för att. Från i torsdags!

HEJ

Inte skrivit på några dagar men har faktiskt inte suttit vid datorn. I helgen har mina föräldrar varit i Prag (torsdag-söndag) så Elvira flyttade hit och sov här i helgen, Nea och Elin stannade också här en natt. Mysigt! Vi har bara haft en seg och lugn helg med massa film och mys och i lördags hann vi med massa julshopping också!

Idag har jag varit hemma ifrån skolan, kändes ovärt att gå dit.. så idag har jag pluggat till provet som jag ska ha imorgon plus bokredovisningen som jag ska ha på onsdag! 



Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Måste säga min senaste, men nästa år kommer jag säga min artonde och året efter kommer jag säga min nittionde. Min favoritfödelsedag ändras alltså efter varje gång jag fyllt år, har alltid toppenfödelsedagar och min senaste tillbringade jag först med familjen sen med alla mina bästa vänner. Hade det suuperbra, tack ännu en gång tjejer för att ni gjorde min dag till en superbra dag! Love u



Torsdag - något trött!

Fick typ tre timmars sömn inatt, inge bra alls.. fick tvinga i mig frukost imorse eftersom jag mådde så illa.. blää! Iaf, var trött under skoldagen men klarade mig igenom den iaf! När jag kom hem pluggade jag och somnade mitt i allt, usch hur ska jag klara provet imorgon? 

Har iaf precis duschat och ska alldeles straxx fixa go kvällsmat - varm choklad och baguetter i ugn, det förtjänar jag! hehe.

Här är en bild på världens finaste kille.


Niall Horan ♥

Bilder från Lucia!

Har inte alls mycket bilder, mamma tog några på kvällen också men orkar inte lägga in dom, så ni får bara se två fula plus den lilla bilden i tidningen imorse...



Sankta luciaaaa!

Sitter på bussen påväg till skolan, idag väntar en massa luciafirande. För dom som inte visste så har vi i min klass ett luciatåg som vi ska visa för en skola, ett ålderdomshem och för nära och kära ikväll.

Ingen kan sjunga så vi är mer ett underhållande luciatåg än något som sjunger fint haha! Aja, vi hörs senare idag. Hoppas ni håller tummarna för mig idag, pösss!


Idag har jag bakat!

Var i skolan en väldigt liten stund, kollade på när alla hade idrott sen hade jag svenskaprov, gick fort och jag fattade ingenting.. åkte hem och segade vid tven en stund och senare bakade jag!

Bakade först pepparkakor med pappa, degen är ju så goooood! Hehe..sen så gjorde jag chokladbollar som är till fikat imorgon då klassen har luciafirande, ska ju visa upp för bland annat föräldrarna haha....:):):) KUL..

Nu ska jag sätta alarm så jag inte somnar bara sådär som jag gjorde igår.. vaknade en halvtimme innan bussen gick, wohoo.. Så vill inte att det ska hända imorgon!

Godnatt :D


Segaste lördagen..

Aldrig varit såhär seg.. gick upp vid ett och åt frukost till två, har bara segat och inte gjort något alls fram tills nu, eller jag har duschat, inte särskilt mycket iaf.. ikväll händer det ingenting i tråkiga Alingsås så ska ta mig till Alicia och ha lite film&myskväll med henne. 

Hade förresten idolmys med tjejerna igår, var supermysigt och jag tyckte det var rätt att Amanda vann och så vill jag att Robin ska lyckas bättre hehe.. Ettan är ju typ fast med något skivbolag och gör typ en hitlåt på tre år. Aja, får se när jag kommer hem och kan skriva nästa inlägg här. Ha en trevlig lördag iaf!



mmm vad gott!

Lite torsdagsfika är aldrig fel! Kladdkaka med pepparkakssmak, rekommenderar starkt! Heheh :D


ååh så trött..

Sitter nere i soffan och segar, är så trött så orkar inte göra något annat. Ska snart gå upp och ha lite julmys med lussekatter, glögg och julmust med min familyy. Blir ett bra avslut på denna dagen, pussss!



SNÖ!!

Okej, nu är det snö här! Inte sååå mycket, lagom tycker jag :D det är inte så himla kallt heller så det är ju toppen! :D

Sitter och väntar på bussen nu, för jag vääägrar cykla efter alla vintrar jag ramlat.. hehe, vi hörs senare :D


snö?

När jag kollade ut genom fönstret imorse såg jag snö!! inte alls mycket men det var ju ändå snö! Har inte varit i skolan idag så har inte varit ute men alla säger att det var svinhalt ute, inte så himla kul kanske men.. ah, imorgon sägs det att det ska komma mer snö, vilket är bra på ett sätt så man får lite julstämning förövrigt så haatar jag snö hehe.

Anledningen till varför jag stannat hemma är för att mitt knä gör så hiimlans ont idag.. och eftersom jag bara har idrott och svenska så tänkte jag att jag lika gärna kunde stanna hemma idag hehe. Har bara segat idag vilket har varit skönt men också väldigt tråkigt. Vi hörs senare ikväll eller imorgon! pusssss


hittade en fin cambild som ni får njuta utav!

Grattis på födelsedagen Öis, 124 år ♥









Tråkiga söndag

Hatar söndagar, dom är alltid så otroligt sega! Och det är alltid lika jobbigt att inse att helgen är slut och att det måndagen bara ligger en dag bort.. Aja, idag ska jag tillbringa min tråkiga söndag med min inte alls tråkiga vän Alicia. Vi ska gosa ner oss framför oth och gråta lite, kommer bli skööönt. Hade för övrigt en skitrolig lördag igår! Slänger in lite bilder som jag hittade på mobilen imorse.. hejdå!









haha sista bilden är nog den äckligaste.. ser ut som ett berg! haha så tjock.. MEN, killen är ingen mindre än en kändis, guess who..? HAHA, tack för en grym kväll igår allesammans!


Torsdag 1 december

Det första som slog mig imorse var "JAG HAR JU INGEN CHOKLADKALENDER!!" ett absolut måste i december, så måste köpa en väldigt snart! Fast, ju längre jag väntar desto fler bitar får jag ta på en gång hehe..

Aja, idag har jag varit i skolan. Var hur trött som helst men klarade mig igenom dagen ändåå. Efter skolan gick jag och fikade med ett gäng goa tjejer och åkte hem vid sex.

Fick också besök av min fina vän Alicia på kvällen, hon åkte hem för en stund sen och nu ska jag sova. Lägger upp en bild på min supergoda fika från idag, godnatt!


RSS 2.0