har varit liite upptagen

Inte haft ork men framförallt inte tid till bloggen sen i lördags då jag senast skrev här, förlåt för det! men jag tar lite kortfattat om mina senaste dagar;

SÖNDAG
Hade go och seg tjockisdag med alicia, vi åkte till maxi och köpte två påsar chips + en påsegodis och glodde film hela daagen!

MÅNDAG
Min namnsdag, woho! det finns ett café i stan som serverar en gratis kopp kaffe till den som har namnsdag, så tror ni inte att jag laddat upp inför denhär dagen eller? ;) sorgligt nog hade de tagit bort de erbjudandet så ist för att fika där efter skolan gick jag och alicia till smörgåsspecialisten och köpte varsin macka.
Efter en stund kom andréas och jonathan också, efter ett tag drog vi hem till mig och kollade film. Innan detta hann vi även träffa niklas en liten stund. Vid nio hade alla lämnat mig och jag åt en macka och gick sedan och la mig.

TISDAG
En lång dag i skolan, men jag klarade mig! :D efter skolan åkte jag hem och pluggade lite och så, vid halv åtta åkte jag ner till stan och träffade nea och maria, vi gjorde väl inte så mycket. Sov hos Nea vilket var sjukt efterlängtat! inte umgåtts "så mycket" med henne och hennes söta tvilling på läänge! vi hade en kul kväll/natt.

ONSDAG
Alltså igår, sov lääänge och fram till halv fem flummade jag, nea och elin. Vi GICK! (duktig jag äär) in till ängabo och tog bussen därifrån till sportlife, träffade jennifer, elin, emeli, filippa och pernilla som också skulle träna. Gick på pass och det gick bra! :)

TORDAG
(IDAG)
Vaknade ett antal gånger inatt av illamående och ont i magen, som jag också kände igår kväll men inte brydde mig om. Spydde två gånger inatt och en imorse då jag också svimmade, iinte kul! Orkar ite vara hemma, för det första är det astråkigt att bara ligga hemma och inte kunna göra nånting. Och för det andra missar jag maassa i skolan, nej jag är inte pluggis jag är bara jättestressad för vi har huur mycket som helst nu! 

jag funderar på att stänga ner här nu och slå på tv'n, vänta tills mamma kommer hem och hoppas på att hon tar han om mig! lite jobbigt att göra alltind själv nu haha.. PUSSHEJ

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi är inte direkt något vidare på att fira namnsdagar i Sverige. Så inte så konstigt att fiket la ner erbjudandet. I många länder firas det lika “hårt” som födelsedagen. (Grattis i efterskott!)

2011-03-23 @ 22:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0