på biblioteket med favvotjejen!

Sitter på tha place med alicia, lämnade precis Maria och Robin vid tåget, som vi snackat med ett tag. Slutade skolan vid ett, drog sedan till smörgåsspecialosten köpte macka och satte oss på torget och åt. Har gått runt lite och ska straxx gå och köpa glass! Tycker vi är värda mycket gott idag efter en seg dag med två redovisningar var, vi är bäst mohaha. Skriver mer ikväll, puss.

Kommentarer
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ TÄVLINGAR PÅGÅR!!

Hejsan, hittade dig via mer-trafik.se! Tänkte kika in och hoppas du får en trevlig kväll. Du får gärna kika in min också, (där du bland annat hittar en tävling om en egendesignad almanacka och ett paket med hälsoprodukter)



Men min fråga är mest: Har du hittat till min blogg någongång via mer-trafik.se? KRAM

2011-05-26 @ 17:17:11
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Go kväll!

Jag måste ha någon musik att lyssna på och du bruka inspirera mig till vad. Men nu gick du in i biblioteket och då blev det tyst! :)

Jag höll tummarna idag, å tänkte en tanke på dig!

2011-05-26 @ 21:48:50
Postat av: Anonym

Har varit med i Mer-Trafik.se sen det grundades. Vilka som använder systemet har varit mycket olikt med åren. De senaste två åren mestadels bloggande vilsna själar...Men jag går fortfarande dit ibland för att låta mig slumpas till något nytt. Men tröttnar ofta fort i att läsa om folks standardsmissar alternativ folks begär av opersonliga ytligheter.

2011-05-27 @ 17:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0