fredagen den 13:e

min otur kom inte idag utan igår, dom flesta vet nog. Men jag blev påkörd av en bil på ett ställe i alingsås, det brukar typ aldrig komma bilar där..det kom ingen bil nu heller..men när jag precis cyklar över vägen så ser jag lamporna på en bil komma värsta snabbt emot mig och sen känner jag inget mer..svimmar och sen vaknar jag av att jag slår i huvudet i marken och sen kommer jag ihåg att det kom en massa folk, sen kom polisen, ambulansen och räddningstjänsten..allt jag tänkte på var på att ingen utav mina närmaste, liksom ingen i min familj eller ngn utav mina kompisar visste vad som hade hänt..jag tänkte på om jag skulle dö eller ngt och jag tänkte på mina skooor.

Jag hade mina favvoskor på mig, visste inte om dom hade gått sönder eller ngt. haha =( sen hade jag så jävla ont i min fot så dom tog av mig ena skon och kollade lite på foten..sen låg jag där och babblade om mina skor ba "glöm inte mina skor", "ni måste ta med mig mina skor" och i ambulansen ba "är mina skor med?" - det var dom (a'

när vi var framme på sjukhuset så ringde dom mamma & pappa så dom var påväg (y' sen så skulle dom undersöka mig men var tvungen att ta av mig mina kläder först. Men dom fick inte ta av mig dom normalt för dom visste inte hur allvarligt skadad jag var men dom ba "nu klipper vi av dina kläder" jag ba "WAAH, NEJ!?" han ba "jo, tyvärr så måste vi det" jag ba "meh..jaha, okej..MEN KLIPP INTE I MITT HÅR!" han ba "nej, jag ska försöka att inte göra det" jag ba "VADÅ FÖRSÖKA? OM DU KLIPPER AV MITT HÅR SÅ TAR JAG LIVET AV MIG!" dom bara skratta åt mig, men dom klippte inte i det som tuur var.

tog massa prover, röntgade och shiet men jag hade inte skadat mig alls allvarligt. Jag hade fått en lätt hjärnskakning och jag stukade min fot. Fick sova över på sjukan och idag vid tio blev jag utsriven. Jag haltade ut med värk i hela kroppen, är sjukt trött och har inte riktigt fattat vad som har hänt. Men jag hade en jävla tur med tanke på att jag hade flugit upp på bilrutan och krossat den plus att jag hade ingen hjälm eller så.

förhoppningsvis så är det iaf liite bättre efter helgen, men kan nog inte vara med på idrotten på ett tag och absolut inte på beeptestet på onsdag </3 men tack till alla som har brytt sig och hört av sig och shiet, jag älskar er sjukt mycket!  mitt liv skulle inte funka utan er, ni är fanimej det bästa som finns!♥

jag är kändis --> http://www.alingsastidning.se/kategori.asp?id=3798&sidnamn=ALINGS%C3%85S

Kommentarer
Postat av: neaaa

fy fan va du skräms :((<3

jag älskar dig och jag ska träffa dig imorgon :D<3

saknar dig.

2009-11-16 @ 17:56:47
Postat av: Alicia

du fattar inte vad du skrämde mig va ;(((

men du mår bra nu och jag älskar dig , inte skrämmas så igen , ALDRIG !!!!!!!!!!!!!

maha mitt hjärta (L).

2009-12-01 @ 22:40:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0